Büyük Tahribat CEBİT Buluşması
-
cebit için ne bileti gerekiyo amk ya ? :'(
-
Badmad olm amele doğru söylüyo pankart işi yaş bu sene buluştuğuzda pankart birşey yok fazla adam toplandık diye polisler hemen ayak çekti pankart olursa naparlar bilemem
-
pes5 veya winning eleven 9-10 olursa kapışırız bende tahri tişörtü yok yalnız ben tahri tişörtü gördüğüm ilk kişiye yapışıcam
ona göre :)))) -
Olm ağustos olursa ben ordayım kesin tahribat tişörtüyle ortallıın amkoycaz ama ağustos olursa ordayım eylülde zikseniz bende gelemem coğu kişi gelemez :D Bu bilet olayını biri anlatsın bide yaw
-
beyler biz tbt buluşmasında eylülde olan buluşmada taksim meydanda 10-15 kişiydik pdlis uyardı ne ayaksınız diye pankart felan valla zükerler
-
yaaa ama tarih cok onemli. nie derseniz ben hem yunistana gidecem hem izmire ama arada orayada ugramak istiom a.q. yunanistandan askerliğe cağriyolar beni :) 5 ay yapip geleyim mi erteleme kagidimi alayim kararsizim
[Kirimizi pasaport sahibi olmanin biraz da dez avantaji waer] -
babalar bilet ne kadar bide tahri tişörtlerini nerden alıcaz onu biri açıklayabilirmi
-
tahri t-shirtleri basım aşamasında. dai
lan badmad a.k ne pankartı bide pankart çıkartma (: t-shirtten sonra bide tahribat şapkası yaptıralım a.k (: tam takım gidelim ama cebit güzel olacak ona eminim. tahribatın gücünü bilenler bilgisayarcılar falan (: vay vay vay bunlar tahribat adminlerimi falan dicekler (: nickler zaten yazıyor t-shirtte daha şekll olacagından eminim...
real kürdo gelionmu lan sen doguda kalmıs mürid seni : D -
Aha zeytınburnundan gelıyom ben real kurd ben senın de mısyonunu ustler doguyu temsıl ederım la: D aslen Diyarbakırlı'yık: )))
-
Kayseride olan arkadaşlar ile biz bi TAh-İt buluşması düzenliyelim gelen varmı ve gelebilecek olan kızlara laf falan atarız ha ne dersiniz
Toplam Hit: 2964 Toplam Mesaj: 31