C# Advanced [Soru] - [Mantık?]
-
Şimdi benim elimde 300MB lık bir program var.
Source u son derece değerli.
O yuzden source u tercumana vermem soz konusu değil.
Ama aynı zamanda bunun Rusça, Farsça ve Almanca'ya çevrilmesi gerekiyor.
Daha once "EnglishLang.resx" şeklinde bir resource dan çekip duzeltmek gelmişti aklıma.
Ama salak çalışanlar backuplarını almayıp heba etmiş programı.
Şimdi ise bu çeviri acil bir şekilde lazım.
Source u açmadan tum arayuzdeki "hata mesajları, butonlar, yazılar vs..."
Yı nasıl çevirtirim ?
Var mı fikri olan ?
-
Language File Kullanacaksın :) Başka care yok
-
aynen renenin dediği gibi bi dil dosyasi yapıp program içindeki geçen cümleleri start = başla stop = dur gibisnden yapıp programın içine import etmen lazım en kolay yol senin iiçin bu şekilde olr heralde..
-
TR_ip bunu yazdı:
-----------------------------
aynen renenin dediği gibi bi dil dosyasi yapıp program içindeki geçen cümleleri start = başla stop = dur gibisnden yapıp programın içine import etmen lazım en kolay yol senin iiçin bu şekilde olr heralde..
-----------------------------Hacım resx den çekmenin hiçbi farkı yok.
Zaten dilleri public yapmak gibi bi amacım da yok.
Belki biri dahiyane bir çözüm üretir umudu ile atlamıştım
Ama hayırlısı.
İş başa düştü yine...
Bin satırdan bile fazla :'/
-
Musket bunu yazdı:
-----------------------------TR_ip bunu yazdı:
-----------------------------Hacım resx den çekmenin hiçbi farkı yok.
Zaten dilleri public yapmak gibi bi amacım da yok.
Belki biri dahiyane bir çözüm üretir umudu ile atlamıştım
Ama hayırlısı.
İş başa düştü yine...
Bin satırdan bile fazla :'/
-----------------------------bi webform yap tercüman formdaki kutu bire cümlenin ingilizcesini kutu 2 ye türkcesini yazsın.her dili farklı bir tabloya kaydet sonra o dbden cekersin ...
sifre koy public olmaz :Ç yada saçmalıyorum
-
Dil dosyalarından başka çözüm yok gibime geliyo :| ya hani pcnin dilini görüp o dilde uyarı fln vericek şekilde dicem ama pek bi alakası olmucak ayriyeten çok hayalperest olucak sanırsam :D
En iisi ver tercümana çevirsin sonra tercümanı öldür kaynak kodlar tehlikeye girmesin :P şaka bi yana kolay gelsin :)
-
xml
-
Emrow bunu yazdı:
xml
o iş çok sakat hacım.Şimdi bi salak boktan 2 satır kod eklıyor senın tum xml engine
in sizlere ömür.
Salaklarla çalışırken işe yarar guzel cozumler olmuyor :P
-
Hocam .net ile gelen language desteği var. Yani aspdeki falan gibi her yaziyi bi degiskene alip tepeye include etmen seni boşa yorar. oole yapmak istiyorsan bir static class yaratir herseyi icine sokarsın ama resx uzantili language dosyaları yaratıp vermeni tavsiye ederim.
Tercüman da express editionlardan birini kursun visual studionun cift tiklar acar excel dosyasi gibi hücrelerde soldakilerin anlamini saga yazar gayet kolay. yada text dosyasina kopyalar verirsiniz.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------Hocam .net ile gelen language desteği var. Yani aspdeki falan gibi her yaziyi bi degiskene alip tepeye include etmen seni boşa yorar. oole yapmak istiyorsan bir static class yaratir herseyi icine sokarsın ama resx uzantili language dosyaları yaratıp vermeni tavsiye ederim.
Tercüman da express editionlardan birini kursun visual studionun cift tiklar acar excel dosyasi gibi hücrelerde soldakilerin anlamini saga yazar gayet kolay. yada text dosyasina kopyalar verirsiniz.
adam bilio abi : ) -
abi merak ettim 300 mb program demissinde allah askına ne ile ilgili bu program..