folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bunu Normal Bir İnsan Yapamaz ( Kafatası Paramparça)

Bunu Normal Bir İnsan Yapamaz ( Kafatası Paramparça)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    gEL_pC_pC bunu yazdı:

fmk bunu yazdı:

bu kafası kesilen adam sanırım daha önceden ölümüş veya bayılmış bir adam gibi geldi bana

HocamMoralini Bozmak Gibi Olmasın Ama Ölü Bir Adam Bağırıp Depreşemez :)

Sabah sabah güldürdün beni allahta seni güldürsün emi hehee:)

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek

snmez bunu yazdı:

bu şerefsizler paso kestikleri için alışmışlar diğer videolarında daha yavaş kesiyolardı

Kardeş kendini onların yerine yanlızca 1 saniyeliğine koy koymak imkansız ama onların halini düşün bari

Psikoloji bu : Evinden alıkoyuluyorsun üstünde savaş uçakları çocuklarını bombalıyor yerde bir baağını kaybetmiş 8yaşındaki kardeşini görüyorsun zaten yıkılıyorsun çok afedersin kız kardeşine tecavüzde bulunuyorlar.elden bişey gelmiyor seni ekmeğini yediğin vatanından kovuluyorsun.Akrabaların bir bir ölüyor gözlerinin önünde amaelden hiçç ama  hiçç bişey gelmiyo kafana sıkmayı düşünüyorkenn o da ne bi amerikan askerini yakalıyorsun .şimdi sana güzel bir ssoru ne yaparsınn ??senin dediğin gibi kafakesmek o an için şerefsizlikmidir rahatlamakmıdır yanlızca bir an için kendini onun yerine koy !! lütfen !!

BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    abi bu işi daha sistematik halletsinler tavukların kesildiği aletlerden alsınlar bunları yan yana oturtsunlar tık tık düşsün kafalar.. böyle heryer kan oluyo tezmizlemesi falan uzun iş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    ir2 bunu yazdı:

abi bu işi daha sistematik halletsinler tavukların kesildiği aletlerden alsınlar bunları yan yana oturtsunlar tık tık düşsün kafalar.. böyle heryer kan oluyo tezmizlemesi falan uzun iş

amaçonların acı çekmeleri nasıl onlar 5 yaşındaki çocukların kafalarına acımadan sıkıyorlar nasılki bi bacağını kopartabiliyorlar .......acıı çekmeleri lazım onlar accımıyorsa bizlerin hiçç acımaması lazım !

BaBaMa değerimi sordum : "dünyalar kadar oğlum" dedi ,dünyanın değerini sordum :" 5 para etmez Dedi" çelişKi !!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kivanchh
    kivanchh's avatar
    Erkek
    İndircezde rapidshare de banlıyım a.q nasıl acıcaz da bilmeyok.

(Forum, Hikaye gibi bölümlerde opsiyonel olarak her yazdığınızın sonuna eklenen yazı)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oguzhanbaba
    oguzhanbaba's avatar
    Erkek
    phiberoptic bunu yazdı:

arkadaşım yemin ederim psikolojim bozuldu rüyalarıma giriyor niye koydunuz bunu buraya bende meraklı meraklı indirdim izledim :'(

ben izlemeyecem o zaman.. gözümü korkuttun : D

Yalnız Bir ordudur Kendi çölünde Sonsuz savaşlarında Hep yener Kendi ordusunu.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gEL_pC_pC
    gEL_pC_pC's avatar
    Erkek
    snmez bunu yazdı:

gEL_pC_pC bunu yazdı:
    Kardeş kendini onların yerine yanlızca 1 saniyeliğine koy koymak imkansız ama onların halini düşün bari
    Psikoloji bu : Evinden alıkoyuluyorsun üstünde savaş uçakları çocuklarını bombalıyor yerde bir baağını kaybetmiş 8yaşındaki kardeşini görüyorsun zaten yıkılıyorsun çok afedersin kız kardeşine tecavüzde bulunuyorlar.elden bişey gelmiyor seni ekmeğini yediğin vatanından kovuluyorsun.Akrabaların bir bir ölüyor gözlerinin önünde amaelden hiçç ama hiçç bişey gelmiyo kafana sıkmayı düşünüyorkenn o da ne bi amerikan askerini yakalıyorsun .şimdi sana güzel bir ssoru ne yaparsınn ??senin dediğin gibi kafakesmek o an için şerefsizlikmidir rahatlamakmıdır yanlızca bir an için kendini onun yerine koy !! lütfen !!

osmanlı zamanında bölücülük yapanların kafasını üstte tutmuyomus o yüzden hiçbi sorun çıkmamış farklı ırklarla yani kimse çıkıpta biz farklı devlet kurucaz diyemiyomus aslında bu tür olayları devlet yapsa bende devlet adamı olsam keserdim heralde. bunlar çok acı çekiyolar diyosn peki kim bunlar el kaidemi el kaideyse eğer ben bu el kaidenin çok videosunu izledim kafa kesme kafaya sıkma vs oraya gelen türk şöförlerin kafasına sıkıyodu onlara zararı olmayan bi arabın kafasını kesiyolardı bu mu intikam bu katliamı yapan eğer haklı olarak yapıyosa dicek bişeyim yok eğer bazıalrına göz dağı vermek için suçsuzları kesiyolarsa serefsizde derim ooo... ççç... da derim anlatabildimmi bu videodakiler kimler bana onu söle bende ona göre yorum yapıyım

dikkat çekilmesi gereken nokta burda...Öldürülen yer IRAK amerika değil .öyle ya allah'ın  ırak'ında ne işi var masum amerikalının yani kardeş öldürdükleri adamlar masum değiller hatta onların bire bir gözleriyle masum çocukları çldürürken yakaladıkları insanCIKLAR.Dikkat bu noktaya kafa kesme işlemi amerikada değil ırakta yapılmakta.ırakta da masum bi amerikalının işi yok.çocuk oldürmek için gelmiş olan ameikan askerleri var....

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Öf be acaip oldum yav bunlar ne böle  kriz geçiriyorum .

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gunetki
    gunetki's avatar
    Erkek
    arkadaşlar açamıyorum yardım edin

berbat adam
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek

Abicim Bu film Burdan Silindi diyor yani kaldırılmıs bi daha yayınlasanız meraktan ölecem m.q bide su espriyi yapmaın ltfn "insanın basına ne gelirse ya meraktan yada ya... tan " demeyin bıktık m.q

BAN
Toplam Hit: 7894 Toplam Mesaj: 27