Buyrun Milletvekili Kürdistanı İlan Ediyor
-
sanki biz daha önce hoş görüsüzmüşüz gibi habire hoş görülü olun gridevar bilmemne zırvalarıyla hoşgörüyle alakası olmayan saçma birşeyi millete aşılıyan satılmışlar ve zayıf görüşlülerin çalışmalarının meyvesidir bu.
-
yemişim demokrasiyi, seküler devlet sistemine geçecen bunlarin anasini ...
-
Ben bir Kürt olarak akp'yi kınıyorum kardeşim. çok iki yüzlü adamlar ya.. hani açık açık konuşalım ben kendim Mardin'de kürdistan kelimesini kullanan orası için bir akp kadın kolları başkanı gördüm. ama Yozgat'a gittim akp'lilerin hepsi gerçek ülkücü adamlar. yani doğuda farklı bir akp batıda farklı kuzeyde farklı güneyde farklı bir akp var.. çok parti denedim dtp yi denedim olmadı akp yi denedim olmadı.. biri mantıklı bir şekilde şu partiye oy ver derse ve nedenini söylerse veririm. Yeter ki bir daha şehit haberi gelmesin analar ağlamasın! fakir insanların oğlu ölmesin.. HAYIRLISI NEYSE ÖYLE OLSUN ama bu iki yüzlülükle nereye kadar bilemiyorum!
-
no-violence bunu yazdı:
-----------------------------
Ben bir Kürt olarak akp'yi kınıyorum kardeşim. çok iki yüzlü adamlar ya.. hani açık açık konuşalım ben kendim Mardin'de kürdistan kelimesini kullanan orası için bir akp kadın kolları başkanı gördüm. ama Yozgat'a gittim akp'lilerin hepsi gerçek ülkücü adamlar. yani doğuda farklı bir akp batıda farklı kuzeyde farklı güneyde farklı bir akp var.. çok parti denedim dtp yi denedim olmadı akp yi denedim olmadı.. biri mantıklı bir şekilde şu partiye oy ver derse ve nedenini söylerse veririm. Yeter ki bir daha şehit haberi gelmesin analar ağlamasın! fakir insanların oğlu ölmesin.. HAYIRLISI NEYSE ÖYLE OLSUN ama bu iki yüzlülükle nereye kadar bilemiyorum!
-----------------------------yazını düzelteyim yozgatta yaşıyorum. akepe de ülkücü filan yok. ki burada ülkü ocakları adına birşey kalmadı zaten. ülkü ocakları başkanı bildiğin çocuk la
-
@trooper hocam anladım .. sadece gözüme çarpanları söyledim ben bilmiyorum sadece 2 günlük orada bulundum yanına gittiğim arkadaş öyle söyledi inanacak başka kaynakda yoktu..
küfür eden şu diğer yaratıka gelince senin gibilerine cevap bile vermediğim için diğer arkadaşlar kusura bakmasın :)
-
no-violence bunu yazdı:
@trooper hocam anladım .. sadece gözüme çarpanları söyledim ben bilmiyorum sadece 2 günlük orada bulundum yanına gittiğim arkadaş öyle söyledi inanacak başka kaynakda yoktu..
küfür eden şu diğer yaratıka gelince senin gibilerine cevap bile vermediğim için diğer arkadaşlar kusura bakmasın :)
-----------------------------ayrıca konudaki diğer mesajlarımı da okursan ığdır hakkında da olan biteni anlamanda yardımcı olur.
-
Bana 8 sene önce kürdistan deseydin sana hassiktir derdim.. Ama akp iktidara geldi ve artık kurulabilir.. Korkarım ki ben ölmeden hatta henüz genç iken kurulduğunu görecek gözlerim... Sorun sadece o konuşan orospu değildir.. ona alkış tutanlar da onun kadar sorumludur.Devletimiz işgal edilmiş durumda... Ordumuz moralmen çökmüş ve terörle mücadeledeki yetkileri büyük ölçüde elinden alınmıştır... İç savaş falan da boşuna çenenizi yormayın.Bu güne kadar neler gördük çıt çıkmadı.. Hani benim recebimin de dediği gibi sindire sindire olacak bu iş...
