Burs Kredi Sonuçları Açıklandı
-
başvuruları kaçırdım ben hiç haberim yoktu, bi kaç gün sonra gördüm ki bitmiş :) eskiden yurt için ara başvuru falan yapıyorlardı. mesela ben ikinci dönem için başvurabilir miyim buna? ya da yeni başvuru falan açıyorlar mı bi süre sonra ??
-
Sserkan bunu yazdıseagate189 bunu yazdıSserkan bunu yazdı
Tc kimlik no bulunamadı diyorr beyler ne alaka :(
doğru yazdığına eminmisin hocam
Evet hocam dogru yazıyorum
444 19 61 ara hocam yarın bi bugün çalışıyorlarmı bilmiyorum
-
unbalanced bunu yazdı
başvuruları kaçırdım ben hiç haberim yoktu, bi kaç gün sonra gördüm ki bitmiş :) eskiden yurt için ara başvuru falan yapıyorlardı. mesela ben ikinci dönem için başvurabilir miyim buna? ya da yeni başvuru falan açıyorlar mı bi süre sonra ??
-
ben 1 sene burs aldım sonra kredi yapmışlar peki o aldığım burs kısmınıda ödeyecek miyim ?
-
unbalanced bunu yazdı
yurt ıcın gıdıp dılekce verıosun hocam ıkıncı donem kalmak ıstıyorsan yer acılırsa haber verıyorlar
-
seagate189 bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
Ara dönemde burs-kredi başvurusu yok. Seneye başvuracaksınız artık.
-
seagate189 bunu yazdıSserkan bunu yazdıseagate189 bunu yazdıSserkan bunu yazdı
Tc kimlik no bulunamadı diyorr beyler ne alaka :(
doğru yazdığına eminmisin hocam
Evet hocam dogru yazıyorum
444 19 61 ara hocam yarın bi bugün çalışıyorlarmı bilmiyorum
Şansımı sikiyim ben ya. Neyse eyvallah hocam yyarın arar sorarım. Bi yanlışlık olduysa düzeltirler mi yoksa göte mi geldim :(
-
@Sserkan, hocam elinde başvuru yaptığına dair belge varsa düzeltirler yoksa geçen sene aynı olay benimde başıma geldi alamadım.
-
krediyi okul süresi bitince(4 yıl normal, hazırlık okuduysanız 1+4 yıl ) 2 yıl sonrasında ödemeye başlıyorsunuz ister çalış ister çalışma
-
ya zaten 23 milyara yakın bunlara borcum var :) daha önce kredi vermişlerdi :) şimdi yurtdışı bursu varmış onu bilmiyordum.. onun için sordum.. artık seneye kaldı gibi gözüküyor.. sağolun