folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bunu Bana Yapana, İnandığıma, Ettiğim Merhamete Yazıklar Olsun !

Bunu Bana Yapana, İnandığıma, Ettiğim Merhamete Yazıklar Olsun !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek

İyi Sabahlar.

İsyan veya acı sergisi olarak açmıyorum bu kurulsuz mahkemeyi.
    Aklımda bir mahkeme kurdum. Ve onu suçlu buldum…

Neden seven herzaman üzülür ? Neden sevdiğini sandığınız insanlardan bıçak darbesi yersiniz ?
    Dünya’nın değişmez kuralımıdır bu ? Şu lise aşkıyla beraber olup  evelenen insanlar aslında birer tiyatro oyuncusumu ?

Şurda binlerce kişi, Binlerce acı var, Binlerce yaşanmışlık, Binlerce zorluk..

2 yılı aşkın süredir.  Hep sevdim onu. Hepte sevdi saolsun. Veya iyi bir tiyatro sahnesiydi. Orası meçhul.  Her koluma girdiğinde, Göğsü dik yürüdü bu semtin sokaklarında.. Adımla değil onurumla gururumla cesaretimle girebildi her ortama benimle. Adına laf getirtmedim hiçbir zaman.. Getirtmedim.. Korudum kolladım.. O kadar güzeldiki sevgimiz bir ilişkiden çok
    Bir kızın babasına aşkı gibiydi.. Hayranlıkla ve içtenlikle bağlıydı bana..
    Ufak bir kız gibi okşanır başı,Bal gözlü gözlerine bakardım kaybolur giderdim.. Derya denizlerinde..
    Üşümesin diye ellerini sıkıca tutar, Ceketimi  verir kısa kollu kıyafetımle kalırdım üşümesin diye..
    Sigara alıcaksam, İstediği cipsiyi alırdım canı çektığınde.. Yemem içmem hediyeler yapardım..
    Geceleri üşenmeden uzunca güzel mesajlar yazar, Sabahları Günaydın Kadınım diye seslenirdim kulağına.. Sevgiden mahrum bırakmamak için onu, Dünya’nın güzelliklerinden mahrum kalırdım herzaman..  Adına besmeleyle başlardım..
    Yaşamayı o varken seçmiştim.. Evlenme hayalleri kurardık.. Çocugumuzun ismi falan şirin şeyler konuşurduk..

O istedi diye hep ödün verdim kişiliğimden.. Erkekliğimden.. Adamlığımdan…
    Bir yere gitmesi dogru olmasa bile daraldım demesin diye izin verdim.. Sıkıldım dedi diye rahat bıraktım, Bozmasın kendını diye hep sınırda yaşadım, Dogruyu yalnışı ona yaşatmadan öğrettim..
    Bu şehrin kasvetini anlattım ona.. O her “ gelecek “ diye başladığı sözde moralım sıfırda olsa, 
    Hiçbir zaman geleceğini şüphede bırakmadım..

Açta kaldım açıkta kaldım, Bir hediye için yalvardım yakardım, Buradaki insanlara el açtım saolasunlar yardım ettiler.. Haklarını ödeyemem.. Dilencilik yaptım.. O geri kalmasın diye onurumdan yedim hep..
    Namusu temiz olsun diye, Hep namuslu işler yaptım..

Yemınler  verdim bu hayatta ona. En büyüğü ise İlk buluşmamızda idi. 2 yıl önce parmağımda evlilik yüzüğü olsa yalan atarsan bakmam arkama dedim..  2 yıl tuttu sözünü yalan sölemedi..
    Ona hep söledim yalan birkez sölendin mi kara bir delik gibi çeker içine dedim..
    Söledin mi bitmez sonu gelmez dedim.. 1 Hafta önce altından kalmıycağı bir yalan söledi…
    İhanetin bu kadar acı olduğunu ise gerçekten o gün anlamıştım.. 1 hafta ayrı kaldık.. Benım için gitmişti artık. Vicdanım el vermedi kuldur hata yapar dedim. Affettim. Onuru şerefi namusu üzerine yemin etti cumartesi gunu ayrılığımızı affetmekle sonuçlandırdığımız gün.

Lakin aynı gün içerisinde tekrar kifayesız bir yalana mensup olmuştum.. Artık mahkeme yoktu
    Yerini ihanet virajları almıştı.. Şimdi ise bu şehre ben kasvet olucam. Yamur olucam üstüne, Acı olucam umutsuzluk olucam yalan olucam ama bir onun olamıycam..

