Bugünkü Kokereççinin Sözü
-
Küfür yedin diye it dalaşına giriyorsan daha yiyeceğin çok ekmek var derim. kimseye bulaşmazsanız kimse de size zorla bulaşmaz. Enerjinizi daha doğru işlere harcayın. bir gün baldırınızdan bıçağı yiyip 3. sayfalarda vesikalığınız çıkarsa kahraman olursunuz zaten.
-
bence kazanan ve kaybeden yok.olayın galibi kokoreççi : ) gazı verdi ve izledi.
-
hoca malatyalılarsa zükerler uzak dur bence :D Kendimden Biliom
-
hoca malatyalıymış şuymuş buymuş hiç korkma.
kokoreççi sizi harbi gazlamış bunu bil.yaptığınız yanlış demiyorum adamlar sataşmış tamam ama mahalle arasında kavga edip adam dövmekle kahraman veya delikanlı olunmaz.son delikanlı çanakkalede öldü.
kimsenin başına bela olma,belanın üstüne gitme,o senin üstüne gelirsede kaçma.
-
burda koptum xD
bende aldım bıça o.çları 8 kişi bi kişi deme bende bi bıcak bide sopa nasıl koşuyom kafalar atıyom tekmeler atıyom küfürler ediyom xD
-
Ciddende arkadaş hislerime tercuman olmuş..
14 yaşında 31 ne bilmeyip fantazi anlkatan heycanlı çocuklar varya aynı öyle anlatmışsın adrenelin sıçacak kıvamdasın :D
-
hocam boş işler bunlar bende okuldan kaçıp kaçıp kavgaya giderdim biboka yaramadı insan bunu arkadaşım sadece çevresinde popüler olmak için yapar ama inan
buseni bi bok yapmaz sosyal halini normal davranışların belirler sadece gerisi boş inanılmaz bir vakit kaybından başka bişi dil sonra giden zaman geri gelmeyince
kafanıbiyerlere vurursun ulan ben bunu ne boka yazıyom biliyom nasılsa kimse sonradan pişman olacağına inanmaz ama herkeste pişman oluyor benden
söylemesi
-
sabiano bunu yazdı:
-----------------------------
hoca malatyalılarsa zükerler uzak dur bence :D Kendimden Biliom
-----------------------------
şu yoruma bak yaa şu saçmalığa bak malatyalılarsa zükerermiş neden o da malatyanın özelliğimi
Bir kere medeni insan kabul ederki ota boka kavga eden adam cahil insandır
nedne hep malatyalıysa kork diyarbakılıysa kork işte diğer doğu illeri sayarlar işte onlardan korkacaksın derlerde neden izmir denildimiydi kork neden balıkesir denildimiydi kor denmiyor
çıkıp bana sakın oranın insanı yürekli demeyin yürekten değil pisliğe daha çok yatkın anlamış değilim özellikle muş mesela
nedeni hep böyel oto boka kavga eden adamlar doğudan çıkıyor çoğunluğuda kürt oluyor nedne bu insalar böyle neden medeni değiller ota boka kavga ediyorlar adamgibi kardeşçe yaşamak varken birileri bu adamlar neden eğitilmiyorbana kızacaksınız ne ırkçılık yapıyorum nede oradaki insaları hakir görüyorum bu genellemelere neden olan şeyler artık kaldırılmalı benim düşüncem bu
küçüklüğümden beri kürtlere bulaşmayın onlar şöyle böyle niye onlar öyle sizce neden pislik çıkartmaya yatkınlar minibüsnü esnafı istanbulda çoğunluğu doğulu mesela adalar bir yol davasına tornavidayıkapıp kavga etmeye iniyorlar doğulu olmaanların çoğu karşılık vermiyor korktuğundanmı hayır medeni adam kavga etmek istemiyor çıksa alsa elinden o tornovidayı ona sokup öldürse yol yüzündenpisi pisine hapisyatmakistemiyor ama oadam bunu düşünmüyor o vatandaş gerekirse yatar suçoranlarının çoğunluğu doğulu vatandaşlardan bence sosyaloglar bunu ararştırıp çözüm sunmalı ve bu durum düzeltilmeli kardeşçe yaşamalı herkeshoşgörü Toplumsal hoş görüye ihtiyacımız var -
no comment :d ii yapmışsın kardeş
-
yorumsuz!!!