Bursa Çekirge Devlet Hastanesine Yakın Olan Müridler
-
Arkadaşlar merhaba bu sabah amcam bilecik-inegöl karayolunda bir trafik kazası geçirip şarampole yuvarlanmış durumu ciddiymiş. yolda gizli buzlanma olmuş. karaciğerinde parçalanma-beyin sarsıntısı ve en önemlisi belinde kırıklar varmış. omuriliğe bir şey olup olmadığı 1-2 gün sonra belli olacakmış. inegöl den bursaya sevk edilmiş.
babam-dayılarım-babaannem- büyükbabam toplam 6-7 kişi hastanedeler. bayağı perişan durumdalar.
o civarı bilen müridler yakınlarda ucuz bir pansiyon-motel filan var mı? (Çekirge Devlet Hastanesi)
3-4 kişi kalacaklar. nereler var bildiğiniz?
İnegöl-Bilecik karayolunun İskaniye köyü mevkisinde ise Murat Şahin (42) idaresindeki 11 AN 212 plakalı otomobil, şarampole devrildi. İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan sürücünün hayati tehlikesi bulunduğu belirtildi.
-
Çok geçmiş olsun hacım. Allah acil şifalar versin.
-
allah acil şifalar versin hocam
bursa'da okuyorum bi sorayım hocam
-
hastanelerden hemen yukarıda çekirge meydanında oteller var baska baska dusunuyorum hocam yazıcam yıne
-
babam rahatsızladığındada çekirgede özel bir hastaneye kaldırılmışdı bizde aynı sefillikleri çekmiştik. allah yardımcınız olsun hocam.
-
teşekkür ederim hepinize hocam
-
cuneyd bunu yazdı
Çok geçmiş olsun hacım. Allah acil şifalar versin.
-
Geçmiş olsun hocam allah acil şifalar versin.
-
oralar da hep pahalı ya. tek vesayitle ulaşılan ucuz bi yer düşünülebilir. geçmiş olsun. ben de bi soruşturayım bulursam haber vericem.
-
çekirge , kükürtlü biraz sosyete mekanıdır hocam pahalı olur. sahibindene gir gunluk kiralık evler var 70 tl falan altıparmak, garaj vs o civarlarda ev çok tek vasıta ile hastaneye ulaşılabilir 10-15 dakika falan arası.. çok ggeçmiş olsun hocam kaza cok kötüdür bilirim 5 ay önce arabayla uçurumdan uçtum..
-
Bugünü hastanede gecirsinler yarin bi hal caresine bakacagim. Gunluk evleri iyi aklima getirdin hocam bi bakayim yarin