folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bush Küba"Ya Da Demokrasi Getirecekmiş :!



Bush Küba"Ya Da Demokrasi Getirecekmiş :!

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Temmuz/2005
    Erkek
    önce kendi kıcına bi don alsın sonra demokrasi getirsin ipne

    delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSTaN_BuLL
    iSTaN_BuLL's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Eylül/2005
    Erkek
    arkadaslar ben bu demokrasiyi getirecem muhabbetinden çok sıkıldım artık hea (: amerika hep keseden yiyo ipneler, yedikçede millete saldırıyorlar. temelini yahudilerin attığı bi ülkeden demokrasimi çıkarmıs?

    savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye; zaman ki sana hasta olmuş, incelikli haytasın. raksederken mahallenin maşallahı, eyvallahı, güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın, şimdilik, ölümüne kadar hayattasın.!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Mayıs/2007
    Erkek
    yavaş getirsin amk küba dediği küçük bir yer gibi görünse bile oradaki halkın tümü kanlarının son damlasına kadar çarpışırlar fidel kastronun bir belgeselini seyretmiştim cnnturkte mi ntv demi nerdeydi adam halkın içine iniyor millet onu el üstünde tutuyor diyorlar amerikan askerleri gelirse buraya uçak gemileriyle napacaz falan halk diyor siz che guevera ile zamanında ne yaptıysanız onu yapacaz gerçekten çok duygulandım o gün ama dediğim gibi o küba ırak'a falan benzemez.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mart/2003
    Erkek
    ama bilmediği bişey war bu zamana kadar ABD başkanı olmuş olan şahsiyetlerin çoğu castro'yu öldürmeye çalışmış ama öldürememiş. eğer izlediyseniz castro'yu öldürmenin 638 yolu mu ne wardı belgesel süperdi çok etkilenmiştim. bu zamana kadar sakallıyı öldüremediler ve öldürecek yada castro da ölecek gibi durmuyor :) demokrasiye gelince. oradaki insanlar biz atatürk'e nasıl bakıyorsak onlarda castro'ya o şekilde bakıyorlar yani çok seviyorlar gerçekten.. yurt dışından öğrenciler alıyor eğitiyor ve bir kısmı orada kalmayı seçiyor çünkü eğitim hizmetleri bedava ki buda komunizmin getirmiş olduğu bişey. kötü yanlarıda war ama halkın büyük bir kısmı huzurlu gibi duruyor :) neden diye sorarsanız? hepsinin kafası güzeldir belki :P

    Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ağustos/2005
    Erkek
    Bush gözünü sewem TÜRKİYE'YE DE GETİR DEMOKRASİ ..

    Getirde SİKELİM Bİ ANANI
Toplam Hit: 2562 Toplam Mesaj: 16