Bugün Mutlaka Sözcü Alın
-
4 tane dangalak çıkmış yine esiyor ortalarda kışkırtıyor gibisinden , adamların yazıp da yalan çıkan aslı olmayan bir haberi varmı ?
-
Tamam sözcü fetöcü, Cumhuriyet fetöcü ama akp de fetöcü yokajdksksjsjs
Sözcü fetöcüyse akp tillahıdır.
Adamlar gereçleri yazıyor diye zoruna gidiyor birilerinin
Sözcü fetöcü oldugu için ergenekon ve balyoz davasından yargılananlar sözcüye destek veriyor dimi
-
satrekarte bunu yazdı
hiç biryerde kalmamış ön sipariş verdim 500 tane okumasak bile camları sileriz paspastan sonra yerlere sereriz mangalda ateşi yakarken kullanırız baktık bir işe yaramıyor çöpe atarız (kağıt toplayanlar geri dönüşüme yollar) boşa gitmez yani
kağıt parçası bile çok yönlü, çok işlevli iken bazı kişilerin tek işlevli beyniyle tek yönlü düşünmesi ne kadar garip
-
İktidara ses çıkaranı kılıfına uydurup içeri alıyorlar.
Devlete fetö çökmüştü şimdi bütün iktidar yalamaları çökmek istiyor. Fetöcüler dışarıda fink atarken masum insanlar iftira ile içeri alınıp sindirilmek isteniyor.
Korku ortamı yaratılıp kimse iktidar tarafına laf, söz söylemesin deniliyor. Bu da gelir bu da geçer ama tarih affetmez.
-
SeRDaR bunu yazdıesinti bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıesinti bunu yazdı
ulan adamlar krizi fırsata çevirmiş boş gazeteyi size iteklemiş. sözcü gazete diye alınıp okunacak bir gazete değil tek yaptığı militanlık. gerçi şuan hangi gazeteyi okuyabilirsinki hepsi aynı bokun laciverti. ya iktidar yalakası yada muhalefet.
tipik yandaş kafası işte işine gelmeyeni militan terörist ilan eder bu kafa herkes tek tip olsun herkes akpli olsun kafa bu
zaten hepi topu 3-4 gazete basın vardı cumhuriyeti bastılar odatvyi kumpasladılar bir sözcü kalmıştı tam oldu
memleket bitmiş gerçekten yazıkhocam kafan güzel galiba. hangisi işime gelmiş ki sözcü gelsin.
yazdıklarımı bir daha oku.
okududm senin genel manada nasıl bir zihniyete sahip olduğunuda bildiğim için yazdım zaten yandaş olduğun için böyle yazman gayet doğal
hakikaten şaka gibisiniz.zihniyetimi bildiğin için yanlışı söylemem anormal mi kalıyor?
bende senin zihniyetini biliyor... ne kadar saçma bir cümle başlangıcı sana uymim.
-
Florenzi bunu yazdıesinti bunu yazdı
ulan adamlar krizi fırsata çevirmiş boş gazeteyi size iteklemiş. sözcü gazete diye alınıp okunacak bir gazete değil tek yaptığı militanlık. gerçi şuan hangi gazeteyi okuyabilirsinki hepsi aynı bokun laciverti. ya iktidar yalakası yada muhalefet.
Yazsana sen bi Türkiye'de bi gazete nasıl olmalı, hangi düşünceleri savunmalı? Onun üzerinden konuşalım.
eminim düşüncemi merak ettiğin için alıntılamışsındır yazdığımı.
türkiyede gazete kodoman eli ile çıktığı sürece bi bok olmaz şansi kanaatim. o yüzden gazete okumayı bırakıp sosyal medya ki bu twitter oluyor bazı siyasi yorumlarını beğendiğim insanları takip ediyorum. benim için yeterli oluyor.
-
satrekarte bunu yazdı
hiç biryerde kalmamış ön sipariş verdim 500 tane okumasak bile camları sileriz paspastan sonra yerlere sereriz mangalda ateşi yakarken kullanırız baktık bir işe yaramıyor çöpe atarız (kağıt toplayanlar geri dönüşüme yollar) boşa gitmez yani
Sen şu fotodaki kişilerden hangisisin?

-
Caliber bunu yazdısatrekarte bunu yazdı

Coca Cola'yı protesto ederk fanta içen vali aklıma geldi :D Buda protesto edeyim derken trajı yükseltiyr :)
-
Caliber bunu yazdısatrekarte bunu yazdı

Coca Cola'yı protesto ederk fanta içen vali aklıma geldi :D Buda protesto edeyim derken trajı yükseltiyr :)
-
esinti bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıesinti bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıesinti bunu yazdı
tipik yandaş kafası işte işine gelmeyeni militan terörist ilan eder bu kafa herkes tek tip olsun herkes akpli olsun kafa bu
zaten hepi topu 3-4 gazete basın vardı cumhuriyeti bastılar odatvyi kumpasladılar bir sözcü kalmıştı tam oldu
memleket bitmiş gerçekten yazıkhocam kafan güzel galiba. hangisi işime gelmiş ki sözcü gelsin.
yazdıklarımı bir daha oku.
okududm senin genel manada nasıl bir zihniyete sahip olduğunuda bildiğim için yazdım zaten yandaş olduğun için böyle yazman gayet doğal
hakikaten şaka gibisiniz.zihniyetimi bildiğin için yanlışı söylemem anormal mi kalıyor?
bende senin zihniyetini biliyor... ne kadar saçma bir cümle başlangıcı sana uymim.
Sen ortaya bir yanlış koymuyorsun direk çamur atıyorsun sırf muhalif bir gazetede ve sırf senin gibi düşünmüyorlar diye yapıyorsun bunu araya da tepki almamak için yandaş gazetelere de ufaktan dem vurarak konuşuyorsun dediğim gibi zihniyetini biliyoruz burada senin nasıl bir yandaş olduğunu
ben ortada bir militanlık yada yalan haber göremedim varsa yanlış adamlar dile getirdiler
ciddi ciddi hemen her zaman fetöye neredeyse söven yayın yapan sözcüye kalkıp fetöcü olduğuna inanıyorsan hiçbir şey demiyorum gerçi senin zihniyetin buna da inanır şaşırmam