Büyük Sitelere Giremiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum
-
yapamadım hala pm attım sanada kardeşim.
-
Soruna sebep olacak öğeleri adım adım ele alırsak;
1- Pcye temiz bir windows ile format at (mümkünse orjinal dokunulmamış iso dosyası olsun)
2- Bu esnada modemine reset at (hard reset-fabrikasyon ayarlarına geri dönme)
3- internet sağlayıcını ara ve internet paketinin güvenli internete tabi olup olmadığını öğren
4- modemin wireless ise şifreleme türünü ve şifreni iyi ayarla / kabloluysa kabolarını ve bağlantı yerlerini kontrol et. Her ikisini de destekliyorsa her ikisini de uygula.
bu adımları eksiksiz yerine getirirsen sorunun %99.9 çözülmüş olacaktır zaten :) Büyük ihtimal de sorun modeminden kaynaklanıyor.
-
dostum hepsini denedim söylediğin maddelerin firewall fln varmı diyede baktım yok attığım format cd si zaten bilgisayarın yanında verilen dnschanger virüsü girdi desem formatta geçer geçmediyse elle dns atıyorum yine olmuyor kafayı yedirtecek bana bu sorun :S
-
arkadaşlar ttnet in güvenli internet paketiymiş benimki ve büyük sitelere filtre uyguluyor bu ve kampanyayı değiştirme ihtimalim yokmuş telefon almıştım beraberinde acaba ben proxy ile filan bu sorunu halledemezmiyim?
-
Bende Google'a giremiyorum mecburen Yandexe geçtim. Format atmayıda gözüm yemiyor. Twitter'a da girmiyordu Google DNSleri kullanıyordum otomatik yaptım Twittera girdi Google yine girmedi :|
-
anlamadım ya proxy ve dns ile de çözemedim sorunu.çalışan bir proxy ip adresi olan varmı arkadaşlar tr yada yabancı az ping ve ms oranına sahip?
-
arkadaşlar elinde güncel proxy ip si olan paylaşabilirmi ?
-
hades_06 bunu yazdı
arkadaşlar elinde güncel proxy ip si olan paylaşabilirmi ?
ultrasurf adlı programla giriş yapabiliyormusun onu dene bakalım bi ?
-
yapamadım arkaddaşlar
hades_06 tarafından 09/Ara/12 11:41 tarihinde düzenlenmiştir -
sorun devam ediyor arkadaşlar bir çözüm yolu yokmu acaba