folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bugün Poşu Takanlarda Bi Fazlalık Farkettinizmi

Bugün Poşu Takanlarda Bi Fazlalık Farkettinizmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRuN
    ToRuN's avatar
    Erkek
    köylü sus istersen konuştukça karakter seviyeni düşürüyosun
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ToRuN bunu yazdı:
    -----------------------------

bence sen sus... ya adam gibi tartışmaya katıl ya da uzaktan laf edip durma... 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Mesele poşunun ne olduğu değil. Bugun niye daha çok takıldığı. Ben hiç görmedim ama herkes gördüğüne göre çok takılıyomuş

Karşı hareket olmazsa böyle olur. Apo bugun yakalandı diye meydanları doldursaydık. Onlar ara sokaklarda bile gösteri yapamazlardı

Unutmuşuz herşeyi 

Zaten trafik lambaların da sarıyı kaldırıp turuncu yapanda biziz

Ya da öz bayramımız olan nevruzu o köpekler kutluyor diye unutanda biziz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:
    başta devlet olmadığından , hükümet saydığımız garabetinde bölünmek, ayrılıkçılık gibi sorunlara yaklaşımının "trt şeş" açılımı(!) olduğundan bu itlerin avazı çıktığı kadar bağrır olması normaldir. bu soysuzların bağımsız kürdistan istedikleri kadar biz bağımsız Türkiye istiyor olsaydık durum bu noktaya gelmezdi ...

Vah vah durum çok acıklı Vallahi, Gençliğin durumuna üzülür oldum. Yahu Üç Beş Çapulcunun Bu Kardeşime Düşündürdüğü şeylere bak. Olacak iş değil, Yahu Türkiye Zaten Bağımsız, Vede Türkiye Var, Ve Hayal değil Vede Türkiye Güçlüdür. Neden Böyle Saçma Düşünceleri Düşünüyor Gençlerimiz Anlam veremiyorum. 

Onlar Avazı Çıktığı Kadar Bağırdıda ne olduki, Yada Ne Olacakki Jopu yiyip Susuyorlar. İyide Sana Yada Gençlerimize Ne Oluyor Anlayamıyorum.

Düşünki Senin bu Düşüncen Gerçekleşti Her kes Senle Hem Fikir, Çıkıp Avazınız Çıktığı Kadar Bağımsız Türkiye İstiyoruz Diye Bağırdığınızı Varsayalım. Ortaya Çıkan Görüntüyü Hayal edebiliyormusunuz, Bağımsız Türkiyede Türkler Bağımsızlık İstiyoruz Yürüyüşüne Çıktılar. Hem Tirajik Hemde Komik Olmazmı yahu. ?

Dipnot..: EntelKöylü Kardeşimede Gelince, Turanlaşma Hususu Konusunda Girmek istemiyorum konuyada, Puşu Şalvar gibi Giyeceklerin Yöresel Kıyafetler Olduğu Hususunda Katılıyorum, Pkk Bu Kıyafetleri Kullanıyor diye Giyim hususunada Düşman kesilmemizi Gerektirmeyecek Bir Vaziyete Dikkat çekmek istemiş. Bu Hususta Kesinlikle Haklıdır.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    ben zyrex ve holyganınkine benzer cevaplar verilsin isterdim bu konuya ama olmadı yanlış yerlere kaydı gene her zmaanki gibi biraz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek
    ToRuN bunu yazdı:
    Adam ol öyle konuş istersen.

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

xz bunu yazdı:

ShockMan bunu yazdı:

xz bunu yazdı:
    başta devlet olmadığından , hükümet saydığımız garabetinde bölünmek, ayrılıkçılık gibi sorunlara yaklaşımının "trt şeş" açılımı(!) olduğundan bu itlerin avazı çıktığı kadar bağrır olması normaldir. bu soysuzların bağımsız kürdistan istedikleri kadar biz bağımsız Türkiye istiyor olsaydık durum bu noktaya gelmezdi ...

Vah vah durum çok acıklı Vallahi, Gençliğin durumuna üzülür oldum. Yahu Üç Beş Çapulcunun Bu Kardeşime Düşündürdüğü şeylere bak. Olacak iş değil, Yahu Türkiye Zaten Bağımsız, Vede Türkiye Var, Ve Hayal değil Vede Türkiye Güçlüdür. Neden Böyle Saçma Düşünceleri Düşünüyor Gençlerimiz Anlam veremiyorum. 

Onlar Avazı Çıktığı Kadar Bağırdıda ne olduki, Yada Ne Olacakki Jopu yiyip Susuyorlar. İyide Sana Yada Gençlerimize Ne Oluyor Anlayamıyorum.

