Burslar Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Arkadaşlar size bir derdimi anlatmak istedim. o yüzden buraya yazıyorum. Böyle bir adalet olurmu ya ne annem çalışıyor ne babam üzerimize ne araba ne ev nede başka birşey var üstünede 1 tanede kardeşimde okuyor buna rağmen burs çıkmadı. Nasıl bir adalettir yada neye göre başbakanlık bursu veriliyor halen anlamadım. Valla öğrencilik zor yurt taksiti ödeme zamanıda geldi sonum hayrolsun . Hayat herşeye rağmen çok güzel sevgili tbt ailesi

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

:):) çok güldüm yazına hocam . çok içten yazmışsın ama bunlar belli olmuyor ya . şahsen ben hala çözemedim kime çıkıp kime çıkmadığını kime çıktıysa neden çıktı kime çıkmadıysa neden çıkmadı sorularına cvp bulamadım 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

hocam bana da geçen sene çıkmamıştı bu sene çıktı galiba şanş faktörü çok mesela 10 kişi var burs alma koşullarını sağlayan aradan random faaln yapıolar herhalde

memento mori.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

yemişim öle random fonksiyonu . moralim bozuldu valla ya

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

Welcome to Real Risk Game

http://yigitdemirag.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

en azından öğrenim kredisi çıkmıştır diyerek haline şükret diyorum.Sabah sorgulattım sayfadan hiç bir tanesi çıkmamış gerekçe olarakta uzaktan eğitim öğrencisi yazmışlar.Halbuki ben uludağ üniversitesinde örgün öğrenciyim şuanda derdimi kime anlatacağımı bile bilmiyorum ve hayat güzel olmasa da garip vapurlar falan böyle..

Troubles'll come & they'll pass
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    kyk'ya başvurmadım ve çıkmadı. kafam rahat ;)

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

valla hocam artık bunları gördükçe böyle iyice ülke nasıl bi hale geldi diye düşünüyorum. ihtiyacı olanlar yararlanamadıktan sonra ne anlamı kaldıki

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efecan123
    efecan123's avatar
    Erkek

dersimlihacker bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaşlar size bir derdimi anlatmak istedim. o yüzden buraya yazıyorum. Böyle bir adalet olurmu ya ne annem çalışıyor ne babam üzerimize ne araba ne ev nede başka birşey var üstünede 1 tanede kardeşimde okuyor buna rağmen burs çıkmadı. Nasıl bir adalettir yada neye göre başbakanlık bursu veriliyor halen anlamadım. Valla öğrencilik zor yurt taksiti ödeme zamanıda geldi sonum hayrolsun . Hayat herşeye rağmen çok güzel sevgili tbt ailesi

kardeşim bende aynı senin durumundaydım hiç farkı yok babamda annemde çalışmıyor hiçbir sağlık güvencemiz ve malımız yok üstelik abimde okuyordu banada vermediler ama 3 dairesi olan babası emekli olan başka bir arkadaşıma vermişler bunların din ve iman anlayışı birbirlerine senin benim gibi ihtiyaç sahiplerine değil sağdan soldan burs ayarlamaya çalış Allah yardımcın olsun bnmde bu son senem çalışıyorum aynı zamanda öyle idare ediyoruz..

Benim evim valizimdir. http://efecetir.info
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

efecan123 bunu yazdı:

kardeşim bende aynı senin durumundaydım hiç farkı yok babamda annemde çalışmıyor hiçbir sağlık güvencemiz ve malımız yok üstelik abimde okuyordu banada vermediler ama 3 dairesi olan babası emekli olan başka bir arkadaşıma vermişler bunların din ve iman anlayışı birbirlerine senin benim gibi ihtiyaç sahiplerine değil sağdan soldan burs ayarlamaya çalış Allah yardımcın olsun bnmde bu son senem çalışıyorum aynı zamanda öyle idare ediyoruz..

arkadaşım sonuçta sana devlet fakirlik bursu vermiyor  o yüzden ben ihtiyaç sahibiyim arkadaşım zengin ona verdiler niye verdiler diye düşünmen yanlış. ha birde o burs olayında yazdığına göre listelede daha aşağı ve daha üst sırada olursun, programda random şekilde üstdekilerden daha fazla olmak kaydıyla seçer bu demek değildirki bi kişi son sırada olsa alamaz. şans işidir sonçta bi birey ayarlamıyor bakıp. takılmayın bu kadar.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efecan123
    efecan123's avatar
    Erkek

sir bunu yazdı:

efecan123 bunu yazdı:

arkadaşım sonuçta sana devlet fakirlik bursu vermiyor  o yüzden ben ihtiyaç sahibiyim arkadaşım zengin ona verdiler niye verdiler diye düşünmen yanlış. ha birde o burs olayında yazdığına göre listelede daha aşağı ve daha üst sırada olursun, programda random şekilde üstdekilerden daha fazla olmak kaydıyla seçer bu demek değildirki bi kişi son sırada olsa alamaz. şans işidir sonçta bi birey ayarlamıyor bakıp. takılmayın bu kadar.

bi kere random diye bişey olamaz bunun kriterleri olmalı o zaman babası tirilyonerede versinler random nede olsa burs dediğin olay başarılı ve ihtiyaçlı insanlara verilir ve benden başarısız ve ihtiyacı olmayan insanlar bursu almıştı

eğer ihtiyaç göz önünde tutulmuyorsa niye 50 tane belge ve soru soruyorlar?

anlam veremiyorum ortada besbelli bir yanlış var ama bu yanlışı bariz bir yanlışı bile savunabiliyorsunuz.. nasıl bir bağlılık :)

Benim evim valizimdir. http://efecetir.info
Toplam Hit: 3531 Toplam Mesaj: 30