Bux.To Denen Zamazingo :|
-
hocalar ben bu bux.to olayına önceden başlicaktım fakat internetim gitti ve başka sorunlarım oldu. şimdi diyorum ki; ben bu bux.to ya başlayım mı? hiç kullanan oldu mu aranızda? veya kendi kendime ip adresimi değiştirerek referral yapabilirmiyim? yoksa bu işler boş işler mi diyosunuz?
-
hayır yani yapabileceğimiz birşeyse, günde 20 dakka werip de ayda 10$ kazansam bile kârdır. rapid sorunu çekmem.
-
yada soyle desek o Siteden suan a kadar para alan varmı ?
-
arkadaş da para kastı baya sadece alert pay a para ödüyor oda bir kaç ayda ödüyordu galiba para alan şu ana kadar hiç görmedim ama sabah akşam reklam tıklayan gördüm =)
-
bnm duyduğum bildiğim kadarıyla da aylık 100 $ kaldıran adamlar war
-
kesinlikle tavsiye etmem hatta PTC ve PDR olaylarina hic girmeyin :)
4 senelik mazi'me dayanarak söylüyorum bunlari..
bux.to'ya 600 dolar yatirim yaptim ve 4 ay sonra 927 dolar aldim.
geriye kalan 1300 küsür dolari 27 mart 2008'den beri bekliyorum :D:D
-
Conquer bunu yazdı:
-----------------------------kesinlikle tavsiye etmem hatta PTC ve PDR olaylarina hic girmeyin :)
4 senelik mazi'me dayanarak söylüyorum bunlari..
bux.to'ya 600 dolar yatirim yaptim ve 4 ay sonra 927 dolar aldim.
geriye kalan 1300 küsür dolari 27 mart 2008'den beri bekliyorum :D:D
----------------------------
hocam benim yapmak istediğim para o kadar değil :) en fazla 50 dolar.sırf rapidde rahat etmek için. -
bux.to scam dır..
ptc sistemleri arasında sağlam olan anında ödeme yapan tek adres var " neobux.com " bu sitedir. kendim kullanıyorum dün gece ödeme aldım en son istenirse, birbirimizin reflerinden daha çok paralar alabiliriz bu siteden
-
bux.to ile geçen sene uğraşmıştım... 1 yıldır girmiodum hesaba... sitretmiştim tam olarak... şimdiye kadar hesapta gitmiştir diyodum... hatırlattınız ya baktım şimdi hesabımdaki 15 küsür $ duryo ...
hileleri... CCleaner ile temizleyince(sadece IExplorer yada hangilerini temizliyosa artık) aynı browserdan başka hesapla giriş yapabilyon... farklı bikaç web browser da aynı anda farklı hesaplar açabilyon(opera ,google chome, orca vs... bunların web geçmişinide kendi araç çubuklarından temizlemek gerekiyor)... bi mail adresine 3 hesap açıp tüm hesapların gelirini tek bi alertpay a yönlendirebilyon... bildiklerim bunlar...
-
http://img43.imageshack.us/img43/7488/adszjj.th.jpg
ödeme kanıtı.. en güvenilir sistem neobux.com dur
-
bux.to da arkadaş ayda sanırım 4-5 k dolar yatırıyor her ay aldıgı para 50-60bin dolar civarı arkadaşımın arkadaşının arkadaşı