folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#.Net, J#.Net, Vb.Net, Asp.Net
linefolder C # Verilerin Web Den Güncellenmesi



C # Verilerin Web Den Güncellenmesi

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek

    Herkese selam , 

    şöyle bi uygulama yapmak istiyorum benim c:/programdizin/db.mdb dosyam var programdan güncelle dediğimde web deki bi sunucudan db.mdb yi alsın bunun üzerine yazsın. bunu nasıl yapabilirim?

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ucenmi
    ucenmi's avatar
    Kayıt Tarihi: 25/Mayıs/2011
    Erkek
    using System.Net;
    
    WebClient webClient = new WebClient();
    webClient.DownloadFile("http://mysite.com/myfile.txt", @"c:\myfile.txt");
    
    gereken yerleri değiştir olacaktır istediğn
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2002
    Erkek

    hoca anladığım kadarıyla ilk yapacağın iş güncelle butonuna basıldığında c:/programdizin/db.mdb yolundaki db.mdb yi sildir. daha doğrusu hemen silme önce yedekle belli bir zaman sonra sildir.

    c# ile download upload nasıl yapılır dersen aşağıdaki linkte anlatılıyor..

     

    kolay gelsin..      

    http://www.yazgelistir.com/Makaleler/1000000512.ygpx

     

     


    Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #herseycokguzelolacak
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek

    dosyayı .mdb olarak indirmeme sunucu izin vermediği için .rar olarak indirdim peki bu indirdiğim dizinde nasıl unrar yapabilirim bunun içinde bir metod varmı

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek

    FCN bunu yazdı:
    -----------------------------



    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.io.compression.gzipstream.aspx


    -----------------------------

    hocam baktım yapamadım daha yardımcı olabilirmisin tek istediğim c:/db.rar içindeki dosyayı aynı dizine çıkartsın 

    sonrada c:/db.rar dosyasını silebiliriz :)

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Eylül/2007
    Erkek

    Sharp bunu yazdı:
    -----------------------------

    FCN bunu yazdı:
    -----------------------------



    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.io.compression.gzipstream.aspx


    -----------------------------

    hocam baktım yapamadım daha yardımcı olabilirmisin tek istediğim c:/db.rar içindeki dosyayı aynı dizine çıkartsın 

    sonrada c:/db.rar dosyasını silebiliriz :)


    -----------------------------

    rar değilde zip olarak dener misin?    rar olunca class  değişiodu sanırım :|

  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek
    zip olarak yaparsan çalışır. Rar defaultta desteklenmiyor. Ayrıca rar'lı uzantı içinde kütüphaneler mevcut. 7zip'de rar'la çalışabiliyordu galiba.

    herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ercan
    Ercan's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2008
    Erkek

    gzip kullanabilirsin(veri tabanının boyutunu küçülttüğünden daha kolay bir işlem olur), veya söyle birşey dene istersen sırf uzantıdan dolayı izin vermiyosa uzantının ismini farklı birşey yap hiç uzantı vermemeyi de deniyebilirsin :) sonra kaydederken normal gerçek ismini girersin sanırım bu da çözüm yollarından birisi olabilir


    IF YOU ARE NOT TİRED, YOU ARE NOT DOING IT RIGHT
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek
    Programı dağıtmayı düşünüyorsan, bu download işlemi yüzünden antivirus, firewall arıza çıkabilir. Bu durumuda dikkate al.

    herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    override
    override's avatar
    Kayıt Tarihi: 15/Aralık/2009
    Erkek

    http://vimeo.com/7914694

    video da gzip ile sıkıştırıp açmayı anlatmış

Toplam Hit: 1175 Toplam Mesaj: 13