Burs Kredi Sonuçları Açıklandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

başvuruları kaçırdım ben hiç haberim yoktu, bi kaç gün sonra gördüm ki bitmiş :)  eskiden yurt için ara başvuru falan yapıyorlardı. mesela ben ikinci dönem için başvurabilir miyim buna? ya da yeni başvuru falan açıyorlar mı bi süre sonra ?? 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    Sserkan bunu yazdı
    seagate189 bunu yazdı
    Sserkan bunu yazdı

Tc kimlik no bulunamadı diyorr beyler ne alaka :(

doğru yazdığına eminmisin hocam

Evet hocam dogru yazıyorum 

444 19 61 ara hocam yarın bi bugün çalışıyorlarmı bilmiyorum

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

başvuruları kaçırdım ben hiç haberim yoktu, bi kaç gün sonra gördüm ki bitmiş :)  eskiden yurt için ara başvuru falan yapıyorlardı. mesela ben ikinci dönem için başvurabilir miyim buna? ya da yeni başvuru falan açıyorlar mı bi süre sonra ?? 

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

ben 1 sene burs aldım sonra kredi yapmışlar  peki o aldığım burs kısmınıda ödeyecek miyim ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

yurt ıcın gıdıp dılekce verıosun hocam ıkıncı donem kalmak ıstıyorsan yer acılırsa haber verıyorlar 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek
    seagate189 bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

Ara dönemde burs-kredi başvurusu yok. Seneye başvuracaksınız artık.

Dalgasız denizde herkes kaptan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek
    seagate189 bunu yazdı
    Sserkan bunu yazdı
    seagate189 bunu yazdı
    Sserkan bunu yazdı

Tc kimlik no bulunamadı diyorr beyler ne alaka :(

doğru yazdığına eminmisin hocam

Evet hocam dogru yazıyorum 

444 19 61 ara hocam yarın bi bugün çalışıyorlarmı bilmiyorum

Şansımı sikiyim ben ya. Neyse eyvallah hocam yyarın arar sorarım. Bi yanlışlık olduysa düzeltirler mi yoksa göte mi geldim :(

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

@Sserkan, hocam elinde başvuru yaptığına dair belge varsa düzeltirler yoksa geçen sene aynı olay benimde başıma geldi alamadım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

krediyi okul süresi bitince(4 yıl normal, hazırlık okuduysanız 1+4 yıl ) 2 yıl sonrasında ödemeye başlıyorsunuz ister çalış ister çalışma

der die das
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

ya zaten 23 milyara yakın bunlara borcum var :) daha önce kredi vermişlerdi :) şimdi yurtdışı bursu varmış onu bilmiyordum.. onun için sordum.. artık seneye kaldı gibi gözüküyor.. sağolun

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 8155 Toplam Mesaj: 72