Bursa‘Lı Olmak..
-
Smirnoff bunu yazdı:
-----------------------------
Bur-sa-lı-lar :) Adapazarlılar anlar bunu heralde :)
-----------------------------TeXaS bunu da tüm cümle alem anlar herhalde :)
-
karamel bunu yazdı:
-----------------------------Smirnoff bunu yazdı:
Bur-sa-lı-lar :) Adapazarlılar anlar bunu heralde :)
-----------------------------TeXaS bunu da tüm cümle alem anlar herhalde :)
-----------------------------kesinlikle tartışma çıkacak :)
-
Hacı eyvallah paylaştığın için.
Bazılarının aklına Bursa diyince ibne geliyor. Ama merak etmesinler biz ibne değiliz. Sapına kadar delikanlıyız. Bundanda kimsenin şüphesi olmasın.
2-3 tane ibne gördünüz diye tüm Bursa'yı ibne yaptınız. Facebookta, yonjada vb. sitelerde genelde totoşlar istanbuldan çıkmakta yalansa buyrun ?
-
Bursa deyince aklıma tertemiz kaymak asfaltlı rengarenk bahçeli villaların olduğu bölgeler,kırmızı ışık ve endüstri geliyor.
Mis gibi dağ havası geliyor.
Bursalıyım.
-
karamel bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
fatih yürek geliyor aklıma :)
-----------------------------Keşke aklına bir de araştırma yapmak gelse.. Fatih ürek Erzurumludur..
abi biliyorum erzurumlu olduğunu hatta babası erkek oğlu oldu diye kurban kesmiş erzurumlu arkadaş anlatıyordu :d fati yürek kuşum aydın bunlar aklıma geliyr ben bursada kaldım karayollarının miafirhanesi var tam adresini bilmiyorum otel gibi kışın geldim arkadaşlar orda narkotikte çalışıyorlarbursaya kışın geldim kar yağıyordu yazı nasıl bilmem
biri anlattı bilecik tarafından gelirken bir dağdan iniyorsun sağ tarafta bir göl var o göle giren top oluyor dediydi ben adamın yalancısıyım
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------karamel bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
-----------------------------Keşke aklına bir de araştırma yapmak gelse.. Fatih ürek Erzurumludur..
abi biliyorum erzurumlu olduğunu hatta babası erkek oğlu oldu diye kurban kesmiş erzurumlu arkadaş anlatıyordu :d fati yürek kuşum aydın bunlar aklıma geliyr ben bursada kaldım karayollarının miafirhanesi var tam adresini bilmiyorum otel gibi kışın geldim arkadaşlar orda narkotikte çalışıyorlarbursaya kışın geldim kar yağıyordu yazı nasıl bilmem
biri anlattı bilecik tarafından gelirken bir dağdan iniyorsun sağ tarafta bir göl var o göle giren top oluyor dediydi ben adamın yalancısıyım
-----------------------------Hacı 1 kere girseydin..
-
nedir böle bursalılarda ki bu aşk ya :)
-
Branxian bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
-----------------------------karamel bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
-----------------------------Hacı 1 kere girseydin..
hoca kıştı dedimya her taraf bembeyaz kar kara yattım ama kara yollarında çalışıyordum o aralar belki yaz olsaydı girerdik :D -
bursalı müridt de çok tanışak bea
-