folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bugün Ortalıkta Gezen Bi Haber.. Türk - Yunan Savaşı..



Bugün Ortalıkta Gezen Bi Haber.. Türk - Yunan Savaşı..

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badcat
    badcat's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2005
    Erkek
    Tmm Canım bunların kampları var tmm mı Ama butun ulkeler salak hıc bırını bulamadılar sımdıye kadar hepsı awal awal dolasıyo etrafta ıstersen sen cık bı ara belkı bulursun allahım ya Kamp dıye tutturdun VArsa var ama bulunuyomu ? HYr peki pkk patlatıyomu? Evt

    kazanan iyiler 0
    Kötuler 1

    Asıl kazanan
    suriye yunanıstan amerika
    asıl kaybeden türkiye

    sımdı anlaya bıldınmı adamların ıstesen surıyeyeı adamların basına yık

    ama senın burda izmirde ist da 5 tane bomba patlatsınlar sen deıl onlar kazanır bak bı deprem oldu daha yenı yenı ayaklandık 7 senede

    eger bole gene yerle bır olursa patlamalar olursa bı 7 sene daha hıc geçmez

    wЭ└ جδмЭ ┬O βα∂جα┬
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Temmuz/2005
    Erkek
    şimdi kokainman pkk ve dünya terörü hakkında çok okudum. uzmanların bir teorisi var ve çoğu bunu destekliyor.

    şimdi öyle terör eylemleri vardır ki mensup olunan bir merkezden herhangi bir emir alınmadan yapılır. yani bakıyoruz en son danıştay eylemi. adam belki gizliden yükseltiliyor ve ya destekleniyoır ama adam direk bir suikast eğitimi almıyor ya da öldür emri.

    ya da londra daki metro şeyisi. ya da sinegog ve hsbc saldırıları.

    mesela son zamanlarda bi dolu patlama oldu metropollerde. bu patlamaları yapan adamlar apocuydu. fakat pkk ya hiçbir şekilde bağlı değillerdi ki pkknın silahlı kolu HPG de bunu söylüyordu. bunu yapan bir grup bomba bilgisine sahip gençti. ve birazdan vereceğim sitelerinde dahi bomba yapma tekniklerini döküman olarak sunup millete "sizde yapın, sizde yakın" diye tavsiye yapıyordu. bu adamlar TAK diye bi isim veriyorlar kendilerine ve APOyu destek amaçlı eylem yapıyor. hani bunların kampı ? yani söylemek istediğim bu. genel anlamda hemen hemen tüm terör eylemlerinde (istisnalar hariç) merkezi bir emir ya da eğitim yoktur. bunu ben değil uzmanlar söylüyor :)

    www.teyrebaz.com o piçlerin sitesi. hit mit ağzı yapmayın zaten adamların siteden bi geliri yokki hite ihtiyacı olsun.

    kendinize ayığ olunuz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Ocak/2006
    Erkek
    abi sonuçta bunların kökü kamplarda .
    kampı mampı boşver ordu istediği an yok eder pkk yı bunu tartışmanın alemi yok

    ... sorcerer & musket ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuckara
    Fuckara's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Şubat/2006
    Erkek
    ya yunanlıları ordumuzun yarısıyla yeneriz adam deiller

    Tedariksiz hacete çıkan domala domala daş Ararmış...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    badcat
    badcat's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Eylül/2005
    Erkek
    ya kokainman tutturmuşun bi kamp dıye olay bı campta olsaydı zaten sımdıye bitmişti olay o ole fılmlerde gordugun gibi deıl işte arkadaş zaten bılgı oldgu ıcın detaylı anlattı bellıkı bı bıldıgı var ve bızden daha fazla sey bılıyor bellı

    adam burda yukardan emır alıyor ve patlatıyor kampa fln gerek yok kamp kurmuyorlar cunku bole daha gızlı organızasyon yapıyorlar kamp kurunca bıde ateş yaksınlar ohh biz burdayız dıye bagırsınlar oldu :D

