folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Büyükanıt: Üniformamı Çıkartırım !!!

Büyükanıt: Üniformamı Çıkartırım !!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    ;) şimdi bazıları inkaar eder:D kendımız cekıldık dıye:D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı:
    -----------------------------
    Uçakla tankla kürt kırrosu avlıyosunuz bırakında onların zahiyatı daha fazla olsun :)
    tank kullanılmadı orda.kürt veya kıro farketmez elinde silah var mı?nişan almayı biliyo mu?biliyo.operasyon başarıyla sonuçlandı kimse küçümmseyemez
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

AntiOksidan bunu yazdı:
    HolyOne bunu yazdı:
    Uçakla tankla kürt kırrosu avlıyosunuz bırakında onların zahiyatı daha fazla olsun :)
    tank kullanılmadı orda.kürt veya kıro farketmez elinde silah var mı?nişan almayı biliyo mu?biliyo.operasyon başarıyla sonuçlandı kimse küçümmseyemez

tank ve zırhlı araç kullanılmadı.

ben TSK ya sonuna kadar güveniyorum.

dikkat ederseniz devamı gelcek. operasyon anında geri dönüşü başarmak çok iyi oldu. girmek kolay ama çıkmak o kadar kolay değil fakat Türk askeri çıkmasınıda bilmiştir. bu operasyonun amacı belli.

baharda kandilin altı üstüne getirildiğinde bakalım ne diyeceksiniz. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Ordumuz görevini başarıyla yapmıştır.Hiçkimsenin Ordumuzu yıpratmaya hakkı yok.Terörle mücadele aynen devam edecek.İstediğimiz zaman gireriz , istediğimiz zaman çıkarız.Basit tesadufler ile Lütfen ordumuzu yıpratmayalım.Ordumuza güvenelim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyinsiz
    beyinsiz's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

AntiOksidan bunu yazdı:
    HolyOne bunu yazdı:

tank ve zırhlı araç kullanılmadı.

ben TSK ya sonuna kadar güveniyorum.

dikkat ederseniz devamı gelcek. operasyon anında geri dönüşü başarmak çok iyi oldu. girmek kolay ama çıkmak o kadar kolay değil fakat Türk askeri çıkmasınıda bilmiştir. bu operasyonun amacı belli.

baharda kandilin altı üstüne getirildiğinde bakalım ne diyeceksiniz.

bende inanmak istiyorum sana yaza daha çok beklentilerim var  

sen hep daha önce öpülmüş bir kadının dudaklarında sana dair cümleler bekledin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    abi adamlar diyo hedefimiz zaptı diye zap a noodu ? düştü mü düştü ee daha ne ? ne yapsın onlar daha artık, bi anda kimsenin beklemediği bi anda girdik. daha sonra tekrar dan gireceğiz. buna eminim zaten ırak folloş oldu girmeyen kalmadı :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

formayı çıkartırsa sarı kart görür :| 

konuyla ilgili yorumuma gelirsek;

TSK nın amacı oraya girip de pkkyı bitirmek falan değildi. tek amaç pkk nın baharda yapacağı eylemlerin belini kırmaktı.

pkk dan her ne kadar hepimiz nefret ediyorsak da, devlet olsun ordu olsun, pkk yı kullanarak bazı durumları lehimize çevirebiliyoruz, yani pkk yı bitirmektense bi süreliğine etkisiz hale getirmek daha çok işimize geliyor.

şimdi pkk bahar boyunca eylem yapacağına, o zamanı yaralarını sarmakla harcayacak.

neden birden çekildik dersek, birkaç nedeni olabilir;

hava şartlarının aşırı ağır olması ve askerin yorgun,bitkin düşmüş olması nedeniyle ikinci bir sarıkamış faciasının önüne geçmek olabilir.

ya da takvim zaten belliydi, o gün oradan çıkılacaktı, fakat dönüş yolunda pusu kurulması ihtimaline karşı bu çekilme birden bire yapıldı.

ya da TSK amerikanın kendisini sattığını hissetti, belki de ordunun stratejik iblgilerini pkk ya verdiler, pkk tam birliklerimizi pusuya düşürecekken erken davranıp bi süreliğine geri çekildik,

ya da düşük bir ihtimal ama, amerika metal fırtınayı gerçekleştirmeyi planlıyordu, bunu farkeden ordu derhal bölgeden çekildi..

bu son saydığım ihtimallerin bir kısmı benim düşüncem olmakla beraber, piyasada gezen düşüncelerin de sentezini yapıp yazdım.. başka bir ihtimal de olabilir tabi bilemeyiz..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

çıkartsın zaten, yazın havalar ısıncak gorecez operasyon gostermelikmi yoksa gerçekten mi yapıldı?

Ses kayıtları yayınlandı, ve ABD savunma bakanı geldi, tek askerimiz kalmadı ırakta, 

Kara kuvvetleri komutanı ilker başbug nun güzel bi açıklaması vardı.(Bulursam paylaşırım)

Bence o uniformayı hak edenler giymeli.! 

Long Live Turkey..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

1 gün önceden mi çekilmeye başlandı?Amerika 3 gün önceden çekilin diye bas bas bağırmaya başladı buna ne diyeceksiniz?

TSK ya bende güveniyorum.Sorun burda uçak falan olmasa bu kadar zikermiydikte değil.Kara harekatına izin olsun her türlü yamulturun.Esas sorunlar halkımızın gerçeği anlamamasında

1-TSK başbakanın isteği olmadığı sürece hiç birşey yapamaz(darbe hariç)
    2-Ameirka 3-4 gün önceden bağırmaya başladı.MAdem genl kurmay başkanı 1 gün önceden çekilmeye başladı peki o zaman erdoğanın, gülün, yaşarbüyüanıtın istediğimiz zaman çekiliriz ne kadar süreceği belli olmaz tavrına ne oldu?

Pisi pisi çekildiler.Hepsi artislik yapıyordu.Seninde 320 milyardolar dış borcun olsa sende böyle miyaklarsın.Üstelik limanlarından tut bir çok gelir getirici kurumları sattıysan onu düşün.Kimse inkar etmesin, inkar etmeye çalışmasın, hepsi artislik yapıyordu gereken zamanı biz biliriz diye.Evet onlar bilir.Sadece zamanı ayarlayan amerikadır. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek

bide aklıma şu gelmiyor değil;

çekilme günü zaten (gerçektende) öyle bunu abd de biliyor ve asker çekilirken

'bi açıklama yapalım Türk askeri k.ıraktan çekilsin diye'de Türk halkının askere olan güveni zayıflasın

amacıda çıkmış olabilir çünkü abd orospu!? gibidir arkasında yahudiler var ben abd den her türlü orospuluk!? beklerim

bu bir,

ikincisi:  böyle günler birbirimize, ordumuza sonsuz güvenmemiz gereken günlerdir kimse istemez ama Allah muhafaza bi

savaş çıksa abd ibnesiyle  düşünün bi abd güçlü devlet imajı oluştu üzerimizde askerimizi, ülkemizi abd yönetiyor havası var

bizde, ozaman nolur abd kafadan 1-0 önde bize karşı bunu da biz yapıyoruz

bide hayatta öyle değilmidir zaten arkadaşlar zor bi anda birilerine öyle bi anda yakalanırız ki

söylenecek hiç bişey durumu anlatamaz halbuki biz haklıyızdır.

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
Toplam Hit: 8031 Toplam Mesaj: 36