Bux"Tan Para Aktarımı
-
Arkadaşlar bux.to'da 45 dolarım oldu 10 doları 1 şubatta istemiştim ama kaç ay geçti paypala hala para ulaşmadı. Sorun ne olabilir. Bilenler varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
-
bux.to paypala para gönderiyomu?
-
O zaman gönderiyodu artık alert paya dönüştü. Alerte gönderiyor ama onada atamıyorum çünkü bu önderme sonlanmadı.
-
nEDİR bu Para olayi merak ettim:) beles biseyler mi war yoksa transfer mi dir nedir aciklayabilirmi birisi
-
bende de subat ta istemiştim 100 $ hala bekliiyom hesap da 600 $ birikti ama hala bekliyok : seneye gelebiletesi cok fazlaymış : ))))
-
100 dolarmı oh oh :) abi naptın sen kaç refin var :)
-
yalandır yalan :B öyle bi site olacagına dandirik bi domain alın :B bi de host. bi de google reklamları :B
sadece siz ve arkadaslarınız tıklasa daha cok kazanırsın kanımca :B
hem google bux'tan daha iyi :D
bux bildigim kadarıylan paypal'a para vermior :F ilgililere duyurulur...:P
-
aha hacı ne diyonuz siz o zaman zükü tuttuk bizimde şimdi yaptımız işler boşamı çıktı yane :S
-
Paypal parayı veriyor bizim arkadaşlar aldı ama ben 1 şubattan beri bekliyorum sanırı mbiraz daha bekliycem biraz işi uzattı bux ama inşllah gelir.
Ayrıca şu google adsense ten nasıl kazanıcaz bi açıklarsan kardeş :) bende bi bakayım bu işe
-
Alertpay a ödeme yapyo artıl alertpay al profilde düzelt 412 ref ama bildin diil program ile 412 si aynı anda reklamlara tiklilar hesapta biriken 700 ödemeler gecikiyo en geç eylül: )npalım bekleyok
-
qra51 bunu yazdı:
-----------------------------Paypal parayı veriyor bizim arkadaşlar aldı ama ben 1 şubattan beri bekliyorum sanırı mbiraz daha bekliycem biraz işi uzattı bux ama inşllah gelir.
Ayrıca şu google adsense ten nasıl kazanıcaz bi açıklarsan kardeş :) bende bi bakayım bu işe
-----------------------------bilmiyorum ki :D ama sitede bilen arkadaslar vardır.Kucuk bi host,yabancı isimli bi domain yabancı isimli bi site + google reklamları ( google yabancı sitelerin reklamlarına daha iyi veriyomuş sanırım :B ) sen tıklarsın hergun.Arkadaslarin tıklar :D
tıkır tıkır kazanırsın :B ben böle bisiler yapmadım ama para kazanmak istesem de bux'la fln ugrasmam :B hikaye bence...