Büyük İzmir Buluşması! Tahribat.Com
-
Ulann benim dersane sınavı olmasa bende geliom dicektimm.şimdi gelemiosam İzmir buluşmasına nie cewap atayım die düşündüm.Keşke sınava girmeseydim ztn bi bok yapamıom hiç deilse eğlenirdim ama tahribat pankartınız baya güsell olmuş.Baya pahalıya patlamıştır o pankart size. Neyse en yakın boşş zamanda bi daha buluşma olsun çünkü benim gibi pişman olan çok var heralde. (Yaa bi de bu kadar mı resim warsa daha onlarıda paylaşın ne de osa palaşmak güzeldir
)
-
www.hatunbankasi.com/tahribat/ linkşne giremeyen engelliler için 2 resim ilki _neo_nun bahsettiği heykel gögsü
-
2. resim ise nicksiz-ağaç ilişkisi tamamen benim ve paintin eseri photoshop uzun geldi... (powered by delichoban)
-
BarettamazZ bunu yazdı:
ne ulkucu bıyığı amele bıyığı ooo :)
ülkücü bıyığı kardeşeywllh antikky
-
baretta hazretleri çektirmemiş resim :) tatil geliyor işte az kaldı istanbula gidicem bende buluşçaz sevişçez. nicksiz cam da gördüğümden daha da irençmişsin :D:D
-
msuahahha ismail o nası gülüş lan sana ben öylemi örettim :D
ismaili iyi denize falan atmadınız beyler boğulurdu :)
-
izmirli ve süt oldukları belli. ben bi istanbula gidiyim bu çocuk halimle kavga çıkartacam orda tabi arkama döndüğümde müridler çoktan tabanları yağlamış olmazsa :)
izmirede yazın gelicem baretta ile gelince tekrar buluşuruz. ama bu sefer vukuatsiz dönmeyecez emin olun :D
emanet lazım olacak mı beyler? bu arada herkes kemerde taksın çünki kavga esnasında hemen çıkarıp dalabilesiniz diye!
-
la real kurd sen dashaq forumdansın deme Laa linkinize girdimhiç kavga çıkartacak adama benzemion :G
-
dashaq forum henüz açılmadı ki :S
-
ir2 bunu yazdı:
msuahahha ismail o nası gülüş lan sana ben öylemi örettim :D
ismaili iyi denize falan atmadınız beyler boğulurdu :)
atcak deniz olsa atardık ama deniz uzakta kaldı bi ara kuğuların havuza atalım dedik sonra wazgeçtik zaten ıslanmışız ne gereği war dize anca geliyodu suyu