Bu hak ettiğimiz son mu ?
    Neden neden ya bir insan ona kendısınden daha fazla değer veren onun için canını veren insanlara ihanet eder ki ? Neden bunu yapar ? Avm’lerde orospuluk yapmak,  Kankileriyle iki tane 1 tl’lik kahve için yastığa başını koyduğunda güvenerek uyuycagı kocasına ihanet eder ? ceplerinde 20 tl para verken 500liralık şekıl peşinde koşarlar ? Hergün avmlere gitmek zengin gözükmek ? 
    Kımsenın veremiyceği değerleri ona veren biri varken nedir bu marka takıntısı  ? Ün şan şöhret ? Nedir bu gezme merakı ?
    Nedir bu taksiye atlayıp evine gelemıycek kadar parası olmayanın, Sokaklarda milyarlık şekılle gezmesi ? 
    Heleki bir kız ? Böyle olanların soyun s.k.m...

Kardan adamda dostuluklar gibidir. Eriycekleri bile bile inşa edilir. Bir beraberlik yaşlanırken bir terk ediş gençleşir. Sizi hiç terketmediler mı ?

Azınıza geleni sayın, Hayatınızda kahpelik yapmış butun serefsızlere bu konuda sayın tüm kızların değilde böyle olan insanlar hakkındakı her düşüncenizi paylaşın.. Azınıza gelenı sayın.. Allah bunu yapanların belasını versin… Bana karşı atarlı yok şu bu yazmayın amk. İhanet bilader ihanet ihanet edildi anladın mı tutupta yok sıkıntı sende yok kız iyi yapmış yok kızı niye kötülüyosun deme. Baştan belirtiyorum. Yazdıklarımla ilgili bir şey yazıcaksan eyvallah canım yanıyor. Birde sen tuz dökme üstüne uyarıyorum zıt yorum yapıcaklara. Kızlara lafım yok olmadıda. Ne günahı var başkasının. Yapıpta pişkinliğini koruyon tum insanların erkeklerde dahil topunun amk.
    Ne duzgun ağız bıraktılar ne düzgün insanlık. Şerefi namusu olmayan ıkı paralık insanları musallatt ettik ömrümüze. Siken seviliri diyen adamlar akıllı adamlar. Helal olsun yapmasamda yapmıycak olsamda akıllı adamlar. Ama bunu yapan tum kız erkek ne varsa şunca sölenene ve daha sölenmeyip böbürlenmemek gereken birçok konuya değmeyen şerefsizlerin allah hakkını tırnak kadar kaldıysa can alır gibi sorsun !!!! Benım istediğim tek şey sizden budur…

Not ; Acımı ne belli etmek, Nede tavsiye istemek için yazdım. İçimdeki kın öfke nefret okadar fazlakı dayanamıyorum..

Not 2 ; Eleştirisel yönden kız için daha önce yorum atıpta kavga ettiğim biri varsa pm atsın yalvarıcam özür diliycem onlardan yemın ederim yüzünü bile görmediğim adama onun yüzünden sanalda kelıme yaptığıma pişmanım pm atsın yemın ederim helallik istiycem

NOT 3 ; Birdahada kız konusu açarsam benı burdan banlayın ahanda yemın ettim, Birdaha kız konusu açarsam öldürün benı tükürdüğü yalarsam allah belamı versin.. Bu sondu son kez ihanetine sövüyorum yaşamış canı yanmış adam varsa oda sövsün son kez... 

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Sadece zaman...

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    Efendi bunu yazdı

Sadece zaman...

bi 3 yıl daha onun psıkolojısını atlatmaya yemın ederim hiç nıyetım yok. Allah belasını dıbıne kadar versin.. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Efendi
    Efendi's avatar
    Erkek

Sen yine de bir şekilde en az zararla kurtulmaya bak bu süreçten. Şu an nasihat dinleyecek halin yok belki ama geçiyor zor da olsa emin ol

Harabat ehlini hor görme Zakir, defineye malik viraneler var...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    Efendi bunu yazdı

Sen yine de bir şekilde en az zararla kurtulmaya bak bu süreçten. Şu an nasihat dinleyecek halin yok belki ama geçiyor zor da olsa emin ol

Gördüm aldatılmayıda gördüm 3 yılını sevmıyorum diyerek sonuçlandıranıda gördüm. Bu öyle bir geçecek ki kendı varlıgınan şuphe edicek varmıyım yokmuyum diyecek kendıne.Kinim okadar fazlaaki aklımdan silmeye bile yeter 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

Ne dertli adam ciktin sende bilader.. Koca dunyada sayısız insanın birçok derdi var. Bir tek sen değil. Sakin ol rahat ol. Yaşın genç herhalde daha neler gelecek başına. Şimdiden bi salarsan kendini ohoooo. Unutma herkesin sinavi farkli bu dunyada...

İmzalamazsam ne olcak?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı

Ne dertli adam ciktin sende bilader.. Koca dunyada sayısız insanın birçok derdi var. Bir tek sen değil. Sakin ol rahat ol. Yaşın genç herhalde daha neler gelecek başına. Şimdiden bi salarsan kendini ohoooo. Unutma herkesin sinavi farkli bu dunyada...

