Buraya Söv
-
ilk örneği kufurteam.com dur fungushkid , ctg açmıştır hatta o dönemler hep beraber tithack.com u hacklemiştik tüm üyelere küfürteam diye mail yollamıştık vs , akabinde birkaç kufurteam türevi site açıldı ama hiçbirisi tutmadı..... sırf aklıma gelen tarzda 4 tane benzer site hatırlıyorum hayal meyal , sadece birisinde saydımdı o da kufurteam.com a , kufurteam.com şuan recepte biliyorum. yani bu açtığınız site tamamiyle fikir hırgızlığıdır :) neyse hayırlı olsun
-
ohh bee bayan sürücüler için cümlelerimi ifade ettim sonunda
-
DecaMeroN bunu yazdı:
-----------------------------
ilk örneği kufurteam.com dur fungushkid , ctg açmıştır hatta o dönemler hep beraber tithack.com u hacklemiştik tüm üyelere küfürteam diye mail yollamıştık vs , akabinde birkaç kufurteam türevi site açıldı ama hiçbirisi tutmadı..... sırf aklıma gelen tarzda 4 tane benzer site hatırlıyorum hayal meyal , sadece birisinde saydımdı o da kufurteam.com a , kufurteam.com şuan recepte biliyorum. yani bu açtığınız site tamamiyle fikir hırgızlığıdır :) neyse hayırlı olsun
-----------------------------hoja walla haberimiz yok olsaydı yapmazdık zaten ): aynen şöle olmuştur olay... otobüste bu antiboksidan nefretediyorum.com açak dedi millet nefret ettiklerini yazsın dedi sonra baktık onu almışlar, ben dedim burayasov açalım millet gelsin sövsün sağa sola ama ne kufurteam i görmüşlüğüm var ne de benzerlerini ):
-
Zohahaha Siteye Bak Ya :D
-
kufurteam vardı eskiden anti saolsun cok yardımcu olduydu o zamanlar. yine forum tarzı bir ortam olursa seve seve soveriz.
-
Küfürteam havalandırır <:)
-
bu işin atası küfür team hocam ya :)
ahh ahhh ne süperdi ya :) rütbemde şekildi "ezik it" :D -
küfürteam e benzemesini ve onaylıyorsanız yardımlarınıza açığız hojam :)
-
www.aklimisikiyim.com da bi ornegi sitenin guzel s.kiyolar.
-
simdi girip küfürleri bir bulut misali yagdırcagım arkadslar,anasını avradını mıktıgımını yerinde ya...
eminimki pis bi şekilde rahatlarım...
ulan ne adamlar ya .
nasıl gelıyo böyle fikirler(ilk kimin aklına geldiyse onun aklını mikeyim diyecem ama olmayacak.)
neyse sabırsızlanıyorum...