Bunu Okumadan Geçme
-
antalyada 2 sene grup sesleniste caldim. su anda 4 ogrenciye gitar dersi veriyorum haftanin iki gunu tiyatro egitimi aliyorum eskisehir anadolu iniversitesi gzel sanatlar fakultesi 2005 mezunuyum.amsterdamda bir reklam sirketinde designer yani turkiyede grafik tasarimi yapiyorum isim gucum resim muzik evet sanata hayir diyorum. sanat duygularin islenip anlatilmasi vs vs ancak bu siirde kufur oluyosa tekerleme yada buna benzer biseyden oteye gecmiyor.selametle ben yemege cikiyorum
-
st_anger_07 bunu yazdı:
-----------------------------
antalyada 2 sene grup sesleniste caldim. su anda 4 ogrenciye gitar dersi veriyorum haftanin iki gunu tiyatro egitimi aliyorum eskisehir anadolu iniversitesi gzel sanatlar fakultesi 2005 mezunuyum.amsterdamda bir reklam sirketinde designer yani turkiyede grafik tasarimi yapiyorum isim gucum resim muzik evet sanata hayir diyorum. sanat duygularin islenip anlatilmasi vs vs ancak bu siirde kufur oluyosa tekerleme yada buna benzer biseyden oteye gecmiyor.selametle ben yemege cikiyorum
-----------------------------ben sana bir şey diyim mi bu ülkede pipisi açık heykeller vardı bir ara millet çocuklarını gezdirirken bu ne baba dediğinde insanların yüzü kızarıyordu ve bu ülkede heykeller kaldırılsın denilince olay çıkmıştı bazıları hatırlar sanat düşmanları yobazlar diye millet işine gelen sanat işine gelmeyene de kafasına göre bir şey diyor divan edebiyatının en büyük ustasının şiirlerine sanat değil deme yanlışa düşersin kardeşim .Allah a emanet ol .
MISIR, Osmanli Imparatorlugu ile tüm iliskileri koparir. Sultan Hamid buna karsi tepkisiz kalinca, o sirada Kahire'de bulunan Esref, YILDIZ Sarayindan hükmeden Padisah Abdülhamid'e seslenir
Vakt-i firsat gözetir sah-i cihan,
Tutar elbette elinden kacani...
Yine sahib olur insallah,
MISIR'in kaldi elinde kocani !.. -
çocuk musunuz yaa büyüyün biraz...
ahanda bunu özellikle açıklamama gerek yok taşıdığı anlam gayet belli oluyor...
-
bırakın kendi kendine eğlensin çocuk.
-
pesimistzombie bunu yazdı:
bırakın kendi kendine eğlensin çocuk.
-----------------------------cevap yazma o zaman ben kendi kendime eğlenirim bide bu çocuk zombiden korkmaz rahat ol kasma kendini
şimdi cevap olarak ben 81 vilayette rahatım deme elbetteki seni askerlik yaptığın vilayette dürtmüşlerdir.
-
kasvetli agir konusmuyorum diyosun ama hakaten agir konusuyosun
-
st_anger_07 bunu yazdı:
kasvetli agir konusmuyorum diyosun ama hakaten agir konusuyosun
-----------------------------sana sözüm yokda hocam adamı görüyorsun bi kulp bulup yapıştırıyor şimdi de bizi çocuk yaptı ne diyeyim bana ağır konuşan herkese ağır konuşurum kısasa kısas efendigene konuşana da saygımız sonsuz ......
-
ahanda rene çok iyi cevap vermiş :D...neyse madem sevindim bu duruma...
-
:D rene abü kapak yapmış
-
Üstat Renenin Ellerine Sağlık Bu Edepsiz Terbiyesiz Vede Hayasızdan Zaten Ne Ot Olur Nede Bok. Bunun gibiler Anca Klavye Komandosu takılırlar Töbe töbe Kızdım yahu.