Büyük Deney Ne Oldu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek
    Deney yalan oldu

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

bu deney bi çift protonun çarpıştırılmasından ibaret değil.

deneyin 10 yıl süreceğini okumuştum bi yerde.

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    yaw ne 10 yılı milleti ayaklandırmayı biliyorlar ne oldu çort..... fıstttt oldu:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2006
    2006's avatar
    Erkek

bu deney yıllar surecek diye biliyorum pat diye hemen sonucu belli olmaz.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    2006 bunu yazdı:
    -----------------------------

kardeş yıllar sürecekse banane ben benim hayatımla ilgilenirim yıllar sürcek demediler tarih verdiler yollayacaz dediler ne yollayan var ne gelen ne giden her duyduğumuza inanmayacaz ben şahsen görmediğim şeye inanmam...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Biraz Komplo Teorisine benzeyecek ama, Benim kişisel fikrime göre Evrenin sırrını öğrenmek istemeleri ile alakalı bir deney değil. Bu Denilen sadece Gerçeği gizlemek için bir Kılıf. Filedelfiya Deneyinin içinden çıkan Zamanda Yolculukla ilgili Bulguları Kontrol altında Tutabilecekleri bir makine tasarladılar, Zırt Pırt Çıkan Arızalarda Makinenin bir türlü istedikleri Ayarı tutamıyor olmasıdır Yani Senkron ayarı veriyorlar.

Kısacası Tüm yazılarım uzun çıkıyo nedense sanırım bir Yazı Canavarımıyım nedir. Kısasını Söyliyim. Adamlar  Zamanda Yolculuğun peşindeler, Solucan Delikleri ile ilgili uraş veriyorlar. Kanaatim Budur.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyro
    hyro's avatar
    Erkek
    Elektirik kaçağı oldu önce. Ondan durdurdular. Sonra tamir etmek için -273 derecenin ısınmasını beklediler. Tamir edip başlayacaklar. Bence hepsi hikaye amuaguyum.:D

Benim imzam güzeldir hakkatten. :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    yaza kadar ertelediler, mayısa kadardı sanki

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2006
    2006's avatar
    Erkek

Davos bunu yazdı:
    2006 bunu yazdı:

kardeş yıllar sürecekse banane ben benim hayatımla ilgilenirim yıllar sürcek demediler tarih verdiler yollayacaz dediler ne yollayan var ne gelen ne giden her duyduğumuza inanmayacaz ben şahsen görmediğim şeye inanmam...

Hacı sonucu sen niye merak ediyorsun ki, nükleer fizikçi misin :) normal insanların yani bizim anlamayacağımız deneyler yapıyorlar.. Bir cümlesini anlamak için mühendislik kitaplarına aşina olmak lazım

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    2006 bunu yazdı:
    Davos bunu yazdı:
    2006 bunu yazdı:

Hacı sonucu sen niye merak ediyorsun ki, nükleer fizikçi misin :) normal insanların yani bizim anlamayacağımız deneyler yapıyorlar.. Bir cümlesini anlamak için mühendislik kitaplarına aşina olmak lazım

hocam mühendislik kitaplarına aşina olmana gerek yok :D kısaca özetleyim adamlar iki protonu birbiri ile çarpıştırarak cıkacak sonucları değerlendirecekler. bu sonuclardan dünyanın ve diğer gezegenlerin oluşma prensibini bulmayı hedefliyorlar. solucan delikleri fln da bu şekilde ortaya cıktığı için bir korku vardı ancak korkulan olmadı dünya yok olmadı :D deneyin sonucu öle 1 haftada ortaya cıkacak şeyler değildir. bunun için senelerce araştırma yapmak lazım sonuclar üstünde çalışmak lazım ve emin olun bu deneyin dahası da gelecektir...

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 10829 Toplam Mesaj: 76