"Burası Seks Otobüsü Değil" Miş. İlginç
-
Trabs0n
ne içtin sen yahu söyle de bizde içelim nerden geldin bu kafaya
Beni odun yaptın ya helallllll olsun sana yiğidim
50 senelik odundan antika mobilya çıkar herhalde ama senin gibi taze daldan çıksa çıksa kapı pervazına süpürgelik çıkar.
Seni terbiyen ile başbaşa bıraktım.
Hadi git çamurunu başka yere silkele...Ve sanırım aramızda ki fark senin sokakda veya başka yerlerde sarmaş dolaş dolaşan veya oturan çiftleri görüp ''KABARMAN'' benim ise hiç '' İPLEMEMEM ''
sen akşam tuvalette çakılık malzeme olarak görebilirsin belki ama ben senin tabirinle '' AHLAKSIZ'' olduğumdan içimden gelirse 30 yıllık eşime sokakda da sarılırım otobüstede yanımda oturduğundan elimi omzuna atarım...
Haaa o size anlattıkları '' LEYLEK GETİRDİ '' hikayesi siz travma yaşamayın diye anlatılmıştı siz halen gerçek sanıyor olabilirsiniz ama acı gerçek şu ki durum öyle değil...
-
Snoop Dogg'un "Soul Plane - Uçakta Şenlik Var" diye bi filmi vardı. uçakta kim kime dum dumaydı, onu duydukda, sex otobüsünü ilk defa duyuyorum. İett şöförünün fantezileri bi acayipmiş - ne olmuş amk millet içerde öpüşüp sarılıyor. Bizim milletde şöyle bi anlayış var: birileri çevrede göz önünde yiyişiyosa ve sende abazaysan hemen bi ibnelik yapayımda bunları bozayım - olan var, olmayan var hesabı...
Böyle tiplere gıcık oluyorum.
-
Güler misin ağlar mısın...
-
suudi arabistana irana döndü arkadaş ülke şuraya bak:D Millet arabistanda kızlarla konuşmuyor bakışmıyor bile cok gereği yoksa adamların organları ters calıstıgı icin.
-
http://gundem.milliyet.com.tr/-inin-asagiya-burasi-seks-otobusu-degil-/gundem/gundemdetay/19.04.2011/1379488/default.htm
İETT: Bu tarz olaylara müsamaha gösteremeyiz
İETT Basın Danışmanı Ömer Faruk Birpınar, “Şoför hakkında işlem başlattık, gerekli ceza neyse verilecek. Kendisinin böyle bir müdahaleye ne hakkı ne de yetkisi var. Birbirine sarılmış vatandaşlara ‘Ahlaksızlık yapıyorsunuz’ demesi hem görgü hem de mesleki kurallara aykırı. Bunlar münferit olaylar” diye konuştu. Birpınar ayrıca tüm İETT çalışanlarının İstanbul Kültür Üniversitesi’nde bir haftalık eğitimden geçtiğini, 7 bin İETT şoförünün üniversite hocaları gözetiminde ilkyardım, psikoloji, stres yönetimi, öfke kontrolü konularında eğitim aldığını belirterek, “Şoförler yetkileri ve hakları konularında eğitim görüyor. Ama arada böyle münferit olaylar çıkabiliyor. Bu tarz müdahalelere müsamaha gösteremeyiz. Ufak tefek kavgalar, tekrarlanan hadiselerle çok karşılaşıyoruz ama ben iki yıldır ilk defa böyle bir durumla karşılaştım” dedi.+
olayla ilgili sadece gorgu tanigi var olayin kahramani iki genc piyasada yok diyenlerde verdigim linke bi baksinlar.
