Bunlar Gerçek Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Bi yığın salak biraz ağır falan olmadı evet salak video azcık eski 2-3 yıllık galiba yılına bakmadım ama harbi salak kaynıyo 

http://www.youtube.com/watch?v=q56mvBOUafw

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halat
    halat's avatar
    Erkek

Maalesef...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

saçı uzun aklı kısa diye boşuna demiolar :D

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nonick
    nonick's avatar
    Erkek

Hocam bunları olduğu gibi izlemeyin haydaa herkes salak kafasına girmeyin.  :)

Günde 100 kişiye sorsalar aradan çıkan 10 bilgisiz insanı alıp koyuyolar buraya. :)

nonick tarafından 05/Tem/13 15:06 tarihinde düzenlenmiştir

hay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Ya aslında birçok bakanı ya da ülkemizde hangi bakanlıkların olduğunu ve bunların herbirinin bakanını ben de bilmiyorum açık konuşmak gerekirse ama yaşar büyükanıta oy vermeyeceğim ne demek abi ya? Aklıma http://sokakroportajlari.com/ geldi. Halka böyle değişik değişik sorular soruyorlar. Gelen soru ve cevapları bana o siteyi anımsattı.

Hatta bir tanesinde örtülü ödenek nedir biliyor musunuz demişlerdi de gelen cevaplara bi hayli gülmüştüm :)

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

unfortunately, the real

<_<

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Tiki kızlara sorarlarsa yanıt alamazlar elbette, fakat Güzel Türkiyemiz'de izzmarit gibi murideler de var.Genele mal etmemek lazım.

https://t.me/pump_upp
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Amerikalılardan çok farkımız yok ;

http://www.youtube.com/watch?v=BUI0p3yHMe8

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cem-engine
    cem-engine's avatar
    Erkek

saçma bir video

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    Esconda bunu yazdı

Tiki kızlara sorarlarsa yanıt alamazlar elbette, fakat Güzel Türkiyemiz'de izzmarit gibi murideler de var.Genele mal etmemek lazım.

Valla ben Türkiyede izzmarit gibi kız pek görmedim.En genel kültürlüyüm diyen bile Hitler muhabbeti geçince zaten 1.dünya savaşını Hitler yüzünden yenildik,Almanya yenilince bizde yenildi sayıldık demişti :D

Biride Amerikalıların videosunu paylaşmış.Öyle tiplerde çok fazla var.Zaten Amerikalılar her türlü rahatın içinde yaşadığı için başka ülkelerin kültürleriyle,tarihleriyle çok ilgilenmezler çünkü onları küçük görürler.O yüzden Amerikada ve Avrupada da çok fazla kültürsüz adam var.Ama tabiki bizimki kadar fazla değil.Orda adam kültürsüzde olsada bir alanda başarılı olabiliyor.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

yav hadi iranın baskentını atilla koçu bılmezsınde yaşar buyukanıtıda bilme oy vermeyecem ona ne demek aq

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Toplam Hit: 2295 Toplam Mesaj: 17