    wЭ└ جδмЭ ┬O βα∂جα┬
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX1453
    ZyreX1453's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Kasım/2005
    Erkek
    Bu kadar küçümsemeyin PKK yı..Az buz değil,2 seneden beri uğraşılmıyor..30bin kişi ölmüş hala 1 haftalık işi var diyorsunuz,ayrıca hergün de şehit veriyoruz..Yunanistan olayına da tamamen siyasi bakmayın,bir halkını düşünün hepsi düşündüğünüz gibi düşünmüyor devletlerin siyasi bakışları farklı birbirine ama o kadar da yabancı değiliz onlarla.Yalnız gençler aynen bizim gibi daha milliyetçi daha bi düşman yetişiyor bunu da hatırlatmalı..Ayrıca şuan da Yunanistan ne ABD ne Pkk kadar zarar veriyor bize..Önceliğimiz farklı zaten,birde ege konusundaki 12mil karasuları muhhabeti var uluslararası destek görmediği için yapamıyorlar yoksa çok sikinde adamların kırmızı çizgimiz..Uluslararası devlertlerin çıkarlarına da ters düşmese vay halimize ben bile inanmıyorum kırmızı çizgilerimize,gördük Irak'da..
    Pkk güpegündüz makam otomobilini kaçırıyor görebiliyor musunuz başı boşluğu,orada propaganda yapmaları da ayrı bişey zaten..Bunların hepsi yeni haber işte al bugün yine 4 asker şehit 4ü de yaralı,piçler pusu kurmuş taramışlar askeri aracı..Boyuna yanan,molotof kokteyller fırlatılan panzerler...Saymakla bitmez bunların hepsini,o küçümsediğiniz o or.ç ları yapıyor..
    Kalmış ki götü boklu Yunanistanı yeneriz,s.kriz falan filan..Osmanlı gibi Yunan topraklarını işgal edecek değiliz bu saatten sonra..
    Bütün bunların sebep şimdiye kadar bizi yönetenlerin işlerini mükemmel yerine getirmeleri ve hala da getiriyor oluşları! Sadece Kuzey Irak'a asker gönderdiğimizde bile sonunda ABD izin verdi dendi..Gündem de ne var Atabeyler..Bu kadar komplo teorileriyle yıpratılmaya çalışılan Askerimize sahip çıkmak yerine boş teorilerle uğraşıyoruz..

    Beyaz adam bize sayısını hatırlayamadığım kadar çok söz verdi. Bunlardan sadece birini tuttu. Sonunda topraklarımızı elimizden alacağını söylemişti. Sadece bu sözünü yerine getirdi...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Kasım/2005
    Erkek
    bi zik olmucak abi pkk ile ilgili en az 1000 mesaj attık bişey çözdükmü adamlar duymuycak sesimizi bi 10 yıldaha böyle gidicez.
    türk - yunan savaşı da olmucak bundan sonrada olmaz bakma 2 ülkenin karıştığına kıbrıs yüzünden yoksa konuşamayız bunları
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LYCRa
    LYCRa's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2003
    Erkek
    beyler polisiydi mitti boş durmuyor. askeriye gider kampları bombalar. mitte bir gece operasyonuyla tüm ülkedekileri toplar. unutmayınız ki herkesin bir dosyası ve bu dosyada ne oldugu yazar. benim çizgimi devlet biliodur ya da dierlerinin.. bir gece fazla değil..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek
    Terörle mücdele Türk ordusunun zaferi ile bitmiştir ancak maalesef her zmn oldugu gibi peşinden siyasi zaferler gelmemeiş.pkklılar yüreklendirilmiştir.
    badct saçma sapan konusuyosun.pkkla urasmayalım yunanaistana gun douyo falan.tmm bırakalım dağlarda gelişsinlwer falan.o zmn dha tehlikeli olacaklar.
    bi de şey demişsin.istedikleri her operasyonu yaptı PKK.PKK skmi yaptı :D
    PKK her operasyonu yapsa sence ülke bu halde olur muydu terörle mücadelede
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scream_vasiyet
    scream_vasiyet's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    her operasyonmu yaptı demedım dıkkatlı okursan sevınırım nerdeyse dıye bır kelıme kullandım
    anlamını bılmıyorsan sözluğe bakabılırsın

    2.pkk lılarla ugrasmayalım demıyorum sadece sızın verdıgınız pkk bır gunluk ıs bı gecelık ıs deyımlerınıze kızıyorum

    We yorumlarımla bu devletın benım fıkrımce neden Bekledıgını anlatmaya calısıyorum(Sadece benım fıkırlerımle)

    Şimdi Cok Bilmiş Arkadaşımm
    1) sözlüğe bakarsın
    2) hatta ustune Pkk Lılar VE kürdistan la ilgili bir kıtap bıtır en azından
    3) Polisi var oke Mitide Vaar Ozaman neden İstanbul da Bombalar Patlıoo Hani Nerde polisle Mit..Yakaladıklarıda oluyo ama demekkı tam olarak pkk nın dusuncelerını ve eylemlerını cozemıyorlar her tarafta bombalar patlıo ..
    4) 4 ay önce İzmir çeşmede Gece kulübünün ıcınde ve butun gece kuluplerınde 2 şer c4 olmak uzere bombalar bulundu bunu medya acıklamadı (benım kuzenım çalısıyor gece kulübündede) ee kardeşım o mıt hadı onu buldu dıyelım ama bulmadan once patlatsalardı nolcaktı adamlar hazrılamıslar koymuslar ya patlasaydı o izmir su nada daha sallanıodu...Ole vur kır la olmuyo ıste bıraz dusunun akıllıca karar verın sız ıste yaparız oldururz dıyerek amerikanın gorusunu dogruluyorsunuz oda ole dedı bız ıraga 1 haftada gırerız dedı noldu 1 yıl oldu hani amerika FISSSS noldu hala su kuyularından adamlar cıkıp amerika askerlerını ındırıyor hanı noldu .... Okuyun bıraz dıkkaty edersenız ben bılmedıgım konuyla ılgılı yorum yapmam mesajımda azdır sıtede ama bıldıgım konudada susmam bu boyledır

    açım diye ağlama marketleri yağmala xP
Toplam Hit: 4487 Toplam Mesaj: 36