folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Burs İçin Nerelere Başvurmalıyım.

Burs İçin Nerelere Başvurmalıyım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

Merhabalar
    Ege Üniversitesinde pc müh. hazırlık okuyorum.
    Bursa ihtiyacım var.
    Başvurabileceğim yerler nelerdir + kyk çıkacaktır. Bunun dışında başvurabileceğim yerler nelerdir.
    Ve bu burs kyk yı etkiler mi ?

ModS:Konuları doğru yerlerine açalım

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

Belediye ve  Başbakanlık  tam emin  değilim  ama  bankalardan  bi kaçı veriyordu

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

peki bu burs başvurusu kyk ya engelmidir ?

bir insan ya iyidir ya kötü. İyi yapan özellikleri çoksa iyi deriz kötü çoksa kötü. Değer yargıları bu oranı belirler. Bana iyi gelen sana kötü geliyor olabilir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

piç chp'nin açtığı dava yüzünden yıllar önce belediye bursları kesildi. KYK da aq ne yaptığı belli deill. Banada burs lazım kaldık lan ortada

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aref
    aref's avatar
    Erkek

Özel bursların geri ödemeli olan kyk ile ilişkisi yoktur.Burs ile ynlış hatırlamıyorsam yakından bir ilişkisi vardı.Engel oluyor diye hatırladım..Bağlı olduğun il/ilçedeki valiliğe annen ya da baban (özellikle annen) giderek ihtiyacınız olduğunu belirtirseniz boş çevireceklerini sanmıyorum.Onun haricinde özel şirketler köy kaymakamığı gibi yerler burs verir.Kovalarsan ayarlarsın.Şansın açık olsun

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

hazırlıkta kyk bursu alınamıyor diye biliyorum ... hem kyk başvuruları geçti yaw :S geçen ay yapıldı diye hatırlıyorum ...

valar morghulis ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    formaldehit
    formaldehit's avatar
    Erkek

hazırlıkta alırsak son sınıfta 5 deverilmiyor galiba.

ben izmirdeyim ailem baya uzakta çydd ye başvurmuş bizim arkadaşlar

(!) sağolsunlar kimsenin kardeş bak burada burs vare dediği yok. bizde uğraşıyoruz bakalım.

kesilirmi bilmiyorum ki kyk ya başvurdumda çıkar gibi geliyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

kyk dan gelecek bursu yeni basvurulariniza yazmayin 

cunku gelen bursun geri odemeli olup olmayacagi belli degil buyuk vakiflarda sansinizi deneyin tev sabanci falan zaten bunlar 400 liraya yakin verir bir tanesini alsaniz yeter bu basvurular okullarda yapilir buyuk ihtimal okulu arayip sorun burs kismina.

kyk hazirlikta yatar ayrica 5 yil boyunca da devam eder hazirlik okudunuz diye  5.yilda kesilmez.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Anakroniq
    Anakroniq's avatar
    Erkek

Hocam İZTO'ya (İzmir Ticaret Odasına) başvurmayı deneyebilirsin, aylık 150 tl 8 ay veriyorlar senede...

Aşk hiçbir zaman söylenemeyen, söylenemediği için BÜYÜK olan, sevgilinin adını dile düşürmemek için sevginin adını anmayan ve sevginin adını anmadan kendi dünyasında onu çoğaltan bi' duygudur...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:
    -----------------------------

piç chp'nin açtığı dava yüzünden yıllar önce belediye bursları kesildi. KYK da aq ne yaptığı belli deill. Banada burs lazım kaldık lan ortada

orospu akpli belediye baskanları cemaatlerine değilde ihtiyacları olanlara verseydi bursu PİÇ chp de o davayı acmazdı.. 

NesTo | same shit diffirent asshole
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

sipidik bunu yazdı:

HanDsomE bunu yazdı:

orospu akpli belediye baskanları cemaatlerine değilde ihtiyacları olanlara verseydi bursu PİÇ chp de o davayı acmazdı.. 

headshot.

yine de saygı cercevesinde tartısalım beyler.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
Toplam Hit: 2454 Toplam Mesaj: 17