Burgerda Çalışmak?
-
hallederi_55 bunu yazdı:
-----------------------------Mola verdiğinizde menüden ne istiyosanız alıp bi masada yiyosunuz hocam,çalışmak zor çünkü ebeni sikiyorlar,tuvaleti filan temizliyosun basta sonra yıldız aldıkça mutfağa geçiyosun müdür yardımcısı filan olysn ama bayağa bi sürer,maaşı hatırlamıyorum ta lisedeydi ilgilendiğimde
-----------------------------yok hocam yıldıza göre değil çalışma kapasitene göre ben girdiğim hafta bütün eğitimlerimi bitirmiştim çok memnun kalmışlardı 1. ay doalr dolmaz kasaya geçtim normalde almıyolar o kadar çabuk 1,5 ayda 2 yıldız almıştım. 2 kere filan tuvalet temizledim oda işten kaytarmak için. Tuvalet masa temizleme cart curt bunlar o işlerde mukafat değerinde. Kapanışta ızagara arkası temizlijk ölümdür. Orayı temizleyen eleman hamama gitmeden o kokudan kurtulamaz. Ben 3 ay boyunca hiç girmedim o ızgara arkasına hep bulaşık yıkardım gönüllü olarak :D
-
Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------hallederi_55 bunu yazdı:
-----------------------------Mola verdiğinizde menüden ne istiyosanız alıp bi masada yiyosunuz hocam,çalışmak zor çünkü ebeni sikiyorlar,tuvaleti filan temizliyosun basta sonra yıldız aldıkça mutfağa geçiyosun müdür yardımcısı filan olysn ama bayağa bi sürer,maaşı hatırlamıyorum ta lisedeydi ilgilendiğimde
-----------------------------yok hocam yıldıza göre değil çalışma kapasitene göre ben girdiğim hafta bütün eğitimlerimi bitirmiştim çok memnun kalmışlardı 1. ay doalr dolmaz kasaya geçtim normalde almıyolar o kadar çabuk 1,5 ayda 2 yıldız almıştım. 2 kere filan tuvalet temizledim oda işten kaytarmak için. Tuvalet masa temizleme cart curt bunlar o işlerde mukafat değerinde. Kapanışta ızagara arkası temizlijk ölümdür. Orayı temizleyen eleman hamama gitmeden o kokudan kurtulamaz. Ben 3 ay boyunca hiç girmedim o ızgara arkasına hep bulaşık yıkardım gönüllü olarak :D
-----------------------------hacı hijyen kuralları nasıl? mecidiyeköy/ortaklar şubesinde hamamböceği vardı bildiğin masada ve duvarda.. daha da gitmedim :D ilaçlanıyor mu? temizlik kuralları ne derecede?
-
burgeri seviyom la whopper sarımsaklı mayonez barbekü sosu 6'lı wings ve çıtır soğan halkası mmm
dadındanmı yarıldın dirler
-
rebellisch bunu yazdı:
-----------------------------hamburger yemek serbestmi, ben burgerde çalışşam o kızartmalardan atarım sürekli ağzıma :D
-----------------------------sonrada kizartma sicarsin :)
-
aklın varsa burgerler ve lcw, defacto gibi ucuz yerlerde çalışma her gördüğümde resmen çocukların suratları kayık oluyor ebelerini zikiyorlar gibi
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------Baracuda bunu yazdı:
-----------------------------hallederi_55 bunu yazdı:
-----------------------------hacı hijyen kuralları nasıl? mecidiyeköy/ortaklar şubesinde hamamböceği vardı bildiğin masada ve duvarda.. daha da gitmedim :D ilaçlanıyor mu? temizlik kuralları ne derecede?
-----------------------------ben mc de çalıştım şu kadar diyim annemin yaptıgını nasıl güvenle yiyiyosam ordada öyle yerim çünkü müdürler filan ne kadar ibne piçte olsa hijyen mükemmelinde mükemmeli olmak zorundaydı mesela donmuş bi ete çıplak elle temazmıs oldu çöpe , ette kullandığın eldivenle başka yere dokunursan süresi dolmasada eldiven değişiyosun. her yarım saatte bir eller dejenfekte edilir eldivenler ve bezler değişir kirli bezler bile ayrı kovalara konurdu(3 çeşit bez var ızgara, üretim,genel onlar birbirine değmez asla) malzemerin hepsinin saati var mesela doamteslwer 45 dakika sonra bi kapta olsa çöpe gider değişirdi o yüzden her malzemeden az az çıakrılır. üretim den çıkan hamburgerler süresi dolunca çöpe patetesler kızardıktan 7 dakika sonra çöpe vs vs hijyen konusunda çok yiyidir bizim orası
burgerda ise çalışamdığım için bilmiyorum ama çalışan arkadasşalr yere düşenm etleri kullandıklarını söylüyodu zaten bi gün ilk önce mc e git sonra burgera git aynı semtte aradaki farkı anlarsın belli ediyo kendini ben 2,5 senedir burgerdan yemek yemiyorum. istersen mutfaklarınıda gezebilirsin
-
hangi ildesin hocam? sağda solda migros alışveriş firmasının afişlerini görmüştüm geçici olarak işe alırlar mı onu bilemem yinede şansını denemek istersen başvur hocam..
http://www.migroskurumsal.com/ilanliste.aspx?t=1&IcerikID=53
-
almazlar tahminim hocamya migrıs falana ancak burger gibi yerlerde çalışsak çakşırız bu 2.5 3 aylık süreçte napsam bilemedimya parayada ihtiyacım var çünkü
-
Benim bir arkadaşım Burger King'de 1,5 ay çalıştı ve 20 küsür kilo verdi. Sen düşün artık.
-
her işi yaptırıyolarmış, 1 saniye bile boş bırakmıyolarmış. yakasında müdür yazan adam bile tuvalet temizliyor. gerisini düşün artık.