Cafecinin Atmaya Çalıştığı Kazıkmı Sizce? :)
-
Arkadaşlar; Meshelenin özü şu; Şuan Tekirdağda'yım.Aslen Konyalıyım.Burdaki Pc Fiatı banamıı çok abartılı geldi, yoksa öylemi merak ediyorum.
1,8 çif çekirdek işlemci
160 Gb hardisk
512 Mb Ekran kartı
1 GB Ram
DVD Rum ( LG )
Adi bi Kaasası Var Gördüğüm Kadarı ile.
Şimdi; Siz Söyleyin; Bu Kasa 905 Ytl Edermi? Sadece; Kasa Monitör ,Klavye,Maos Mikrofon,Kulaklık,Haöprler Vs Hiç Biri Yok... ( Bir Tek Kasa... )
Ne Diyorsunuz ?
-
mmmm abi bence normal ya kim ne derse desin mutlaka cafedekide kar ediyodur ama zaten 1 gb ram nerden baksan 150 ytl ediyor.512 de ekran karti demis yani bence gayet iyi
-
ana Kart ASUS
-
edit: 512 ekran kartımı..iyi okyamadım uygun görunuyor ama netten alısveris yapman daha mantıklı secenegin cok olur.!
-
hocam çok pahalı BENCE!
hem monitör yok a.q hoparlör bile yok ve dedigine göre dandik bi kasa var...
hem bu devirde 1gb ram'Mi olur a.q haa yükseltirim diyorsan o senin tercihin ama sonucta kasa adi...ne kadar sogutur nasıl sogutur...905 ytl vereceğine git 950-1000 ytl ye adam gibi düzgün bi bilg. al derim...ama sana kalmış...
-
Elixir bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar; Meshelenin özü şu; Şuan Tekirdağda'yım.Aslen Konyalıyım.Burdaki Pc Fiatı banamıı çok abartılı geldi, yoksa öylemi merak ediyorum.
1,8 çif çekirdek işlemci
160 Gb hardisk
512 Mb Ekran kartı
1 GB Ram
DVD Rum ( LG )
Asus Ana Kart
Çift Fan
Adi bi Kaasası Var Gördüğüm Kadarı ile.
Şimdi; Siz Söyleyin; Bu Kasa 905 Ytl Edermi? Sadece; Kasa Monitör ,Klavye,Maos Mikrofon,Kulaklık,Haöprler Vs Hiç Biri Yok... ( Bir Tek Kasa... )
Ne Diyorsunuz ?
Aklıma geldğince yazıyorum:)
----------------------------- -
kesinlikle pahalı.yaklasma bile
-
tam marka ve modelleri yazarsan pahalımı degilmi soyleyebiliriz.
-
Valla Tam Marka ve modellerini bilmıyorum.... Adamın verdiği özellıkleri yazdım :S Sanırım bu pahalı.. peki ben bu cafeciyi şeyetsem hani şey etsem:) 905 ytl'yi versem sizce gene pahalı olur'mu ?
Aynı pc'yi; Konya'da sordurttum... 700 dediler.
bunun farkı ise; önden 200 ytl peşin; Geri kalanı 5 ay taksit..
-
pc nin fiyatını ekran kartı ile anakartın modeli belli eder şu anda onları yazabilirsen edip etmeyeceği konsunda yardımcı olabilirz ama ne olursa olsun bu kasa bu kadar etmez aynı özeliklerde normal bi 512 lik ekran kartı normal bi anakart ile ben 450 ytl kdv dahil toplayabliyorum tabi bayi fiyatı :) ama 900 ytl hiç bi şekilde etmez 300 ytl lik ekran kartı kullanmıyor ya
-
Akşam; Ayrıntılı bir Bilgi sunucam... Hala Edmez Derseniz; Adamı Sunucam Sizlere.... Artık oda kaderine Razı Olsun... Önce Ben :) Sıraya girmeniz lazım :D