Bunalım...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek
    Herkez Saolsun...Paylaşmak çok  güzel bişi Keşke böle degilde.Otursak bi yerde Öyle Muhabbet etsek.

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cbekcibasi
    cbekcibasi's avatar
    Erkek

fisek bunu yazdı:
    -----------------------------
    Eyvallah... Sorun: Herşey sorun en büyük sorunum Annem kanser.

Usta Geçmiş OLSUN ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSINN:(

Pc Kopat izmir_love_1988@hotmail.co.uk Msn?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek
    Pm kutuna bi bakıver hocam ;)

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Dişi
    gecmis olsun hiç kolay şeyler degil yasadıkalrın belki en iyi ben anlarim seni ama topla kendini bence insanların seninle degil suan annenle ilgilenmeleri gerek en basta sen ilgilenmelisin.boyle hastaliklarda en yakınlarından moral alır insan sen bu haldeyken ne annene ne kendine bi hayrın olmaz

Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    birader biras gülmeye çalış çocukkluğa vur herşeyi takma kimseyi.. kendi kendini dinle sakin ol kafanı dağıt.. ama hep alkol seni mahveder.. söleym.. sağlıına dikkat et..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Berg
    Berg's avatar
    Erkek
    kafanı dağıtmaya yarayacak bir sosyal aktive edinmeye bak. günün 2-3 saatini ayır ama daha önce yapmadığın bişey olsun bilmiyorum okuyomusun ama kendini kitaba ver D&R felan gitkitap cafede takıl yada bilişimden bişeylerle uğraş vs. vs. alkolle büyütürsün olayı hocam

Ağaçlar Ayakta Ölür...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek

Sende benim gibi yap kendini kes, alnını doğra, kollarına yazılar yaz git gece gündüz iç kus, kusmuğunun üzerine yat uyu, reçeteyi salla ailendekilerin manyama zamanlarından kalma anti depresanlara vur depresan bağımlısı ol, ot mot bok herşeyi iç, intiharı dene şah damarını kesmeye şeyin yemeyince bileklerini doğra, kız arkadaşın senden korktuğu için ayrılsın.

İnsanlar elbet çekip gidiyor,tavsiyem kendini yaşamaya bağlayacak birşey bul.Beni bağlayan şey tek şey heavy metal.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fisek
    fisek's avatar
    Erkek
    RIPER bunu yazdı:
    -----------------------------

Sende benim gibi yap kendini kes, alnını doğra, kollarına yazılar yaz git gece gündüz iç kus, kusmuğunun üzerine yat uyu, reçeteyi salla ailendekilerin manyama zamanlarından kalma anti depresanlara vur depresan bağımlısı ol, ot mot bok herşeyi iç, intiharı dene şah damarını kesmeye şeyin yemeyince bileklerini doğra, kız arkadaşın senden korktuğu için ayrılsın.

İnsanlar elbet çekip gidiyor,tavsiyem kendini yaşamaya bağlayacak birşey bul.Beni bağlayan şey tek şey heavy metal.

-----------------------------,

Gücüm yetse Evde Silah dolu sıkıcam bi tane olcak biticek ama arkamda kimseyi bırakmak istemiyorum SOnra demesinler Oguzhan bu kadar güçsüzdü hayata yenik düştü diye ama kimseyede caktırmamaya calışıyorum ama olmuyo işte. 

Beni hep kavgalarımdan bildiler...Sevdiğim kız, sevdiğimi bilmeyen kız.Yalnız, çaresiz, belimde tabanca. Sevdiğimden, sevdiğim için kaçtım. Kafanı kaldırıp bi Bak !!! Cennette Cehennemde Bu Dünyada... An gelir Izdırap dolar,İsyanlar Başlar ... Ve An gelir Ölmek İstersin... Namluya bir mermi sürüp Kendine veda Edersin... Parmağın Tetikdetir Ama.. O tetik o kadar ağır gelir ki insana.. Çekemezsin !!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek
    arkadaşım sırf sana cvb yazmak için şimdi giriş yaptım normalde pek giriş yapmam okur çıkarım ama yazmadan edemiycem. arkadaşım şimdi bu yazımı okuyunca git bi banyo yap abdest al namaz kıl , belki bazılarına saçma gelecektir ama namaz kılmak insanın içini ferahlatır. Namazından sonra annen için bol bol dua et unutmaki dua müminin silahıdır. düşünsene her bunalan kendi kafasına sıksa nolurdu...! intihar eden insan bütün ibadetlerini eksiksiz olarak hayatında yapsa dahi öldüğünde imansız olarak ahirete gidiyor bunu unutma...! allaha emanet ol

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Dostum oncelikle Gecmis olsun Ve Allah Annene acil sifalar versin :( Bence kendini ickiden uzaklastid dostum, Annene elinden gelebildigince ilgi goster, onu mutlu etmeye calis. Mutluluk herseyi cozer. Seni bu halde gormesin...

Shaban Interactive Pro.
Toplam Hit: 8824 Toplam Mesaj: 77