-
-
İnadına sevişicem, karışanada ilk kafayı ben atıcam :)
Sevgiler. -
Trollemeye gelmiştim burası amerika mı diyerektende hakkaten angusluk etmişler ya ahahah
kaç yaşıma geldim yıllardır otobüs ile yolculuk ederim istanbulda ikamet ediyorum ama inanır mısınız
seks otobüsü diye bir otobüs görmedim ben, böle içeri girince herkes seks yapıyor fln :D bundan böle binerken şöförlere sorayım "abi seks otobüsümü bu ?" diyue jsdfklş
ayrıca şahin k'nın söyledigi bir replik vardı, siz namuslusunuz ama eve gidince asıl sapık sizsiniz karınızı döven sizsiniz fln gibilerinden
-
Ya Arkadaşlar Burada Deniliyorki Cocuk Kızın Elini Tutmuş Omuzuna Atmiş Yok Öpmüş Buna Hiç Bir Şöför Birşey Demez Tabii Cocukta Açık Açık Anlatacak Degil Ya Haklı Cıkmak için Yuvarlamıştır Kendine GÖre Kıvırmıştır
Ya Sesli Olarak Elleşip Okşaşıp Cilveleşmiştir Dedigim Gibi Orasını Burasina Elini Uzatmiştir Şöförde Haklı Olarak Tepkisini Vermiştir Olay Elini Tutmak Boynuna Atmak Degildir Artik Otobüslerde Kamera Var Kaydediyor Otobüste Kayıt Varsa izlerler Kesin.
Ben Trenvay Metro Otobüs Toplu Taşıma Araçlarına Sık Sık binerim 1 Ay Once Felan Yine Bir Çift Bindi Trenwaya Ayakta Yapıştilar Birbirlerine Opuşuyorlar Koklaşıyorlar Konuşuyorlar Felan içersi De Dolu Çevredekiler Tuhaf Tuhaf Bakti Tabii Nerdeyse Bende Diyecektim Gidin Başka Yerde Şevişin Kendimi Zor tuttum Sonra Anladılar Herkesin :Kızdıgını indiler Durakta Yani Toplumu Bu Seviyeye Getiren Tvler Sihirli Annem Acemi Cadi Arka Siradakiler Selana Eskiden El Ele Tutuşmaya Utanan Saf Gençlerimiz Şimdi Ortalık Alanda Sevişiyorlar Bu Toplum için iyi Birşey Degildir Görüyoruz 12-13 Yaşındaki Kızlar Cocuk Doguruyor Hamile Kalıyor ünili Kızlar Cocuk Aldırıp Aldırıp Topraklara Gömüyorlar Çöplere Atıyorlar Toplumu Öyle Bir Yozlaştirdi Ki Avrupa Medya Türkiyedeki islami Kültürü Vede inancı Ellerinden Geldigince Yıkmaya Çalışıyorlar Vede Başardilarda Nasil Başardılar Buradaki Yazanlar Gibi Milyonlarca Var Bu Gibi Olaylrı Normal Birşeymiş Gibi Gösterip Yaptıkları şeyin Normalmiş Gibi Göstererek Haklı Cıkartarak Toplumu Genişllettiler Geniş Mesheplileştirdiler Bunlari Normal Görmeyenleri De Gerilikle Geri Kafalılıkla Anti Lakiklikle Suçluyorlar Unutmayinki Savundugunuz Sistem Gün Gelir Başımıza Patlar Zira Herkesin Aylesinde Bayan Var Kız Kardeşi Yengesi Ablası Akrabasi Var Sizinde Başınıza Gelebilir Gün Gelir Arkadşınız Derse Kardeş Senin Kız Kardeşini Trende Otobüste Yada Bir Başka Yerde Bir Erkekle Yiyişirken Gördüm Derse Şaşırmayın Tepkiniz Ne Olur Merak Ederim..
-
ottomanmurat bunu yazdı:
-----------------------------Ya Arkadaşlar Burada Deniliyorki Cocuk Kızın Elini Tutmuş Omuzuna Atmiş Yok Öpmüş Buna Hiç Bir Şöför Birşey Demez Tabii Cocukta Açık Açık Anlatacak Degil Ya Haklı Cıkmak için Yuvarlamıştır Kendine GÖre Kıvırmıştır
Ya Sesli Olarak Elleşip Okşaşıp Cilveleşmiştir Dedigim Gibi Orasını Burasina Elini Uzatmiştir Şöförde Haklı Olarak Tepkisini Vermiştir Olay Elini Tutmak Boynuna Atmak Degildir Artik Otobüslerde Kamera Var Kaydediyor Otobüste Kayıt Varsa izlerler Kesin.
