Burslar Hakkında
-
Arkadaşlar size bir derdimi anlatmak istedim. o yüzden buraya yazıyorum. Böyle bir adalet olurmu ya ne annem çalışıyor ne babam üzerimize ne araba ne ev nede başka birşey var üstünede 1 tanede kardeşimde okuyor buna rağmen burs çıkmadı. Nasıl bir adalettir yada neye göre başbakanlık bursu veriliyor halen anlamadım. Valla öğrencilik zor yurt taksiti ödeme zamanıda geldi sonum hayrolsun . Hayat herşeye rağmen çok güzel sevgili tbt ailesi
-
:):) çok güldüm yazına hocam . çok içten yazmışsın ama bunlar belli olmuyor ya . şahsen ben hala çözemedim kime çıkıp kime çıkmadığını kime çıktıysa neden çıktı kime çıkmadıysa neden çıkmadı sorularına cvp bulamadım
-
hocam bana da geçen sene çıkmamıştı bu sene çıktı galiba şanş faktörü çok mesela 10 kişi var burs alma koşullarını sağlayan aradan random faaln yapıolar herhalde
-
yemişim öle random fonksiyonu . moralim bozuldu valla ya
-
Welcome to Real Risk Game
-
en azından öğrenim kredisi çıkmıştır diyerek haline şükret diyorum.Sabah sorgulattım sayfadan hiç bir tanesi çıkmamış gerekçe olarakta uzaktan eğitim öğrencisi yazmışlar.Halbuki ben uludağ üniversitesinde örgün öğrenciyim şuanda derdimi kime anlatacağımı bile bilmiyorum ve hayat güzel olmasa da garip vapurlar falan böyle..
-
kyk'ya başvurmadım ve çıkmadı. kafam rahat ;)
-
valla hocam artık bunları gördükçe böyle iyice ülke nasıl bi hale geldi diye düşünüyorum. ihtiyacı olanlar yararlanamadıktan sonra ne anlamı kaldıki
-
dersimlihacker bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaşlar size bir derdimi anlatmak istedim. o yüzden buraya yazıyorum. Böyle bir adalet olurmu ya ne annem çalışıyor ne babam üzerimize ne araba ne ev nede başka birşey var üstünede 1 tanede kardeşimde okuyor buna rağmen burs çıkmadı. Nasıl bir adalettir yada neye göre başbakanlık bursu veriliyor halen anlamadım. Valla öğrencilik zor yurt taksiti ödeme zamanıda geldi sonum hayrolsun . Hayat herşeye rağmen çok güzel sevgili tbt ailesi
-----------------------------kardeşim bende aynı senin durumundaydım hiç farkı yok babamda annemde çalışmıyor hiçbir sağlık güvencemiz ve malımız yok üstelik abimde okuyordu banada vermediler ama 3 dairesi olan babası emekli olan başka bir arkadaşıma vermişler bunların din ve iman anlayışı birbirlerine senin benim gibi ihtiyaç sahiplerine değil sağdan soldan burs ayarlamaya çalış Allah yardımcın olsun bnmde bu son senem çalışıyorum aynı zamanda öyle idare ediyoruz..
-
efecan123 bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim bende aynı senin durumundaydım hiç farkı yok babamda annemde çalışmıyor hiçbir sağlık güvencemiz ve malımız yok üstelik abimde okuyordu banada vermediler ama 3 dairesi olan babası emekli olan başka bir arkadaşıma vermişler bunların din ve iman anlayışı birbirlerine senin benim gibi ihtiyaç sahiplerine değil sağdan soldan burs ayarlamaya çalış Allah yardımcın olsun bnmde bu son senem çalışıyorum aynı zamanda öyle idare ediyoruz..
-----------------------------arkadaşım sonuçta sana devlet fakirlik bursu vermiyor o yüzden ben ihtiyaç sahibiyim arkadaşım zengin ona verdiler niye verdiler diye düşünmen yanlış. ha birde o burs olayında yazdığına göre listelede daha aşağı ve daha üst sırada olursun, programda random şekilde üstdekilerden daha fazla olmak kaydıyla seçer bu demek değildirki bi kişi son sırada olsa alamaz. şans işidir sonçta bi birey ayarlamıyor bakıp. takılmayın bu kadar.
-
sir bunu yazdı:
efecan123 bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşım sonuçta sana devlet fakirlik bursu vermiyor o yüzden ben ihtiyaç sahibiyim arkadaşım zengin ona verdiler niye verdiler diye düşünmen yanlış. ha birde o burs olayında yazdığına göre listelede daha aşağı ve daha üst sırada olursun, programda random şekilde üstdekilerden daha fazla olmak kaydıyla seçer bu demek değildirki bi kişi son sırada olsa alamaz. şans işidir sonçta bi birey ayarlamıyor bakıp. takılmayın bu kadar.
-----------------------------bi kere random diye bişey olamaz bunun kriterleri olmalı o zaman babası tirilyonerede versinler random nede olsa burs dediğin olay başarılı ve ihtiyaçlı insanlara verilir ve benden başarısız ve ihtiyacı olmayan insanlar bursu almıştı
eğer ihtiyaç göz önünde tutulmuyorsa niye 50 tane belge ve soru soruyorlar?
anlam veremiyorum ortada besbelli bir yanlış var ama bu yanlışı bariz bir yanlışı bile savunabiliyorsunuz.. nasıl bir bağlılık :)