folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Büyük Gb Dosya Transferi

Büyük Gb Dosya Transferi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    beytullahgol bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

Karşılıklı torrent miss

bunu nasıl yapıyoruz? 

iki bilgisayarda da torrent programı yüklü olacak. istenen dosyaları bir klasörde toplayacaksın. kendi bilgisyarında torrent oluştur diyecek ve klasörü seçeceksin ardından bir magnet dosyası oluşacak karşı taraf bunu kendi makinesinde açınca birkaç dk içinde iki pc bağlantı kurar ve transfer başlar.. illa torrent siteleri üzerinden dosya oluşturmaya gerek yok. gayet te güzel oluyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beytullahgol
    beytullahgol's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı
    beytullahgol bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

Karşılıklı torrent miss

bunu nasıl yapıyoruz? 

iki bilgisayarda da torrent programı yüklü olacak. istenen dosyaları bir klasörde toplayacaksın. kendi bilgisyarında torrent oluştur diyecek ve klasörü seçeceksin ardından bir magnet dosyası oluşacak karşı taraf bunu kendi makinesinde açınca birkaç dk içinde iki pc bağlantı kurar ve transfer başlar.. illa torrent siteleri üzerinden dosya oluşturmaya gerek yok. gayet te güzel oluyor.

dinamik ip, cgnat felan engel olmuyor mu?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hatayi
    hatayi's avatar
    Erkek

Konu ilgi çekici, çizik.

Tarikat-ı Aliyyeyi Tahribadiyye
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    beytullahgol bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı
    beytullahgol bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

Karşılıklı torrent miss

bunu nasıl yapıyoruz? 

dinamik ip, cgnat felan engel olmuyor mu?

Yok ya gayet güzel çalışıyo

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VEXTA
    VEXTA's avatar
    Erkek

Yıllar önce şirkette böle bişi lazım oldu. torrent haline getirdim. karşı tarafla paylaştım 2 pc   torrent açık olduğu sürece ( iş yaparken kapatıyorduk )  1 ay boyunca binlerce dosyayı  200 gb felandı peyder peyder aktarmıştı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek
    beytullahgol bunu yazdı
    yunusdogan bunu yazdı

Karşılıklı torrent miss

bunu nasıl yapıyoruz? 

Pc klasör yapıyorsun sonra torrent programları indiriyorsun her hangi birini bende qtorrent var. oradan  ayarlara gelip torrent oluştur diyorsun. gerisi torrent karşı tarafama atmak

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Keyif Pezosu
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo
    FiL3MAN bunu yazdı
    nereodi bunu yazdı
    FiL3MAN bunu yazdı

14 gb 1906 tane foto var transfer için ücretsiz bir imkan var mı bildiğiniz

google drive 

denedim 58 saat diyor sabaha kadar bırakıyorum sabah baktım kapanmış 5gb yüklemiş 

Hocam buradan internetinin kotu oldugunu anliyorum. Bu yuzden tek parcada yollaman dogru olmaya bilir. Windows kullandigini var sayarak bunlari winrar ile sikistirirken partlara bolmeni oneririm. her biri 1-2 gb lik partlar yaparsan internet baglantindan kaynakli problem de yasamazsin. Yoksa dosya karsi tarafa gider ama acarkan archive bozuk diye uyari alir karsi taraf

sonrasinda onedrive - gdrive zaten fark etmez. istersen wetransfer yaparsin 10 gb limiti diye hatirliyorum.

Bana balık tutmayı öğretmeyin; ben balıkçı değilim. Felsefe yapmayın. Ben şefim, aşçıyım. Bana parasıyla balık verin; sushi yapıp satayım, hepimiz karnımızı doyuralım. Yoksa hepimiz balıkçı olursak, bu gölde balık kalmaz. Sürdürülebilir olmalıyız. Çünkü bugün aç bıraktığınız insan, yarın karşınıza harami olarak çıkabilir; kendine de size de zarar verebilir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    furkiak
    furkiak's avatar
    Erkek

Rar yaparken parçalara bol 500 MB lik yada 1 GB lik rar1 rar2 rar3 yapar bu sayede Google drive a rahatlıkla atabilirsin.

Android Mobil Uygulama - Web Sitesi - Masaüstü Yazılım yapılır. Vitaminsiz Palyaço
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    hatayi bunu yazdı

Konu ilgi çekici, çizik.

söylemeden geçemedim; under. amcamız yorumunu görmesin :D

böyle çizikler için konunun en sağ altında favoriye ekliyorsun nickin üstüne gelince çıkan menüde "favorilerim" var oraya atıyor linki (;

inşallah bilmiyorsundur :DDD

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
Toplam Hit: 1675 Toplam Mesaj: 30
transfer