Burda Sigara İçmek Yasaktır
-
-
Sigaranın Amk :) Oldum Olası Nefret Ederim ;)
-
geyik konusu :W
yanlış yer yani :|
edit: aslında bir kaç açıklayıcı tartışmaya yönelik cümle ile "genel" e konu olabilir ama :|
neyse falan filan =)
-
İpnelık olsun diye aynı şekılde bende metroda çektırmiştim böyle Foto. Sigaramı bitirdim ama hiç kımse gelip yasak demedı. Etraftan hiç kimse aaa ne ayıp demedı. Yada öyle bakmadı.
Kanun çıkarmak cezalandıracağız demek kolay. Önemli olan onu uygulamak.
-
bu resm karaman ermenek barajında tünelde çalışan enjeksiyon işçisinin resim sabah 6 gibi falan çekmiştim. adamda sigaraya yasak koyan devletin a.k. diyordu
-
:) bakırkoy town center da.. adam parasını odeyıp gozumun onunde 2 tane ıctı :) adama gelıyorlar beyefendı yasak sıgara ıcmek .. parasıyla degılmı dıyor .. 124 ytl verdi.D sigarasınıda ıctı
-
yasakları delmesek nerde içecez, orda yasak burda yasak :) eskiden doktor tavsiyesiyle satıyolarmıştı sigarayı şimdi ellerinden gelse taşımayı bile yasaklayacaklar.
-
Iyi oldu yasaklanmasi rahat tahat nefes aliyoruz :) Benim gittigim yerlerde icilmiyo artik,kimsenin dumanini cekmek zorunda kalmiyorum :)
-
Resimdeki sigara PhotoShop ile koyulumş gibi görünüyor :|
-
FinGoLFiN bunu yazdı:
-----------------------------bu karaman ne bicim yer yaw
tarlada yatan adamın ustunden traktor gecer adam bagırınca sofor korkar daha da gaza basar arka tekerlekde gecer
romorkun altına yatar traktor gidince adam olur :D
-----------------------------
bende biliorum onu ahaha Karamanlıyım bende :D -
mamii bunu yazdı:
-----------------------------Resimdeki sigara PhotoShop ile koyulumş gibi görünüyor :|
-----------------------------banada öyle geldi :)