Bugün Uykuda Başıma Gelen Garip Olay
-
s.a arkadaşlar bugün çok tuhaf bişey yaşadım akşama doğru yarı uyur yarı uyanık yatıyorum o sıradada telefonumun şarjı bitmiş kapanmıştı neyse sonra bi ara uyandıgımda müzik çalıyodu dedim ulan ne güzel müzikmiş falan telefondan dinlediğimi sanıyorum ama neyse ulan dedim telefon kapalı değilmi kaldırdım kafamı baktım telefon masanın üstünde duruyo hala neyse hala çalıyo müzik trance çalıyodu sonra bi kaç sanat müziği falan çaldı böyle bi iki titreme geldi falan sonra uyandım rüya değildi eminin buna ne demek oluyo bu ...
-
feyz gelmiş hocam sana
-
popon açıkda kalmış
-
İşte kendinde diyosun uykuyla uyanıklık arasındayım tam kendinde deyilsin olur böyle şeyler.
Yukardan mesaj geldiğini sanıyosan yanılıyorsun bence :)
-
:)) ne adamlar var şu forumda ya
-
hayırlısı bi tane yumurta kır beyazı ile sarısını ayır sürme bile bu kadar ... yumurtayı da pişir ye bar i....
-
Duyduğun müzik olsun hocam... Gecenin bi yarısı yatağının kenarına birşey oturduğunu, yatağı göçertirken hissetmediğine dua et... :)
-
ben mi tam anlamadım,az açıklık getirsene uyandıktan sonra da duydun mu müziği emin misin müzik çaldığından?
Dışarıdan gelmişl de olabilir,örneğin ben sabah yarı uykulu iken çok mükemmel duyarım.Annemle babam kahvaltı yaparken hakkımda konuştuğu an,ismimi duyar duymaz uyanırım ve kapılar kapalı olmasına rağmen çok net duyarım seslerini,dinleyebilirim.Ama başka bi zaman o kadar kolay duyamam.Belki uyumak duyu organları için faydalı olabilir.Beyin uykuda da çalışır.
-
oooovv yedi örenler dokuz döğenler .... :D sohbet 3 harflilere gidiyo ...
-
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------
Duyduğun müzik olsun hocam... Gecenin bi yarısı yatağının kenarına birşey oturduğunu, yatağı göçertirken hissetmediğine dua et... :)
-----------------------------oha yavaş hoca korktum :D
-
parcayi bu sekilde bulmamiz zor olur