Düşünki Senin bu Düşüncen Gerçekleşti Her kes Senle Hem Fikir, Çıkıp Avazınız Çıktığı Kadar Bağımsız Türkiye İstiyoruz Diye Bağırdığınızı Varsayalım. Ortaya Çıkan Görüntüyü Hayal edebiliyormusunuz, Bağımsız Türkiyede Türkler Bağımsızlık İstiyoruz Yürüyüşüne Çıktılar. Hem Tirajik Hemde Komik Olmazmı yahu. ?

Dipnot..: EntelKöylü Kardeşimede Gelince, Turanlaşma Hususu Konusunda Girmek istemiyorum konuyada, Puşu Şalvar gibi Giyeceklerin Yöresel Kıyafetler Olduğu Hususunda Katılıyorum, Pkk Bu Kıyafetleri Kullanıyor diye Giyim hususunada Düşman kesilmemizi Gerektirmeyecek Bir Vaziyete Dikkat çekmek istemiş. Bu Hususta Kesinlikle Haklıdır.

Türkiye bağımsız bir ülke mi sence ? hangi kararımızı kendimiz veriyoruz , hangi düşmanımızla savaşabiliyoruz, hangi politikacıyı ( iktidar yada muhalefet ) kendimiz seçtik hangi yasayı biz istedik , Türklerin bu topraklar üzerinde malı mülkü ne kadar mesela , borsanın %75 i yabancılara ait, ülkedeki tüm üretim , haberleşme, medya , ulaşım ... herşey yabancılara ait  hangi ülkemiz(!)den bahsediyorsun bağımsız diye ?  Bu kürt denen yahudi beslemesi haşere bile çıkmış bize diş geçirmeye çalışıyor ve yapacakhiç bir şeyimiz yok , ne birbirimizden ne kendimizden haberdarız ne devlet kalmış ne ordusu var buna dur diyebilecek. öylece oturup forumlara yazıyoruz en fazla , kürtlerin bugün türklerden fazla mülk ve hak sahibi oldukları da bir iddia değil gerçektir. Ama daha fazlasını istiyorlar tabi, ölmek üzere olan bir toplum var ne kadar yağmalarlarsa kar onlar için, istanbulu ankarayı izmiri de istiyorlar mesela , hadi bir iktidar çıkıp da dur desin bu krolara, hepimiz kardeşiz yalanı yerine Türklerinde hakkı var desin ... güzel kardeşimde gelmiş bana diyor Türkiye zaten bağımsız zaten hür müreffeh bir ülke diye , böyle olmadığını anlayıp rüyalardan gerçeğe döndüğümüzde ne halde olacağımızı görebilecekmiyiz acaba

Çok Karamsarsın, Ve Kürtlere Kör Bir Düşmanlık Besliyorsun, Etnik Milliyetçilik ile Sonumuzu kendi Ellerimizle Getirdiğimizi Görmemiz Gerektiğini Ve Devletimizin Uçurumdan Döndüğünüde Biliyor olmamız, Şu andaki Gelişmelere Şükretmemizi gerektirir. Nihayetinde Çetelerin Güllerinden Ve Onların Dalkavuklarından Müteşekkil bir Devlet Yapısından Kurtulduk, Kurtulmamıza Paralel Olarak, Pkk nında Bitiş Sürecine Girdiğini Görüyoruz.

Bir Grup Kendine Kürt diyen Etniğinin Gerçekten ne olduğu bile belli olmayan çevreler için, Kürtlere Ve Onların Giyim Kuşamına Kadar Düşmanlık beslememiz Sence Neye Hizmet Eder.? Samimi bir Cevap Lütfen.

Neticede Dediğim gibi bir grup bunları yapıyor Tüm Kürtlere maletmek ne kadar Doğrudur.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ToRuN bunu yazdı:

ahaha koptum... msn den gelmiş beni tehdit ediyo... koptum ama yaa...

olm burası tahribat koç. bebek yuvası değil... naşlayın bizim o tehditlere karnımız tok:D 

eğer o kadar lafının eriysen açık adres veriyim:) hayır ne demişim onu da anlamadım.. yazdığım mesajda kötü bi laf gören var mı... sussun adam olsun demişim gerçeği demişim:D böyle bebeler gelmesin lan tahribata.. rene kapat kefilliği. geliyo böyle mallar sonra:D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Varg
    Varg's avatar
    Erkek
    moda için puşi takan orospu çocuğudur abi.zaten teroristlerin a.s
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    epeydir türedi o totoşlar memleketteimoda diye herkes takar oldu ama niyet belli,bir nevi sembol haline geliyor,kanan da kanıyor.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
Toplam Hit: 7125 Toplam Mesaj: 54