folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bugün Mutlaka Sözcü Alın

Bugün Mutlaka Sözcü Alın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

4 tane dangalak çıkmış yine esiyor ortalarda kışkırtıyor gibisinden , adamların yazıp da yalan çıkan aslı olmayan bir haberi varmı ?

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Tamam sözcü fetöcü, Cumhuriyet fetöcü ama akp de fetöcü yokajdksksjsjs

Sözcü fetöcüyse akp tillahıdır. 

Adamlar gereçleri yazıyor diye zoruna gidiyor birilerinin 

Sözcü fetöcü oldugu için ergenekon ve balyoz davasından yargılananlar sözcüye destek veriyor dimi

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    satrekarte bunu yazdı

hiç biryerde kalmamış ön sipariş verdim 500 tane okumasak bile camları sileriz paspastan sonra yerlere sereriz mangalda ateşi yakarken kullanırız  baktık bir işe yaramıyor çöpe atarız (kağıt toplayanlar geri dönüşüme yollar) boşa gitmez yani

kağıt parçası bile çok yönlü, çok işlevli iken  bazı kişilerin tek işlevli beyniyle tek yönlü düşünmesi ne kadar garip

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    cptprice
    cptprice's avatar
    Erkek

İktidara ses çıkaranı kılıfına uydurup içeri alıyorlar.

Devlete fetö çökmüştü şimdi bütün iktidar yalamaları çökmek istiyor. Fetöcüler dışarıda fink atarken masum insanlar iftira ile içeri alınıp sindirilmek isteniyor.

Korku ortamı yaratılıp kimse iktidar tarafına  laf, söz söylemesin deniliyor. Bu da gelir bu da geçer ama tarih affetmez. 

zaman bir bitmeyen çölmüş, ölenler ölmeden ölmüş ve zâten ölmemek zülmüş, neden inkârı beklersin? gönül bir at, zaman gemdir; o gem her derde merhemdir ne azgın bir cehennemdir; ne hâlâ nârı beklersin!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    esinti bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    esinti bunu yazdı

ulan adamlar krizi fırsata çevirmiş boş gazeteyi size iteklemiş. sözcü gazete diye alınıp okunacak bir gazete değil tek yaptığı militanlık. gerçi şuan hangi gazeteyi okuyabilirsinki hepsi aynı bokun laciverti. ya iktidar yalakası yada muhalefet.

tipik yandaş kafası işte  işine gelmeyeni militan terörist ilan eder bu kafa  herkes tek tip olsun herkes akpli olsun kafa bu 

zaten hepi topu 3-4 gazete basın vardı cumhuriyeti bastılar odatvyi kumpasladılar bir sözcü kalmıştı tam oldu 

memleket bitmiş gerçekten yazık

hocam kafan güzel galiba. hangisi işime gelmiş ki sözcü gelsin.

yazdıklarımı bir daha oku.

okududm senin genel manada nasıl bir zihniyete sahip olduğunuda bildiğim için yazdım zaten   yandaş olduğun için böyle yazman gayet  doğal 

hakikaten şaka gibisiniz.zihniyetimi bildiğin için yanlışı söylemem anormal mi kalıyor?

bende senin zihniyetini biliyor... ne kadar saçma bir cümle başlangıcı sana uymim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek
    Florenzi bunu yazdı
    esinti bunu yazdı

ulan adamlar krizi fırsata çevirmiş boş gazeteyi size iteklemiş. sözcü gazete diye alınıp okunacak bir gazete değil tek yaptığı militanlık. gerçi şuan hangi gazeteyi okuyabilirsinki hepsi aynı bokun laciverti. ya iktidar yalakası yada muhalefet.

Yazsana sen bi Türkiye'de bi gazete nasıl olmalı, hangi düşünceleri savunmalı? Onun üzerinden konuşalım.

eminim düşüncemi merak ettiğin için alıntılamışsındır yazdığımı.

türkiyede gazete kodoman eli ile çıktığı sürece bi bok olmaz şansi kanaatim. o yüzden gazete okumayı bırakıp sosyal medya ki bu twitter oluyor bazı siyasi yorumlarını beğendiğim insanları takip ediyorum. benim için yeterli oluyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    satrekarte bunu yazdı

hiç biryerde kalmamış ön sipariş verdim 500 tane okumasak bile camları sileriz paspastan sonra yerlere sereriz mangalda ateşi yakarken kullanırız  baktık bir işe yaramıyor çöpe atarız (kağıt toplayanlar geri dönüşüme yollar) boşa gitmez yani

Sen şu fotodaki kişilerden hangisisin?

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı
    satrekarte bunu yazdı

Coca Cola'yı protesto ederk fanta içen vali aklıma geldi  :D Buda protesto edeyim derken trajı yükseltiyr :)

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    Caliber bunu yazdı
    satrekarte bunu yazdı

Coca Cola'yı protesto ederk fanta içen vali aklıma geldi  :D Buda protesto edeyim derken trajı yükseltiyr :)

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    esinti bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    esinti bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    esinti bunu yazdı

tipik yandaş kafası işte  işine gelmeyeni militan terörist ilan eder bu kafa  herkes tek tip olsun herkes akpli olsun kafa bu 

zaten hepi topu 3-4 gazete basın vardı cumhuriyeti bastılar odatvyi kumpasladılar bir sözcü kalmıştı tam oldu 

memleket bitmiş gerçekten yazık

hocam kafan güzel galiba. hangisi işime gelmiş ki sözcü gelsin.

yazdıklarımı bir daha oku.

okududm senin genel manada nasıl bir zihniyete sahip olduğunuda bildiğim için yazdım zaten   yandaş olduğun için böyle yazman gayet  doğal 

hakikaten şaka gibisiniz.zihniyetimi bildiğin için yanlışı söylemem anormal mi kalıyor?

bende senin zihniyetini biliyor... ne kadar saçma bir cümle başlangıcı sana uymim.

Sen ortaya bir yanlış koymuyorsun direk çamur atıyorsun sırf muhalif bir gazetede ve sırf senin gibi düşünmüyorlar diye yapıyorsun bunu araya da tepki almamak için yandaş gazetelere de ufaktan dem vurarak konuşuyorsun dediğim gibi zihniyetini biliyoruz burada senin nasıl bir yandaş olduğunu 

ben ortada bir militanlık yada yalan haber göremedim varsa yanlış adamlar dile getirdiler 

ciddi ciddi hemen her zaman fetöye neredeyse söven yayın yapan sözcüye kalkıp fetöcü olduğuna inanıyorsan hiçbir şey demiyorum gerçi senin zihniyetin buna da inanır şaşırmam 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 13278 Toplam Mesaj: 88
sözcü bomboş sayfa