Dert var var kodumun dunyasındada hocam suçumda bu ya onca dertte onu önde tuttum işte aklımı skm aklımı yok cehennemın dıbıne kadar yolu var amaç son kez haykırmak sonra yok olup cehennem olsun köpek !

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

aşk eskiden anlatılan bir hikayeydi, kalmadı ondan bizde bu yüzden aramayın. Sadakat ise, sadakat sadece güçlü olanın yanında durmaktır. Gücün yoksa kimseden sadakat bekleme bu zamanda. İhanet? herkes ihanete uğrar kimisi bir sözle yapar kimisi bir davranış ile. Ama alçaklar farklıdır. Onlar en ağır şekilde ihanet eder, öyle bir ihanet eder ki ihaneti farketmezsin bile, o kadar alçaktır ki sen ömrünü ona adasan o senin canını ister. Kısaca yetemezsin alçaklara. Onlar bu ihanet olgusunun temelidir, uğraşma çırpınma...

Olay nedir nasıl gelişti bilemem, seni senden iyi tanıyamam ama insan bir kere ihanete uğradıysa zaman içinde sende birisine ihanet edeceksin demektir. Alçak mı olursun yoksa sadece ihanet mi edersin bilemem ama yaz bu dediğimi bir kenara yaşadıklarının tamamını veya bir kısmını başkasına illa ki yaşatacaksın. Düzen bu, hiyerarşi bu istesende bozamazsın. 

Güç, aslına bakarsan kelime olarak çok az bir yer kaplar 3 harf ve başka dillerde de uzun uzadıya pek yazılmaz. Çünkü insna ırkı gücü hep küçük göstermek ister. Sebebi nedir bilemem kardeş ama gücünün farkına var, gücün yoksa da güçlen. Yoksa bu alçakça ihanetler altında kalır gidersin. ihanetLER diyorum belki de bu başlangıç. Tavsiye değil bunlar, bizzat tarafımdan yaşanmış tecrübelenmiş ve bir çok kez ihanete uğramış (karı kız olayları, iş hayatı, vs vs bir çok konuda) birisi olarak sana tavsiyem hayata düz bak. Kendini de yorma hayallerini de yıpratma. Oluyorsa oluyordur, olmuyorsa zate hiç senin olmamıştır. Yapıştır gitsin hocam uğraştığına değmez...

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

İnsanlar genelde lise zamanlarında beraber olduğu insanlarla evlenmezler. Bu ilişkiler hep biter ne kadar uzun sürse de. Ve bir ilişkide elbette ki yalan olur. Ben yalan söylemem benim kız arkadaşım/karım/eşim/sevgilim/hayat arkadaşım yalan söylemez diye de saçmasapan düşüncelere kapılmayın hiç. Yalan söylemek insanın doğasında var ve gerektikçe de bu yola başvurur.

Hem aldatmak sadakatten daha kolaydır. Hiç aldatmadım diyen birisi bile en azından birisini gözleriyle becermiştir bir anlığına bile olsa. Bedensel bir şey yaşanmasa da sonuçta fikri kirlenmiştir o ince zaman aralığında. Bu aldatmak sayılmıyorsa eğer, başka bir bedenin üstünde hunharca tepinmenin de aldatmak olduğunu söyleyemeyiz. 

İnsanlar çok abartıyor ama ilişkilerde cinsellik olmalı. Bu ego tatmininden ya da istediğini elde etme arzusundan kaynaklanan şehvetten dolayı olmamalı. Eğer ki karşılıklı seviyorsa iki insan birbirini, fütursuzca sevişmesini de bilmeli. Böylece her şey çok daha anlamlaşır. 

Neyse dağıtmayayım konuyu. Yaşadığın normal bir şey. Elbette aldatacak ve aldatılacaksın. Bunun ne dozda olduğu önemli değil. Esas nokta elbette aldatıldığın ve/veya aldatılacağın gerçeği. Zaten insani değerlerin kendini para, şehvet, seks ve popülariteye bıraktığı şu günlerde aldatılmamak saçma olan.

Önüne bakacaksın. Tekrar sevecek ve sevişeceksin. Bu tekrar tekrar sürecek. Ta ki bu dünyayla aranda olan sözleşmen bitene kadar.

Ekleme: deneme yazısı gibi yazmışım amk :d

1049 tarafından 22/Ara/14 08:23 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    Efendi bunu yazdı

Sadece zaman...

kesinlikle

le le le sakine
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Sarhoş ayıldığı yere kadar değil,yıkıldığı yere kadar gidermiş...Aşk da böyledir...Hayal ettiğin yere kadar değil,hayallerinin yıkıldığı yere kadar gidersin...

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
Toplam Hit: 6684 Toplam Mesaj: 58