-
aslında siklemesek bıdı bıdı konuşup gidecekler.Biz üstüne gittikçe ünleniyor, değerli oluyorlar
-
trooper bunu yazdı:
no-violence bunu yazdı:
-----------------------------ayrıca konudaki diğer mesajlarımı da okursan ığdır hakkında da olan biteni anlamanda yardımcı olur.
ığdır hakkında mesajlarını okudum hocam bilmiyordum şimdiye kadar olayı sağolasın öğrendim siyasetlede pek ilgim yok sevmemde. ama bunu öğrenmem iyi oldu.. siyaseti sevmeme nedenim ise o kadar birbirlerine küfür etmelerine karşın Gaziantep'te para için ortak olan bir bdp mhp ve chp'liden oluşan 3 ortak görünce anladım dünyanın kaç bucak olduğunu.. adamın rozetinde mhp yazıyor. diğerinde chp diğerini ise bilgisayarının masaüstünde bdp resmi vardı.. o kadar birbirinden nefret edip küfür eden insanlar iki günlük dünyanın malı için ortak oluyorsa var bizim siyasette bir iş kardeşim.. -
garga bunu yazdı:
trooper bunu yazdı:
garga bunu yazdı:
trooper bunu yazdı:
garga bunu yazdı:
---------------------------
ya senin bu daşşağın nerden geliyor ben merak ediyorum. istediğin konuda istediğin sekilde herkese hakaret ediyorsun. Öküz ne demek :@
-----------------------------abim benim, ben kimseye direk okuz demedim. bana direk okuz diyen var, o yukarda yazdigimda direk ona gidiyor.
istedigim konuda istedigime hakaret mi ediyorum? soyle bakalim bi ornek.
-----------------------------kıbrıs konularında mesela. senin yorumlarını iyi takip ederim
-----------------------------iyi demekki sadece benim yorumlarimi takip ediyorsun, geriye kalanlarida oku bakalim kim kime hakaret ediyor...
ben gordugumu bildigimi yaziyorum, kimsenin bana empoze ettiklerini degil.
kibrisi vermeyiz etmeyiz ahkam kestiniz, tayyip geldi zart diye sikip atti. sonra rum pici olan biz olduk...
arkadasin dedigi gibi daha 2 sene oncesine kadar pkkdan bile bahsederken kahkaha atiyorduk simdi kurdistan diye inliyor meydanlar.
bu memleketi boyle yapanlarda bence turklugu kendi tekelinde sanan okuzler. bende bunu soyluyorum gozunuz acilsin diye sonra ben kotu oluyorum, ne haliniz varsa gorun...
benim kimseyle derdim yok ama bu ulkenin buyuk sorunlari var.
bi de tutturumuslar klavye basindan, klavye delikanlisi. ulan adam gibi bulusalim konusalim o zaman neye gore hangi temellere gore neyi savunuyorsunuz bi gorelim...
dinleme yetenegi bile yok ki bazilarinda. tehditler havada ucusuyor ne konusmasi...
-----------------------------Hacı senin bence milli değerlerinde ciddi bir erozyon var. Bilmiyorum TR'de uzun süre bulundun mu? TR'de senin gibi düşünen adam çok çok azdır. Ver kurtul ne ya? Neyi kime veriyosun? Bunlar sanki türk toprağında binlerce yıldır yaşayan bi halk? 1 milyon kürt özal zamanında alındı bu ülkeye o zamandan bu zamana kürtlerin %1500 ürediğini düşünürsen TR üstünde hiç bi kürtün hakkı yoktur. Özal bunları adam yerine koyup saddam mikerken ülkeye aldı aynı dönemde ingilizler falan yanlış olmasın 10 tane mi ne aldılar kürt ülkelerine onlarında dişlerine bakarak köpekler gibi.
Şimdi bu soyu bozuklar yok orası kürdistanmış yok burası burkinafasoymuş konuşup duruyorlar, Bunu konuşan bi bunlar değil yunanlarda hellas olduğunu söylemiyorlar mı?
Kısacası it ürür kervan yürür. Götü yiyen varsa gelsin alsın bu kadar basit konuşmayla olmuyor bu işler