Burgerking'de İşe Başladım
-
Arkadaşlar burgerkingte işe basladım bugün gittim sözleşme imzaladım ama sözleşmeyi okumadım . Sakıncalı bir madde olabilir mi ya kafam karıştı şimdi?
-
işten çıkışta tazminat almayacağım diye kesin ibare vardır :D
-
olabilir. Bir kopyasini aldin mi ?
-
gördüğüm böcükleri kimseye söylemeyeceğim
İMZA
-
yok ya almadım .
-
Amd-x bunu yazdı
işten çıkışta tazminat almayacağım diye kesin ibare vardır :D
şimdilik bu madde benim için önemli değil ama işten çıkmak istersem felan böyle yasak olabilir mi
-
git sozlesmenin kopyasini iste. bastan sona oku.
sakincali madde varsa canin sikilsin.
-
olan oldu da zaten epey büyük bi firma tabgida altında o kadar çalısan var heralde bişi olmazdır :D
-
Birşey olmaz ya arkadaş vardı çıkardilar bir sorunda olmadı.
-
Neden okumadın ki sözlesmeyi ya orada farklı bir ibare varsa ne olcak. O sozlesmeyi okumak senin en dogal hakkindi. Kimse seni o sozlesmeyi okudun diye yadırgayamazdı. Hani belki firmanın prestijinden dolayı buna tenezzül etmedin ancak bu gibi durumlar cok bas agritabiliyor...
-
izleyici bunu yazdı
Neden okumadın ki sözlesmeyi ya orada farklı bir ibare varsa ne olcak. O sozlesmeyi okumak senin en dogal hakkindi. Kimse seni o sozlesmeyi okudun diye yadırgayamazdı. Hani belki firmanın prestijinden dolayı buna tenezzül etmedin ancak bu gibi durumlar cok bas agritabiliyor...
ya aslında okuyacaktım bi baktım 16 sayfa imzalarken az gezdirdimde genellikle kurallar yazıyordu inş. dert olmaz tşk ederim herkese yinede