Ben Trenvay Metro Otobüs Toplu Taşıma Araçlarına Sık Sık binerim 1 Ay Once Felan Yine Bir Çift Bindi Trenwaya Ayakta Yapıştilar Birbirlerine Opuşuyorlar Koklaşıyorlar Konuşuyorlar Felan içersi De Dolu Çevredekiler Tuhaf Tuhaf Bakti Tabii Nerdeyse Bende Diyecektim Gidin Başka Yerde Şevişin Kendimi Zor tuttum Sonra Anladılar Herkesin :Kızdıgını indiler Durakta Yani Toplumu Bu Seviyeye Getiren Tvler Sihirli Annem Acemi Cadi Arka Siradakiler Selana Eskiden El Ele Tutuşmaya Utanan Saf Gençlerimiz Şimdi Ortalık Alanda Sevişiyorlar Bu Toplum için iyi Birşey Degildir Görüyoruz 12-13 Yaşındaki Kızlar Cocuk Doguruyor Hamile Kalıyor ünili Kızlar Cocuk Aldırıp Aldırıp Topraklara Gömüyorlar Çöplere Atıyorlar Toplumu Öyle Bir Yozlaştirdi Ki Avrupa Medya Türkiyedeki islami Kültürü Vede inancı Ellerinden Geldigince Yıkmaya Çalışıyorlar Vede Başardilarda Nasil Başardılar Buradaki Yazanlar Gibi Milyonlarca Var Bu Gibi Olaylrı Normal Birşeymiş Gibi Gösterip Yaptıkları şeyin Normalmiş Gibi Göstererek Haklı Cıkartarak Toplumu Genişllettiler Geniş Mesheplileştirdiler Bunlari Normal Görmeyenleri De Gerilikle Geri Kafalılıkla Anti Lakiklikle Suçluyorlar Unutmayinki Savundugunuz Sistem Gün Gelir Başımıza Patlar Zira Herkesin Aylesinde Bayan Var Kız Kardeşi Yengesi Ablası Akrabasi Var Sizinde Başınıza Gelebilir Gün Gelir Arkadşınız Derse Kardeş Senin Kız Kardeşini Trende Otobüste Yada Bir Başka Yerde Bir Erkekle Yiyişirken Gördüm Derse Şaşırmayın Tepkiniz Ne Olur Merak Ederim..
-----------------------------
Hoca niye öyle diyon ya şeriatı mı getirecen sen başımıza :)
Güzel özetlemiş arkadaş, daha tüyü bitmemiş bacak kadar çocuklar 70lik amcanın teyzenin önünde el ele tutuşma vs. demiyorum normaldir dudak dudağa öpüşüp toplum içinde bakışları kendi üzerlerine çekip etrafa rahatsızlık veriyorsa bunu savunan adamında sikmişim aşk sevgi bilmem ne anlayışını.
Vede mükemmel örnek vermiş bu günkü gençliği bu hale getiren tv dizileri işte saymış bir kaçını amaç günden güne ahlak anlayışını aşındırmak, şimdi ben bunu yazıncada odunun biri çıkacak el ele tutuşmaları birbirleriyle öpüp koklaşmaları mı ahlak değerlerini aşındırıyor diye, öyle değil işte hani subliminal mesaj diyoruz ya aynen öyle artık alıştık evlilik dışı ilişkiler, ensest, aile teşkilatlanmasındaki asıl gerekli olan baba otoritesinin yıkılması, 14-15 yaşına gelmiş veledin kendi kararlarını doğru yanlış tartışmaksızın kendi alması vs. bütün bu konularda ipin ucu artık kaçtı bu saatten sonra bunları eleştirmeye kalktığın zaman sistem zaten sana önceden bir sıfat takmış önlemini alarak, "geri kafalı, dinci, yobaz..". Sorsam dinci kime denir, yobazın anlamı nedir kekeleyecek adam işine gelmeyen konularda sik gibi ortada kaldımı ağzına bu kelimelerden başka bişe gelmediği için bunları anlatmanında anlamı kalmıyor zaten.