C Ve C++ Deitel & Deitel Kitap
-
Merhaba arkadaşlar,
C ve C++ Deitel & Deitel kitabi 0 alabileceğim bir yer varmi d&r ve sistem yayıncılıkta tükenmiş başka nerden bulabilirim ?
-
Kitap yurdu na bakabilirsin.
-
korsan istersen akmarda vardı hocam
-
akustikelektrik bunu yazdı
korsan derken bu 40 tl lik kitaptan bahsediyorum yaw orj değil türkce olanı varya
-
Schwarz bunu yazdıakustikelektrik bunu yazdı
korsan derken bu 40 tl lik kitaptan bahsediyorum yaw orj değil türkce olanı varya
tamam hocam bütün arkadaşlarım akmardan almıştı,oraya bakabilirsin..30-40 civarı fiyatı vardı
-
Hocam ben satmıştım siteden bir arkadaşa 1 hafta önce "SerYolcu", oda arkadaşım da satmak istiyor kitabını şimdi aradım 10-15dk içinde cevap yazar konuya.
manyaki tarafından 29/Tem/13 18:14 tarihinde düzenlenmiştir -
manyaki bunu yazdı
Hocam ben satmıştım siteden bir arkadaşa 1 hafta önce "SerYolcu", oda arkadaşım da satmak istiyor kitabını şimdi aradım 10-15dk içinde cevap yazar konuya.
Adımı unutmadın mı hala ? :)
O gün seni o kadar çok dalgın gördüm ki, bu vatandaş beni kesin unutur demiştim :)
-
SerYolcu bunu yazdımanyaki bunu yazdı
Adımı unutmadın mı hala ? :)
O gün seni o kadar çok dalgın gördüm ki, bu vatandaş beni kesin unutur demiştim :)
Kitabın durumu nasıl hoca fiyati ne kadar ? bende takıntı vardır çizik kırık vs varsa takarım yani :D
-
Schwarz bunu yazdıSerYolcu bunu yazdı
Kitabın durumu nasıl hoca fiyati ne kadar ? bende takıntı vardır çizik kırık vs varsa takarım yani :D
Valla kitabın çiziği kırığı benim pek umurumda değil.. Ben kitabın içindeki bilginin değerine bakarım...
Fiyat konusu Manyaki ile aramdaki özel meseledir... Ulu orta söylenmez..
-
SerYolcu bunu yazdıSchwarz bunu yazdıSerYolcu bunu yazdı
Valla kitabın çiziği kırığı benim pek umurumda değil.. Ben kitabın içindeki bilginin değerine bakarım...
Fiyat konusu Manyaki ile aramdaki özel meseledir... Ulu orta söylenmez..
niye aldın niye satıyorsun kitabi öğrenebilirmiyiz ?
-
Schwarz bunu yazdı
niye aldın niye satıyorsun kitabi öğrenebilirmiyiz ?
Zevk için aldım.. Bilgilenmek için aldım.. Ama satmıyorum..
Manyaki nin ODA ARKADAŞI satıyormuş..
Manyakinin cümlesini ilk başta okuyunca sanki ben satıyormuşum gibi anlaşılmış :)