folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bugünkü Kokereççinin Sözü

Bugünkü Kokereççinin Sözü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Küfür yedin diye it dalaşına giriyorsan daha yiyeceğin çok ekmek var derim. kimseye bulaşmazsanız kimse de size zorla bulaşmaz. Enerjinizi daha doğru işlere harcayın. bir gün baldırınızdan bıçağı yiyip 3. sayfalarda vesikalığınız çıkarsa kahraman olursunuz zaten.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    bence kazanan ve kaybeden yok.olayın galibi kokoreççi : ) gazı verdi ve izledi.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sabiano
    sabiano's avatar
    Erkek
    hoca malatyalılarsa zükerler uzak dur bence :D Kendimden Biliom
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

hoca malatyalıymış şuymuş buymuş hiç korkma.

kokoreççi sizi harbi gazlamış bunu bil.yaptığınız yanlış demiyorum adamlar sataşmış tamam ama mahalle arasında kavga edip adam dövmekle kahraman veya delikanlı olunmaz.son delikanlı çanakkalede öldü.

kimsenin başına bela olma,belanın üstüne gitme,o senin üstüne gelirsede kaçma.

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek
    burda koptum xD

bende aldım bıça o.çları 8 kişi bi kişi deme bende bi bıcak bide sopa nasıl koşuyom kafalar atıyom tekmeler atıyom küfürler ediyom
    xD

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Ciddende arkadaş hislerime tercuman olmuş..

14 yaşında 31 ne bilmeyip fantazi anlkatan heycanlı çocuklar varya aynı öyle anlatmışsın adrenelin sıçacak kıvamdasın :D

Konumu silenlere inat kürdüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam boş işler bunlar bende okuldan kaçıp kaçıp kavgaya giderdim biboka yaramadı insan bunu arkadaşım sadece çevresinde popüler olmak için yapar ama inan

buseni  bi bok yapmaz sosyal halini normal davranışların belirler sadece gerisi boş inanılmaz bir vakit kaybından başka bişi dil sonra giden zaman geri gelmeyince

kafanıbiyerlere vurursun ulan ben bunu ne boka yazıyom biliyom nasılsa kimse sonradan pişman olacağına inanmaz ama herkeste pişman oluyor benden

söylemesi

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

sabiano bunu yazdı:
    -----------------------------
    hoca malatyalılarsa zükerler uzak dur bence :D Kendimden Biliom
    -----------------------------
    şu yoruma bak yaa şu saçmalığa bak malatyalılarsa zükerermiş neden o da malatyanın özelliğimi

Bir kere medeni insan kabul ederki ota boka kavga eden adam cahil insandır

nedne hep malatyalıysa kork diyarbakılıysa kork işte diğer doğu illeri sayarlar işte onlardan korkacaksın derlerde neden izmir denildimiydi kork neden balıkesir denildimiydi kor denmiyor
    çıkıp bana sakın oranın insanı yürekli demeyin yürekten değil pisliğe daha çok yatkın anlamış değilim özellikle muş mesela

nedeni hep böyel oto boka kavga eden adamlar doğudan çıkıyor çoğunluğuda kürt oluyor nedne bu insalar böyle neden medeni değiller ota boka kavga ediyorlar adamgibi kardeşçe yaşamak varken birileri bu adamlar neden eğitilmiyor

bana kızacaksınız ne ırkçılık yapıyorum nede oradaki insaları hakir görüyorum bu genellemelere neden olan şeyler artık kaldırılmalı benim düşüncem bu

küçüklüğümden beri kürtlere bulaşmayın onlar şöyle böyle niye onlar öyle sizce neden pislik çıkartmaya yatkınlar minibüsnü esnafı istanbulda çoğunluğu doğulu mesela adalar bir yol davasına tornavidayıkapıp kavga etmeye iniyorlar doğulu olmaanların çoğu karşılık vermiyor korktuğundanmı hayır medeni adam kavga etmek istemiyor çıksa alsa elinden o tornovidayı ona sokup öldürse yol yüzündenpisi pisine hapisyatmakistemiyor ama oadam bunu düşünmüyor o vatandaş gerekirse yatar suçoranlarının çoğunluğu doğulu vatandaşlardan bence sosyaloglar bunu ararştırıp çözüm sunmalı ve bu durum düzeltilmeli kardeşçe yaşamalı herkeshoşgörü Toplumsal hoş görüye ihtiyacımız var

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

no comment :d ii yapmışsın kardeş

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek
    yorumsuz!!!
Toplam Hit: 7896 Toplam Mesaj: 40