Bunalım...
-
Nasıl başlasam bilmiyorum..
Son gunlerde o kadar buyuk bi morel cöküntüsü, bunalım,yalnızlık,yaşamdan zevk almama icerisindeyim ki gercekten simdi eski gunleri özluyorum..Bu sene öss sonucu ile şehir dısına cıktım..Evden kalmanın verdigi uzaklıkdanmı olsa yoksa cevreye yeni insanlara yeni bi şehire alısamamanın verdigi bir bunalımmı bu bilmiyorum..Kimi zaman cok neşeli olup genelde ise dokunsanız ağlıyacak durumdayım yani bir anlamda ruhsal cökuntu,dengesizlik icerisinde oldugumu dusunuyorum..Bilirim ben böyle degildim..Tam anlamıyla hic birşeye konsantre olamaz, buyuk mutsuzluk ve kendımı kaybetmislikteyim..Bu durumdan nasıl cıkıcam, neler yapmam gerekiyor ruhsal anlamda kendımi kontrol altına alabilmem lazım..
Belkide bu satırları yazmam sizlere acılmam,beni dinleyen insanların oldugunu görmem bana morel kazandıracaktır.
-
nasılsa geçecek...Sabır nedemek çok iyi biliyorum ve sabretmeye alıştım...Biraz sabır hocam..Az biraz sabır...
-
Kardeş nereyi kazandın ? hangi şehir ? belki şehir açmamıştır seni.
-
Kardeş vallah Allah kolaylık Versin Bende aynı İsimli Bi konu açmıştım ...
-
Aşk + Sevişmek + Sigara
Arada DersLerini ÇaLışmayı Da Unutma ...
-
tüm piskologların dediği gibi
olur öyle :D
-
IroN-EaGLe bunu yazdı:
-----------------------------Aşk + Sevişmek + Sigara
Arada DersLerini ÇaLışmayı Da Unutma ...
-----------------------------
Harika olmuş daha iyi açıklanamazdı:) -
fisek bunu yazdı:
Kardeş vallah Allah kolaylık Versin Bende aynı İsimli Bi konu açmıştım ...
Evet hocam gordum simdi senin konuyuda =) İlginc aynı başlık aynı sıkıntılara mensup insanlarız =)İciyorum,iciyorum ve yine iciyorum..Sabır ediyorum,ediyorum..Umarım bi düzlüge cıkıcam..
-
RAP dinle.
-
Swool bunu yazdı:
RAP dinle.
-----------------------------masaya tahtaya pencereey vurur ses çıkartıp dinlerim daha iyi :D kafama silah dayamadıkları sürece rap dinlemem nefret ederim
-
Memleket neresi hoca suan nerdesin.3-5 murid bul zaman gecir.Bizim basimizda var landet pustu :) geldi adanaya uni icin , aynen bunalim takiliyor , aldik yanimiza kendimize benzetiyoruz remzi(crafty) ile :)