Bungee Jumping
-
beyler aranızda bungee jumping yapan varmı ?
ben şimdi video mu izledim aklıma geldi geçen sene alanyada yaptım
50 metreden bırakmıştım.en çok korktugum olay kafamı aşağa veremeyip bacaklarımın kopması olmuştu :)vve havada ölcek gibi oldum .. :D herkese böylemi oluyo yoksa sadece benmi yusuf oldum? :D
-
hiç kimse çıkartamaz beni oraya :D atlıyıcam aşşağya oldu.Ya halat koparsa, ya vinc kırılırsa, ya belimde bir sakatlık olursa.....
-
yapmayı çok istediğim ve en çok korktuğum olaylaran biri fakat o adrenalininde ayrı şeyi olur be :D yaşamak lazım
-
kesinlikle yaşanması gerek bişi..
çıkarken bacaklar titriyo flan ama mükmmel bişi :) kesin yapın derim ölmezsiniz korkmayın iyi bi yerde yapın sadece:) alanyadakini önerrim mesela :D
-
ben 3-4 kez yaptım ama ilk yaptıımda cok korkmustum belime ağrılar girdi :D 4-5 gün ağardı sonra daha ağarmadı rahat rahat yapıorum artık :D ama denemeniz lazım süper bişi :D böle düşerken yeri görüonuz falan intihar edionsanki öel bi his verio sana :D tam yaklasıosun yere gözlerini kapatıyosun korkudan :D
-
ya hiç merak etmedinizmi bugune kadar o intihar edenler nası bi his duyuyo yere düşerken diye :) öyle bişi işte belki onlarınki biraz daha farklı ölcekler çünkü en azından seni tutan bişi var ama bi müüdddet düşüyosun yer çekimi yok kendini bırakıyosun çok yükseklerden :) kesin deneyin beyler valla şuan camınıza asın bi lastik atlayın derim :D
-
Bungee Jumping neymiş lam :D
Sıkıysa benim yaptığımı yapın :)
Küçükken Babanneminlerin çatıda düğün seyrediyodum (2.kat + altta bide ahır vardı yani 3 kat :D )
Bir damdan diğerine geçeyim derken ayağım çıkıntı bir taşa takılmıştı o anı hiç unutmam
kartal gibi yere süzülerek kafası üstü çakıldım :)
O gündür bu gündür tahtalarım eksik ama 1 ay hastanede yattım 1 ay içerisinde 40 iğne yedim :)Bugüne ancak böle gelebildim işte :D
Oraya çıksam hiç de korkmam herhalde..Bende çok istiyorum yapmayı ve birde yamaç paraşütünü çok istiyom kısmet olursa ilk fırsatta yapıcam :)
-
walla ne yalan söyleyeyim ben en büyük fantezim boğaz köprüsünde bungee jumping bir 1-2 metre suya falan girecez offf anam offf
-
wert bunu yazdı:
-----------------------------
walla ne yalan söyleyeyim ben en büyük fantezim boğaz köprüsünde bungee jumping bir 1-2 metre suya falan girecez offf anam offf
-----------------------------
valla ii dedin harika bir olay olsa gerek benimde en çok yapmak istediğim şeylerden biridir. ama boğaz köprüsünden atladıktan sonra 1 2 metre suyun dibine girersinde ölün çıkar be ordan su beton görewi yapar o kadar mesafeden aşağı atlarsan :S -
Bungee Jumping ap ayrı bir zevktir.. Hiç yapmadım ama çook istediğim bir olay(dı) taa ki şu videoyu görünceye kadar...
http://www.liveleak.com/view?i=619_1172764229 izleyin bir tüm Bungee Jumpingcilerin başına gelebilecek , sonucu %100 ölüm olan bir kazadır... Olmaması içinde bir yol söyleyinki Bungee Jumping güvenlidir densin...
-
vış bea...Deca gerekli videoyu verdin hocam ne diyim.Nasıl güvenli olabilir ki bir ip ile bağlanıyorsun.Sana diyorlar ki ölürsen sorumluluk almıyoruz.Böyle bir durumun güvenli olma ihtimali nedir?