Bülent Ve Armağan Evleniyor!
-
Çiçeği burnun da çift evlencekmiş diye diyodu dün ibo şow diye bişeyde. İşte birbirilerine şarkı neyim sölüyolardı armağan bülent abiyi öpüyodu felam.
benim kafama gene takıldı bu bülent baba (geçen seferde cenazesini kim yıkicak die kafama takılmıştı)
bu abilerimiz nası gerdek eylicek bu kafama takıldı. -
bülent abimizin isviçrede özel olarak yapılmış .mı vardır :) öyle girceklerdir ki bülent abi hep giriyodur bu tip ilişkilere :)
-
Real hacım, bence sen bülent ersoya aşıksın :D:D
Bu ne meraktır, nasıl gerdeğe girecek ölünce kim yıkayacak vs. vs..
Gerdek olmasada sanırsam ikiside gay olacak :T
-
sayın urfalı garibimsi arkadaşım;
bana bulunduğun bu ağır ithamdan dolayı senin amk
ayrıca fistan bir nebze olsun açıklık getirdiğin için teşkür efem
-
yapay *mı oldugunu bilmiyomuydun :P kırmızı kimliğide var paşalar gibi *ikişicekelr şaskldşasdfşasf
-
Abi evlenmeden önce konusmuslardır heralde bunları :D karıstırmayın hocalar :D garip şeyler cıkabilir ortaya
-
onlar çoktan yapmışlardır ;)
-
vardır bi bit kemiği :)
-
toplar alemini yakınen takip ediyorum, armağanda top :) armağanın acayip borcu var yoksa büloya hayatta bakmaz.
-
yay var mı lan bi ilişkin bu arkadaşlarla? yok yani görmüş geçirmiş biriysen sana danışak anlat hele ayrıntıları felam nası olcak o iş :S
-
Milyarlar kadar borcum olsa onla evlenmem lan :D Ak o ne lan düşünsene evde Sürekli Star Wars tan çıkmı$ gibi giyinen bi karı(!) dolancak bla bla bla. zittirsin bülend!:P
İbrahim Tatlıses 'e "ben o alt yazıları sana yediriririmmmm" diodu lan :D geçende baktım programındaydı o da ayrı bi güsellik akm.