C# İle Neler Yapilabilir?
-
Programlama dillerinden birine baslamak istiyodum ve bi abimiz bana C# ile ilgili baya bi kaynak ve kitap verdi.Fakat baslamadan once neelr yapilabildigini ogrenmek isterim.Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler arkadaslar
-
neler yapamıcagını söylemek daha kolay virüs felan yazmazsın onun haricinde .net ile mobilden tut web hatta robot bile programlıyabilirsin
-
Bidiğim kadarıyla ve hatta bütün proglamlama dillerinin tanımında olan HERŞEY...Ayrıca kardeş o biyle benide tanıştırsana banada python kaynağı lazım varmıdır acep??
-
Yurttan bi bilgisayar muhendisi abi 2 tane kitap verdi sadece:)Bide kaynak kod cd si
-
yazamayacağınız virüse örnek verirmisiniz?
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
-----------------------------
Yurttan bi bilgisayar programcisi abi 2 tane kitap verdi sadece:)Bide kaynak kod cd si
-----------------------------Ya ölemi:) bak ama darılırım aa lütfen sen tanıştır cingeneliği bana bırak...:)
Ya sen o abiye sor varsa Python hakkında kitap ve işine yaramayacaksa ben alırım ondan boşuna zai etmsesin yazıktır bıktım googleye "python e-book" yazmaktan..Ayrıca çok pahalıda değil ama burda bütün kitapcılara baktım ama yok neyse azmin elinden ne kurtulur dimi millet şişe deviryor bi yeriyle...
-
Kardesim kitabi bulsak bile ben azerbeycandayim gel gonderiim:))Ama e book olayini bi sorayim azeri hocalardan almistir buyuk ihtimalle hem gulersin hem programlarsin puhaha:))
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------yazamayacağınız virüse örnek verirmisiniz?
framework tarzında çalışan programlar pointer ve benzeri bir çok özelligi kullanamazlar gerek kendi garbage colleterları oldugundan gereksede framework üzerinde JIT gibi bir katmanda çalıştıklarından OpSys'lerin düşük Ringlerine ulaşamazlar bu sebepten dolayı bellek işlemi yapıcak virüs ve benzeri şeyler yazılamazlar haaa .net ve benzeri dillerlerde gerektigi zaman o işlemci ve işletim sistemine has olarak kod yazılabilir ama o zaman .net yada herhangi bir plartform bagımsız dilden başka dil kullanılmış oluyor....
Edit:Tabii burda virüs,malware ve trojandan ne aldıgımızda önemlidir...Bakış acısı degişebilir -
sandman bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
framework tarzında çalışan programlar pointer ve benzeri bir çok özelligi kullanamazlar gerek kendi garbage colleterları oldugundan gereksede framework üzerinde JIT gibi bir katmanda çalıştıklarından OpSys'lerin düşük Ringlerine ulaşamazlar bu sebepten dolayı bellek işlemi yapıcak virüs ve benzeri şeyler yazılamazlar haaa .net ve benzeri dillerlerde gerektigi zaman o işlemci ve işletim sistemine has olarak kod yazılabilir ama o zaman .net yada herhangi bir plartform bagımsız dilden başka dil kullanılmış oluyor....
Edit:Tabii burda virüs,malware ve trojandan ne aldıgımızda önemlidir...Bakış acısı degişebilir
-----------------------------Hem yazsak bile düşünsenize adama gönderiyorsunuz virüsü veya trojanı adamın PC sinde framework yok ne olcak :D çalışmicak.sonra bide framework yükletmek için sosyal mühendislik kas :D
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
Kardesim kitabi bulsak bile ben azerbeycandayim gel gonderiim:))Ama e book olayini bi sorayim azeri hocalardan almistir buyuk ihtimalle hem gulersin hem programlarsin puhaha:))
-----------------------------Pardon..:)Ama sen bi bak bee büyük sevaba girersin valla..
Ulan kime mail atmadımki son carem Holyone oda olmasa galiba bana bill amca yolu gözükecek...
-
GeFORC3 bunu yazdı:
sandman bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
Edit:Tabii burda virüs,malware ve trojandan ne aldıgımızda önemlidir...Bakış acısı degişebilir
-----------------------------Hem yazsak bile düşünsenize adama gönderiyorsunuz virüsü veya trojanı adamın PC sinde framework yok ne olcak :D çalışmicak.sonra bide framework yükletmek için sosyal mühendislik kas :D
-----------------------------yada Millet tamamen vistaya yada windows 7 e gecinceye kadar bekleyecez puhaha:))