Büyük Gb Dosya Transferi
-
https://www.tahribat.com/forum/dosya-boyutu-siniri-olmadan-p2p-paylasim-sitesi-254552
BaD_BoYs tarafından 06/May/26 22:26 tarihinde düzenlenmiştir -
beytullahgol bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
Karşılıklı torrent miss
bunu nasıl yapıyoruz?
iki bilgisayarda da torrent programı yüklü olacak. istenen dosyaları bir klasörde toplayacaksın. kendi bilgisyarında torrent oluştur diyecek ve klasörü seçeceksin ardından bir magnet dosyası oluşacak karşı taraf bunu kendi makinesinde açınca birkaç dk içinde iki pc bağlantı kurar ve transfer başlar.. illa torrent siteleri üzerinden dosya oluşturmaya gerek yok. gayet te güzel oluyor.
-
yunusdogan bunu yazdıbeytullahgol bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
Karşılıklı torrent miss
bunu nasıl yapıyoruz?
iki bilgisayarda da torrent programı yüklü olacak. istenen dosyaları bir klasörde toplayacaksın. kendi bilgisyarında torrent oluştur diyecek ve klasörü seçeceksin ardından bir magnet dosyası oluşacak karşı taraf bunu kendi makinesinde açınca birkaç dk içinde iki pc bağlantı kurar ve transfer başlar.. illa torrent siteleri üzerinden dosya oluşturmaya gerek yok. gayet te güzel oluyor.
dinamik ip, cgnat felan engel olmuyor mu?
-
Konu ilgi çekici, çizik.
-
beytullahgol bunu yazdıyunusdogan bunu yazdıbeytullahgol bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
Karşılıklı torrent miss
bunu nasıl yapıyoruz?
dinamik ip, cgnat felan engel olmuyor mu?
Yok ya gayet güzel çalışıyo
-
Yıllar önce şirkette böle bişi lazım oldu. torrent haline getirdim. karşı tarafla paylaştım 2 pc torrent açık olduğu sürece ( iş yaparken kapatıyorduk ) 1 ay boyunca binlerce dosyayı 200 gb felandı peyder peyder aktarmıştı.
-
beytullahgol bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
Karşılıklı torrent miss
bunu nasıl yapıyoruz?
Pc klasör yapıyorsun sonra torrent programları indiriyorsun her hangi birini bende qtorrent var. oradan ayarlara gelip torrent oluştur diyorsun. gerisi torrent karşı tarafama atmak
-
FiL3MAN bunu yazdınereodi bunu yazdıFiL3MAN bunu yazdı
14 gb 1906 tane foto var transfer için ücretsiz bir imkan var mı bildiğiniz
google drive
denedim 58 saat diyor sabaha kadar bırakıyorum sabah baktım kapanmış 5gb yüklemiş
Hocam buradan internetinin kotu oldugunu anliyorum. Bu yuzden tek parcada yollaman dogru olmaya bilir. Windows kullandigini var sayarak bunlari winrar ile sikistirirken partlara bolmeni oneririm. her biri 1-2 gb lik partlar yaparsan internet baglantindan kaynakli problem de yasamazsin. Yoksa dosya karsi tarafa gider ama acarkan archive bozuk diye uyari alir karsi taraf
sonrasinda onedrive - gdrive zaten fark etmez. istersen wetransfer yaparsin 10 gb limiti diye hatirliyorum.
-
Rar yaparken parçalara bol 500 MB lik yada 1 GB lik rar1 rar2 rar3 yapar bu sayede Google drive a rahatlıkla atabilirsin.
-
hatayi bunu yazdı
Konu ilgi çekici, çizik.
söylemeden geçemedim; under. amcamız yorumunu görmesin :D
böyle çizikler için konunun en sağ altında favoriye ekliyorsun nickin üstüne gelince çıkan menüde "favorilerim" var oraya atıyor linki (;
inşallah bilmiyorsundur :DDD