folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bütün Kızlar Aynımıdır ?

Bütün Kızlar Aynımıdır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek

Pawlow bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam evlenme vaadiyle kandırıp işini görüceksin :D 

çok ayıp hiç yakıştıramadım :) walla çok ayıp

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:

kızlar sahiplenmeyi,sevilmeyi,ilgiyi,ciddiye alınmayı sever..sadece yaramaz kızlar sevmez..fazla ilgiden falan usanır..kız arkadaşın senin ağzını aramış denemiş bir anlamda..evet biraz erken ve direk olmuş yani ama vardır bir bildiği :))

bende diyorum bazen hiç okumasam..Hiç düşünmesem..Tek derdim bir an önce koca bulmak olsa mesela..Daha mutlu olur muydum ki acaba ? şaka bir yana tabi de aman :))

bir kadının da en az bir erkek kadar ekonomik özgürlüğü olmalı bu zaman da..hayatta herşey olabilir..kimin ne olacağı bellimi ki..zenginin de fakirinde.. :))

Ben evlilik lafı duyduğum hiçbir kızda ekonomik "özgürlüğüm olucak benim" diye bişi duymadm açıkcası.hemen 2 günde evlenmek isteyen bi kız böyle bişeyi düşünmez.Arkadaşın sölediği 1 hafta da haydi evlenelim modunda takılan bi kızın ne gibi bir ekonomik özgürlük isteği olabilir ki ?

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

XsyNcmast3r bunu yazdı:

gumusservi bunu yazdı:

kızlar sahiplenmeyi,sevilmeyi,ilgiyi,ciddiye alınmayı sever..sadece yaramaz kızlar sevmez..fazla ilgiden falan usanır..kız arkadaşın senin ağzını aramış denemiş bir anlamda..evet biraz erken ve direk olmuş yani ama vardır bir bildiği :))

bende diyorum bazen hiç okumasam..Hiç düşünmesem..Tek derdim bir an önce koca bulmak olsa mesela..Daha mutlu olur muydum ki acaba ? şaka bir yana tabi de aman :))

bir kadının da en az bir erkek kadar ekonomik özgürlüğü olmalı bu zaman da..hayatta herşey olabilir..kimin ne olacağı bellimi ki..zenginin de fakirinde.. :))

Ben evlilik lafı duyduğum hiçbir kızda ekonomik "özgürlüğüm olucak benim" diye bişi duymadm açıkcası.hemen 2 günde evlenmek isteyen bi kız böyle bişeyi düşünmez.Arkadaşın sölediği 1 hafta da haydi evlenelim modunda takılan bi kızın ne gibi bir ekonomik özgürlük isteği olabilir ki ?

iyi de ben arkadaşın söylediği 1 haftada evlenelim diyen kız için söylemedim bunları genel konuştum..

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

5 parmağınızın 5i de bir miki bizimde aynı olmamızı bekliosunuz??

kız o hareketiyle senin nietini anlamaya çalışmış yani günlük ilişkimi yoksa olabilr mi bu ewlilik delisi olduğunu göstermez sadece yaklaşım nietini anlamaya çalışmaktır 

Tabiki her kız ewlenmek ister her erkeğin isteyeceği gibi ama bu a bak 1 haftada benle ewlenmek istedi hepsi böle mi demek deildr zaten sende insalarla sewgili olarak eş ruhunu aramıomusun ?

Kadınların genel özelliği şu ewlilik olabilecek kişilerle beraber olmaya çalışmalarıdır yani boşa kürek çekmektense  emeğim belki boşa çıkmaz çabasıdır 

KIZLARI HEDEF ALARAK YAZIYORUM GİBİ OLMASIN AMA EN İYİ TARTIŞILICAK KİŞİLER ONLAR ŞU KONUDA ERKEKLERDEN DAHA ÇOK;

Bir erkeğin niyetini anlamak için illa ki "hadi evlenelim biz artık mutlu olma zamanımız geldi" demesine gerek yok.Herşeyin bi uslubu adabı vardır.Ne bileyim tanımaya çalışırsın, ne kadar ciddi yada laylay olduğunu az çok zaten belli eder erkek.Benim evlenme moduna sokmuş kızlarda gördüğüm şeylerden bitanesi bu evlilik lafı sürekli ağzındadır.Hiç düşürmezler her konunun sonu evlilikle biter.Üstte yazdığım kız arkadaşın da dediği gibi "ekonomik özgürlüğü olmalı kadının" bunu düşünüyorsa eğer daha tanışmaya başlayalı 1 hafta olmuşken tutup hadi evlenelim diye test edicek değil bana kalırsa çok saçma.

Yanlızlık bir ilaç mıdır?,Yoksa hastalığın ta kendisi mi ? Kusursuz işlediğin aşk cinayetlerinin kurbanı olmak zorundamıydı bu beden ? Yoksa yüzünde bir kartanesi kalınlığında ki beyaz düş kırıklıklarının ıslanmış halimi.. ? Bir başlangıcın son haykırışlarıyla can çekişip bittiği anda,hiç ummadığın bir birliktelik tekrar nasıl başlar? Başlarsa ne kadar sürer ? Sürse de tazeliğini nasıl saklar? << XsyNcmast3r >>
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:

XsyNcmast3r bunu yazdı:

gumusservi bunu yazdı:

iyi de ben arkadaşın söylediği 1 haftada evlenelim diyen kız için söylemedim bunları genel konuştum..

..kız arkadaşın senin ağzını aramış denemiş bir anlamda..evet biraz erken ve direk olmuş yani ama vardır bir bildiği :))

Ben şu yorumun için konuştum sadece.. dediğim gibi zaten senin gibi düşünen bi kız evlilik lafını zırt pırt kullanmaz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ershn
    ershn's avatar
    Erkek

Bütün erkekler aynıdır evliliği duyunca he ? ne ? oda neki yenirmi acaba ? gibi sorular soruyor kendi kendine kızlardan çok kendimizi eleştirelim :)

Allah Türktür.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

anladım..:) ya kız biraz akılsızlık etmiş bence bir erkeğe bir haftada evlilikten bahsedilirmi yaa facia yani :)) neden korkuyorsunuz anlamıyom bu kadar evlilikten..

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XsyNcmast3r
    XsyNcmast3r's avatar
    Erkek

İşte anlatmak istediğim de bu. Erkekler evlilikten değil, 2 günde evlilik lafı açmaya kalkan kızlardan korkar daha çok :D Yani bence öyle.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Damat
    A_REX
    A_REX's avatar
    Erkek

kızlar karışık bi konu mel gibson bile çözemedi ne istediklerini bilmiyorlar.

Ama herzaman

2S4S kuralı vardır.  

( 2S:Savaşma Seviş)

(4S: Seven s.kilir,S,ken sevilir) 

Olay budur ya gerisi hikaye. kızlarmı hala çözmeye çalışıyorum.

Dur be kadınnnn....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarasuZanu
    KarasuZanu's avatar
    Erkek

Bu konuyu açtığına göre o kız için sıkıntı çekmeye değmez.

Pişman olmayacaksan devam et. Kendin öğren değermi değmezmi, hepsi aynımı.

Bide tüm yazdıklarımızı okuyomusun merakettim attın bir konu deli gibi tartışıyoz. :/

Toplam Hit: 17066 Toplam Mesaj: 111