Byalex Rekora Koşuyor
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------olm bi kiz icin kendine ne zarar verion git kiza zaarar ver amk :D
bu arada saka maka kimse yardimci olmamis amk :D ,, abu simdi senin aklinda bitio is hic icesim gelio deme o kadar gelmesi normal degildir , hem gelince karsi koyamayacak kadar gucsuzsen ztn buraya hic acmasaydin bu konuyu , hele bi azalt olmadi nikotin bantlari/sakizlari neyin var ondan al , ne bilim bizim burda cignemelik tutun var dudaginin altina koyuyosun nikotin veriyor vucuda (aslinda lanet bise ben sevemedim bi turlu , fiberglas var icinde derini kesip kana nikotin karistirio , agiz kanseri de yapio amk) yani yardim edecekse alim yollayim sana amk
da bu kadar caresiz olman mumkun degil , sen kendi kendini yemisin yok iste karsikoyamiorum da fln filan ,, sacmalik , git disari cik aklina getirmiyecek seylerle ugras arkadaslarla gez ne bilim
bak ben 3 yildir iciorum ama istedigim zaman da birakabilecegime eminim , yeri geliyor hic icmiorum da , Nie diye soruyorsan icmek hosuma gidio , zmn gecirmek icin ideal :) , onun yaninda da spor yapiorum amerikan futbolu olsun , basketbol olsun
nese kisaca demek istedigim is sende bitio dayi yardimci olabilecek seyler olsada hersey kafanda .. biraz guclu ol amk 6 paket ne demek , kendine kural koy biraz zorla mesela 1 saatte 1 yada 2 tane iccem de ne bilim biseyler yap ama once kesin karar ver icmeyecegine
-----------------------------
Destek için Eyw Hacı ;) -
abi snn yaşın kaçtır... ama snnki dudak tiryakiliğidir..o yzden dudağını bşka şeylere alıştır az bol bol temiz hva al biraz koşmayı dene az ciğerlerni aç.. ama sürekli bide doktara git en gzl şklde bi muayen ol ama hrbiden 120 ye ykn dal hrbi allah uzun ömür vrsn aslında bırakamıyom diye bişe yok sn kndini kararlı kıl her türlü brakırsn knki aileni de boş yere sıkıntıya sokma... bide elinde sürekli şeker paketi olsun ya da onun gbi bişey sigara istedikçe onu yersn...en azından bi kaç dldan kurtulur ve vktn onsuz geçer
-
hocalar yok mok demein cunku harbiden oluyo. icilebilir yani :D bi makina muhendisiyle tanısmıstım bi iş icin. 15 dk konustum adamla konusmamız süresince 6 yada 7 tane içti :D birini bitirip digerini yakıyo ama ses yuz fln mahvolmuştu. byalex hocam, sende bir an once doktora gitsen ii olur. bi uzmanla gorus. en azından azaltırsın..
-
aşağıda bnm 2. olarak kullandığım sözü de kaale alma olesine yzılmış birşey..
-
Madem bu kadar fazla içiyorsun,bırakacakmıs gıbı de gorunmuyorsun baska seylere yonel.Cigara vs.Hem daha iyi kafa yapar hem de fazla içemezsin.Geçinir gidersin
-
Zonguldak denen bu yerde kömür o kadar bol ki insanlar 4000-5000 kalorilik kömürü dolgu malzemesi olarak yollarda, bahcelerde kullanıyor. Bizzat şahit oldum öğretmenevinin önündeki çukuru adi dedikleri kömürle doldurdular. Kül felan değil kömür ya. Bunu niye yazıyorum burada kömür o kadar çok kullanılıyor ki ohaaa diyeceğiniz boyutta kullanılıyor. Sonrada hava kirliliği hat safhada ama sen rahat ol. 6 paket içersen seninkadar bile zehirlenmeyiz.
İyi davranalım bu müride, yakında gidicidir.
-
önce kalbin sıkısmaya başlar. doktora gidersin. damar tıkanıklıgı der. anjiyo der. sokarlar damarlarından kalbine teli.
bu böyle bikaç kere devam eder. ama iş işten geçmiştir. ayak parmaklarında morarmaya başlar. uyuşur.
sonra ayak parmaklarını keserler. doğru dürüst yürüyemessin. ayakkabını bi ortamda çıkarmak istemezsin. sonra yine içersin kadere isyan diye.. ayağını keserler.. o zaman ölmek istersin genç yaşta..
olm evladım şeker kardeşim. afedersin ama sittir ol git bok ye, o sigarayı okadar içme..
ben canlı tanığım.. hemde öle 6 paket malboroyla degil, 4 paket tekel 2000 le..
-
SuNNeTcHi_eFhEnDy bunu yazdı:
-----------------------------bak ben 3 yildir iciorum ama istedigim zaman da birakabilecegime eminim , yeri geliyor hic icmiorum da , Nie diye soruyorsan icmek hosuma gidio , zmn gecirmek icin ideal :) , onun yaninda da spor yapiorum amerikan futbolu olsun , basketbol olsun
-----------------------------
zünnetçi eger "ben istediğim zaman bırakırım" diyorsan anlki o şeyi bırakamazsın. iddaya girerim bırakamazsın.
-
ByAlex sen aşmışın yaw.6 paket biraz çoooook aşırı...Bırak bırakamıyorsan azalt.Aşk içinse hiç içme derim kız için içiyorsan kendini zehirliyorsan hiç yapma ama zevk içinse iç bende içiyorum ama su gibi istek bir olmassa olmaz diye günde 2 pakete yakın davidoff içiyorum .Yazık günah ..( Sen 6 paket sigara içerken maddiyata koim sana birşey olmasın.Kız ne yapıyor bunu düşün ) Allah kolaylık versin ailene 6 paket az da değil....
-
yanılmıyorsam zamanında japonun biri ard arda 100 adet (dal)( anlamayanlar kesın cıkarda ) sigara içmiş ondan sonra bıdaha içememiş mefta olmuş ... haberın olsun :D