Bugünde Ölmedim ANNEM !
-
Cok tsk ederim hepinize annenizin babanınız kısaca sevdiklerinizin değerini kıymetini bilin
-
Hocam Allah rahmet eylesin.O duyguyu hissedemesemde tahmin edebiliyorum :/
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
benim pek ozel degil hocam.
28 aralik 1994 te istanbul modanin ortasinda annem faili mechule gitti. 5 yerinden bicaklanmis halde bulundu. calistigi isyerinde
ekleme
ozel olmamasinin sebebi zamaninda butun tv gazetelerde cikmisti ondan dolayi.
-----------------------------Bayağı kötü ya.
Kim yaptı ki bunu, belli mi?
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
28 aralik 1994 te istanbul modanin ortasinda annem faili mechule gitti. 5 yerinden bicaklanmis halde bulundu. calistigi isyerinde
ekleme
-----------------------------ala ala ne kadar zor bişe ya
faili meçhul
Allah yardımcın olsun hocam yaa
-
benimkide artık özel olmaktan çıktı sen 5 yaşında ayrıldığında o çocuktan wazgeçersen we her sana gelmek isteyişinde burası senin ewin deil babanın ewi senin ewi derse yıllarca sürekli yargılamaya kalkarsa we her seferinde benim için bittin seni sildim derse kötü gününde gene ona gitmeye çalışırsan we o senin karşında dans ederse gözyaşı dökerken.. we bir çok olay daha sayamayacağım sende nefret edersin...
-
irwa bunu yazdı:
benimkide artık özel olmaktan çıktı sen 5 yaşında ayrıldığında o çocuktan wazgeçersen we her sana gelmek isteyişinde burası senin ewin deil babanın ewi senin ewi derse yıllarca sürekli yargılamaya kalkarsa we her seferinde benim için bittin seni sildim derse kötü gününde gene ona gitmeye çalışırsan we o senin karşında dans ederse gözyaşı dökerken.. we bir çok olay daha sayamayacağım sende nefret edersin...
-----------------------------Ne insanmış. Benim de aynı böyle bi arkadaşımvar, ama annesiyle birbirlerini çok seviyorlar. Babasında kalıyor ama annesinin eşiyle bile arkadaşlar.
Konuyu açan mürid kardeşimiz gibi annesiz bir yıl yaşamak acısı bile dayanılmaz gelir insana.
Sana da Allah sabır versin diyorum ama, desem ne fayda. Muridler annenizin ve babanızın kıymetini bilin onlarla iyi geçinin. Yoklukları gerçekten dayanılmaz kötü bişey.
-
başın sağolsun
-
Offf :S Kardesim beee :( :( Okur Okumaz kötü oldum :(
-
Allah sabır versin sizlere, nur içinde yatsın Annen dostum..
-
rstr617 bunu yazdı:
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
ekleme
-----------------------------Bayağı kötü ya.
Kim yaptı ki bunu, belli mi?
-----------------------------belli degil hocam ...
piskopatin teki yapmis bulunamadi. gorgu taniklarina gore yapan bi kadinmis. ayni sekilde tarihlerde 3 kisi olduruldu. hic birininde katili bulunamadi.