Bunu Okumadan Geçme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    antalyada 2 sene grup sesleniste caldim. su anda 4 ogrenciye gitar dersi veriyorum haftanin iki gunu tiyatro egitimi aliyorum eskisehir anadolu iniversitesi gzel sanatlar fakultesi 2005 mezunuyum.amsterdamda bir reklam sirketinde designer yani turkiyede grafik tasarimi yapiyorum isim gucum resim muzik evet sanata hayir diyorum. sanat duygularin islenip anlatilmasi vs vs ancak bu siirde kufur oluyosa tekerleme yada buna benzer biseyden oteye gecmiyor.selametle ben yemege cikiyorum

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasvetli
    kasvetli's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

st_anger_07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    antalyada 2 sene grup sesleniste caldim. su anda 4 ogrenciye gitar dersi veriyorum haftanin iki gunu tiyatro egitimi aliyorum eskisehir anadolu iniversitesi gzel sanatlar fakultesi 2005 mezunuyum.amsterdamda bir reklam sirketinde designer yani turkiyede grafik tasarimi yapiyorum isim gucum resim muzik evet sanata hayir diyorum. sanat duygularin islenip anlatilmasi vs vs ancak bu siirde kufur oluyosa tekerleme yada buna benzer biseyden oteye gecmiyor.selametle ben yemege cikiyorum

ben sana bir şey diyim mi bu ülkede pipisi açık heykeller vardı bir ara millet çocuklarını gezdirirken bu ne baba dediğinde insanların yüzü kızarıyordu ve bu ülkede heykeller kaldırılsın denilince olay çıkmıştı bazıları hatırlar sanat düşmanları yobazlar diye millet işine gelen sanat işine gelmeyene de kafasına göre bir şey diyor divan edebiyatının en büyük ustasının şiirlerine sanat değil deme yanlışa düşersin kardeşim .Allah a emanet ol .

MISIR, Osmanli Imparatorlugu ile tüm iliskileri koparir. Sultan Hamid buna karsi tepkisiz kalinca, o sirada Kahire'de bulunan Esref, YILDIZ Sarayindan hükmeden Padisah Abdülhamid'e seslenir

Vakt-i firsat gözetir sah-i cihan,
    Tutar elbette elinden kacani...
    Yine sahib olur insallah,
    MISIR'in kaldi elinde kocani !..

Eylemem ölsemde kiz biihtiyar Doğruyu söyler gezer bir şairim Bir güzel mazmun bulunca Eşrefa Kendimi hicveylemezsem kafirim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

çocuk musunuz yaa büyüyün biraz...

ahanda bunu özellikle açıklamama gerek yok taşıdığı anlam gayet belli oluyor... 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    bırakın kendi kendine eğlensin çocuk.

:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasvetli
    kasvetli's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pesimistzombie bunu yazdı:
    bırakın kendi kendine eğlensin çocuk.

cevap yazma o zaman  ben kendi kendime eğlenirim bide bu çocuk zombiden korkmaz rahat ol kasma kendini 

şimdi cevap olarak ben 81 vilayette rahatım deme elbetteki seni askerlik yaptığın vilayette dürtmüşlerdir. 

Eylemem ölsemde kiz biihtiyar Doğruyu söyler gezer bir şairim Bir güzel mazmun bulunca Eşrefa Kendimi hicveylemezsem kafirim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    kasvetli agir konusmuyorum diyosun ama hakaten agir konusuyosun

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasvetli
    kasvetli's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

st_anger_07 bunu yazdı:
    kasvetli agir konusmuyorum diyosun ama hakaten agir konusuyosun

sana sözüm yokda hocam adamı görüyorsun bi kulp bulup yapıştırıyor şimdi de bizi çocuk yaptı ne diyeyim bana ağır konuşan herkese ağır konuşurum kısasa kısas efendigene konuşana da saygımız sonsuz ...... 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek
    ahanda rene çok iyi cevap vermiş :D...neyse madem sevindim bu duruma...

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    :D rene abü kapak yapmış

:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Üstat Renenin Ellerine Sağlık Bu Edepsiz Terbiyesiz Vede Hayasızdan Zaten Ne Ot Olur Nede Bok. Bunun gibiler Anca Klavye Komandosu takılırlar Töbe töbe Kızdım yahu.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 6617 Toplam Mesaj: 22