C De Acil! Bir Soru
-
Soru faktoriyel almanı istemiş diye anladım ben burda yazılan kodlardan farklı olarak. Yani kullanıcı 5 sayısını girdiğinde,
1 * 2 *3 *4 *5 diye işlem yaptırılıp sonuç olarak 120 yazdırılacak ve bir sonraki sayı girilmesi beklenecek, 0 girerse de program kapanıcak :/
-
HolyOne bunu yazdı
Çok ağır ödevler veriyorlar size
+ 1
Zuhaha :)
-
özel mesaj bile atan oldu nerde okuyon diye:D
tbt nin affı yok vallahi yeterki pas verme :D
abi silin şu konuyu :D
-
Buradan yetkililere sesleniyorum, vatandaş pişman olmuş...
Lütfen vatandaşın yerin dibine girmesine izin vermeyin..
2012 nin en bomba konusu olur bu..
Valla yetkililer bile kıyamaz bu konuyu silmeye :)
-
Haha, adam imzasına C de yeniyim diye yazmış , ne üstüne gidiyorsunuz.
Ben de şöyle bir çözüm vereyim, anlayan bir arkadaş çıkarsa pm den bana ulaşsın :D
#include <stdio.h> #include <stdlib.h> void main(int i) { static int c = 1, s = 0; (i==s)?(printf("%d\n",c*=i)&&getchar()):((s==0)?(scanf("%d",&s)&&getchar()):(c*=i)); ((void(*)(int))((int)main+((int)exit-(int)main)*(i/((s==0)?s=i:s))))(i+1); } -
SerYolcu bunu yazdı
Buradan yetkililere sesleniyorum, vatandaş pişman olmuş...
Lütfen vatandaşın yerin dibine girmesine izin vermeyin..
2012 nin en bomba konusu olur bu..
Valla yetkililer bile kıyamaz bu konuyu silmeye :)
ya valla bak çakallık yapayım dedim herkes böyle suratı düşmüş korkuyor bayram yüzünden kimse bu konuya girmemişti
neyse herkes bi şekilde çalışmış ama bizim ödev şöyle oluyor diyelim hoca 11:40 da ödevi siteye yklüyor sen 12:00 a kadar
kodu yazıp siteye numaranla yollamak zorundasın haliyle 12 yi geçince ağlayan sinirlenen o kadar oluyor ki.
bende dedim soru gelir gelmez tbt ye copy paste edeyim hoca soruyu siteye yollamadı tahtaya yansıttı bir okumaya ne anladıysam
tbt ye yazdım ve kendim çözdüm :D eğer çözemeseydim buradan yardım alacaktım ya :D D
valla rezil rüsva olduk :D
zeybekustasi tarafından 02/Kas/12 13:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Tugberk bunu yazdı
Ben de şöyle bir çözüm vereyim, anlayan bir arkadaş çıkarsa pm den bana ulaşsın :D
#include <stdio.h> #include <stdlib.h> void main(int i) { static int c = 1, s = 0; (i==s)?(printf("%d\n",c*=i)&&getchar()):((s==0)?(scanf("%d",&s)&&getchar()):(c*=i)); ((void(*)(int))((int)main+((int)exit-(int)main)*(i/((s==0)?s=i:s))))(i+1); }Adam yapmış (:
-
Tugberk bunu yazdı
#include <stdio.h> #include <stdlib.h> void main(int i) { static int c = 1, s = 0; (i==s)?(printf("%d\n",c*=i)&&getchar()):((s==0)?(scanf("%d",&s)&&getchar()):(c*=i)); ((void(*)(int))((int)main+((int)exit-(int)main)*(i/((s==0)?s=i:s))))(i+1); }maini recursive ile çağırmışsın,zaten faktoriyel hesaplamalarda genelde kullanılan bir yöntemdir. bi de if yerine ? : expressionu kullanmışsın..
-
unbalanced bunu yazdıTugberk bunu yazdı
#include <stdio.h> #include <stdlib.h> void main(int i) { static int c = 1, s = 0; (i==s)?(printf("%d\n",c*=i)&&getchar()):((s==0)?(scanf("%d",&s)&&getchar()):(c*=i)); ((void(*)(int))((int)main+((int)exit-(int)main)*(i/((s==0)?s=i:s))))(i+1); }maini recursive ile çağırmışsın,zaten faktoriyel hesaplamalarda genelde kullanılan bir yöntemdir. bi de if yerine ? : expressionu kullanmışsın..
Bu ikisi doğru ama asıl almak istediğim cevap değil, orda çok daha kritik bir nokta var, ama hatasız derlensin ve istenenlere uysun diye kod biraz karmaşıklaştı.
Aşağıdaki örnekte daha açık görülüyor, ceviz.net de daha önce açıklamasını yapmıştım, bakmadan anlayacak mısınız bakalım.
#include <stdio.h> #include <stdlib.h> void main(int i) { printf("%d\n", i); (main + (exit - main)*(i/1000))(i+1); }Bu kod 1 den 1000 e kadar sayıları ekrana yazıp exit ile çıkar :)
Tugberk tarafından 02/Kas/12 14:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Tugberk bunu yazdı
#include <stdio.h> #include <stdlib.h> void main(int i) { static int c = 1, s = 0; (i==s)?(printf("%d\n",c*=i)&&getchar()):((s==0)?(scanf("%d",&s)&&getchar()):(c*=i)); ((void(*)(int))((int)main+((int)exit-(int)main)*(i/((s==0)?s=i:s))))(i+1); }`main' must return `int'