Bunu Normal Bir İnsan Yapamaz ( Kafatası Paramparça)
-
gEL_pC_pC bunu yazdı:
fmk bunu yazdı:
bu kafası kesilen adam sanırım daha önceden ölümüş veya bayılmış bir adam gibi geldi bana
HocamMoralini Bozmak Gibi Olmasın Ama Ölü Bir Adam Bağırıp Depreşemez :)
Sabah sabah güldürdün beni allahta seni güldürsün emi hehee:) -
snmez bunu yazdı:
bu şerefsizler paso kestikleri için alışmışlar diğer videolarında daha yavaş kesiyolardı
Kardeş kendini onların yerine yanlızca 1 saniyeliğine koy koymak imkansız ama onların halini düşün bariPsikoloji bu : Evinden alıkoyuluyorsun üstünde savaş uçakları çocuklarını bombalıyor yerde bir baağını kaybetmiş 8yaşındaki kardeşini görüyorsun zaten yıkılıyorsun çok afedersin kız kardeşine tecavüzde bulunuyorlar.elden bişey gelmiyor seni ekmeğini yediğin vatanından kovuluyorsun.Akrabaların bir bir ölüyor gözlerinin önünde amaelden hiçç ama hiçç bişey gelmiyo kafana sıkmayı düşünüyorkenn o da ne bi amerikan askerini yakalıyorsun .şimdi sana güzel bir ssoru ne yaparsınn ??senin dediğin gibi kafakesmek o an için şerefsizlikmidir rahatlamakmıdır yanlızca bir an için kendini onun yerine koy !! lütfen !!
-
abi bu işi daha sistematik halletsinler tavukların kesildiği aletlerden alsınlar bunları yan yana oturtsunlar tık tık düşsün kafalar.. böyle heryer kan oluyo tezmizlemesi falan uzun iş
-
ir2 bunu yazdı:
abi bu işi daha sistematik halletsinler tavukların kesildiği aletlerden alsınlar bunları yan yana oturtsunlar tık tık düşsün kafalar.. böyle heryer kan oluyo tezmizlemesi falan uzun iş
amaçonların acı çekmeleri nasıl onlar 5 yaşındaki çocukların kafalarına acımadan sıkıyorlar nasılki bi bacağını kopartabiliyorlar .......acıı çekmeleri lazım onlar accımıyorsa bizlerin hiçç acımaması lazım ! -
İndircezde rapidshare de banlıyım a.q nasıl acıcaz da bilmeyok.
-
phiberoptic bunu yazdı:
arkadaşım yemin ederim psikolojim bozuldu rüyalarıma giriyor niye koydunuz bunu buraya bende meraklı meraklı indirdim izledim :'(
ben izlemeyecem o zaman.. gözümü korkuttun : D -
snmez bunu yazdı:
gEL_pC_pC bunu yazdı:
Kardeş kendini onların yerine yanlızca 1 saniyeliğine koy koymak imkansız ama onların halini düşün bari
Psikoloji bu : Evinden alıkoyuluyorsun üstünde savaş uçakları çocuklarını bombalıyor yerde bir baağını kaybetmiş 8yaşındaki kardeşini görüyorsun zaten yıkılıyorsun çok afedersin kız kardeşine tecavüzde bulunuyorlar.elden bişey gelmiyor seni ekmeğini yediğin vatanından kovuluyorsun.Akrabaların bir bir ölüyor gözlerinin önünde amaelden hiçç ama hiçç bişey gelmiyo kafana sıkmayı düşünüyorkenn o da ne bi amerikan askerini yakalıyorsun .şimdi sana güzel bir ssoru ne yaparsınn ??senin dediğin gibi kafakesmek o an için şerefsizlikmidir rahatlamakmıdır yanlızca bir an için kendini onun yerine koy !! lütfen !!
osmanlı zamanında bölücülük yapanların kafasını üstte tutmuyomus o yüzden hiçbi sorun çıkmamış farklı ırklarla yani kimse çıkıpta biz farklı devlet kurucaz diyemiyomus aslında bu tür olayları devlet yapsa bende devlet adamı olsam keserdim heralde. bunlar çok acı çekiyolar diyosn peki kim bunlar el kaidemi el kaideyse eğer ben bu el kaidenin çok videosunu izledim kafa kesme kafaya sıkma vs oraya gelen türk şöförlerin kafasına sıkıyodu onlara zararı olmayan bi arabın kafasını kesiyolardı bu mu intikam bu katliamı yapan eğer haklı olarak yapıyosa dicek bişeyim yok eğer bazıalrına göz dağı vermek için suçsuzları kesiyolarsa serefsizde derim ooo... ççç... da derim anlatabildimmi bu videodakiler kimler bana onu söle bende ona göre yorum yapıyım
dikkat çekilmesi gereken nokta burda...Öldürülen yer IRAK amerika değil .öyle ya allah'ın ırak'ında ne işi var masum amerikalının yani kardeş öldürdükleri adamlar masum değiller hatta onların bire bir gözleriyle masum çocukları çldürürken yakaladıkları insanCIKLAR.Dikkat bu noktaya kafa kesme işlemi amerikada değil ırakta yapılmakta.ırakta da masum bi amerikalının işi yok.çocuk oldürmek için gelmiş olan ameikan askerleri var.... -
Öf be acaip oldum yav bunlar ne böle kriz geçiriyorum .
-
arkadaşlar açamıyorum yardım edin
-
Abicim Bu film Burdan Silindi diyor yani kaldırılmıs bi daha yayınlasanız meraktan ölecem m.q bide su espriyi yapmaın ltfn "insanın basına ne gelirse ya meraktan yada ya... tan " demeyin bıktık m.q