Burs İçin Nerelere Başvurmalıyım.
-
Merhabalar
Ege Üniversitesinde pc müh. hazırlık okuyorum.
Bursa ihtiyacım var.
Başvurabileceğim yerler nelerdir + kyk çıkacaktır. Bunun dışında başvurabileceğim yerler nelerdir.
Ve bu burs kyk yı etkiler mi ?
ModS:Konuları doğru yerlerine açalım -
Belediye ve Başbakanlık tam emin değilim ama bankalardan bi kaçı veriyordu
-
peki bu burs başvurusu kyk ya engelmidir ?
-
piç chp'nin açtığı dava yüzünden yıllar önce belediye bursları kesildi. KYK da aq ne yaptığı belli deill. Banada burs lazım kaldık lan ortada
-
Özel bursların geri ödemeli olan kyk ile ilişkisi yoktur.Burs ile ynlış hatırlamıyorsam yakından bir ilişkisi vardı.Engel oluyor diye hatırladım..Bağlı olduğun il/ilçedeki valiliğe annen ya da baban (özellikle annen) giderek ihtiyacınız olduğunu belirtirseniz boş çevireceklerini sanmıyorum.Onun haricinde özel şirketler köy kaymakamığı gibi yerler burs verir.Kovalarsan ayarlarsın.Şansın açık olsun
-
hazırlıkta kyk bursu alınamıyor diye biliyorum ... hem kyk başvuruları geçti yaw :S geçen ay yapıldı diye hatırlıyorum ...
-
hazırlıkta alırsak son sınıfta 5 deverilmiyor galiba.
ben izmirdeyim ailem baya uzakta çydd ye başvurmuş bizim arkadaşlar
(!) sağolsunlar kimsenin kardeş bak burada burs vare dediği yok. bizde uğraşıyoruz bakalım.
kesilirmi bilmiyorum ki kyk ya başvurdumda çıkar gibi geliyor.
-
kyk dan gelecek bursu yeni basvurulariniza yazmayin
cunku gelen bursun geri odemeli olup olmayacagi belli degil buyuk vakiflarda sansinizi deneyin tev sabanci falan zaten bunlar 400 liraya yakin verir bir tanesini alsaniz yeter bu basvurular okullarda yapilir buyuk ihtimal okulu arayip sorun burs kismina.
kyk hazirlikta yatar ayrica 5 yil boyunca da devam eder hazirlik okudunuz diye 5.yilda kesilmez.
-
Hocam İZTO'ya (İzmir Ticaret Odasına) başvurmayı deneyebilirsin, aylık 150 tl 8 ay veriyorlar senede...
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------
piç chp'nin açtığı dava yüzünden yıllar önce belediye bursları kesildi. KYK da aq ne yaptığı belli deill. Banada burs lazım kaldık lan ortada
-----------------------------orospu akpli belediye baskanları cemaatlerine değilde ihtiyacları olanlara verseydi bursu PİÇ chp de o davayı acmazdı..
-
sipidik bunu yazdı:
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------orospu akpli belediye baskanları cemaatlerine değilde ihtiyacları olanlara verseydi bursu PİÇ chp de o davayı acmazdı..
-----------------------------headshot.
yine de saygı cercevesinde tartısalım beyler.