Bunalım...
-
Herkez Saolsun...Paylaşmak çok güzel bişi Keşke böle degilde.Otursak bi yerde Öyle Muhabbet etsek.
-
fisek bunu yazdı:
-----------------------------
Eyvallah... Sorun: Herşey sorun en büyük sorunum Annem kanser.Usta Geçmiş OLSUN ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSINN:(
-
Pm kutuna bi bakıver hocam ;)
-
gecmis olsun hiç kolay şeyler degil yasadıkalrın belki en iyi ben anlarim seni ama topla kendini bence insanların seninle degil suan annenle ilgilenmeleri gerek en basta sen ilgilenmelisin.boyle hastaliklarda en yakınlarından moral alır insan sen bu haldeyken ne annene ne kendine bi hayrın olmaz
-
birader biras gülmeye çalış çocukkluğa vur herşeyi takma kimseyi.. kendi kendini dinle sakin ol kafanı dağıt.. ama hep alkol seni mahveder.. söleym.. sağlıına dikkat et..
-
kafanı dağıtmaya yarayacak bir sosyal aktive edinmeye bak. günün 2-3 saatini ayır ama daha önce yapmadığın bişey olsun bilmiyorum okuyomusun ama kendini kitaba ver D&R felan gitkitap cafede takıl yada bilişimden bişeylerle uğraş vs. vs. alkolle büyütürsün olayı hocam
-
Sende benim gibi yap kendini kes, alnını doğra, kollarına yazılar yaz git gece gündüz iç kus, kusmuğunun üzerine yat uyu, reçeteyi salla ailendekilerin manyama zamanlarından kalma anti depresanlara vur depresan bağımlısı ol, ot mot bok herşeyi iç, intiharı dene şah damarını kesmeye şeyin yemeyince bileklerini doğra, kız arkadaşın senden korktuğu için ayrılsın.
İnsanlar elbet çekip gidiyor,tavsiyem kendini yaşamaya bağlayacak birşey bul.Beni bağlayan şey tek şey heavy metal.
-
RIPER bunu yazdı:
-----------------------------Sende benim gibi yap kendini kes, alnını doğra, kollarına yazılar yaz git gece gündüz iç kus, kusmuğunun üzerine yat uyu, reçeteyi salla ailendekilerin manyama zamanlarından kalma anti depresanlara vur depresan bağımlısı ol, ot mot bok herşeyi iç, intiharı dene şah damarını kesmeye şeyin yemeyince bileklerini doğra, kız arkadaşın senden korktuğu için ayrılsın.
İnsanlar elbet çekip gidiyor,tavsiyem kendini yaşamaya bağlayacak birşey bul.Beni bağlayan şey tek şey heavy metal.
-----------------------------,Gücüm yetse Evde Silah dolu sıkıcam bi tane olcak biticek ama arkamda kimseyi bırakmak istemiyorum SOnra demesinler Oguzhan bu kadar güçsüzdü hayata yenik düştü diye ama kimseyede caktırmamaya calışıyorum ama olmuyo işte.
-
arkadaşım sırf sana cvb yazmak için şimdi giriş yaptım normalde pek giriş yapmam okur çıkarım ama yazmadan edemiycem. arkadaşım şimdi bu yazımı okuyunca git bi banyo yap abdest al namaz kıl , belki bazılarına saçma gelecektir ama namaz kılmak insanın içini ferahlatır. Namazından sonra annen için bol bol dua et unutmaki dua müminin silahıdır. düşünsene her bunalan kendi kafasına sıksa nolurdu...! intihar eden insan bütün ibadetlerini eksiksiz olarak hayatında yapsa dahi öldüğünde imansız olarak ahirete gidiyor bunu unutma...! allaha emanet ol
-
Dostum oncelikle Gecmis olsun Ve Allah Annene acil sifalar versin :( Bence kendini ickiden uzaklastid dostum, Annene elinden gelebildigince ilgi goster, onu mutlu etmeye calis. Mutluluk herseyi cozer. Seni bu halde gormesin...