folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Cahil Ve Güzel Kızlarımız (İnanılmaz A.Q)

Cahil Ve Güzel Kızlarımız (İnanılmaz A.Q)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek

aptallık böyle bişey işte..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Dün bi arada baktım sinirlendim böle rezillik mi olur diye.. sonra kız arkadaşm zorladı izle diye gülersin diye..

İzledm sinirden güldüm resmen bi insan olu böle gerizekalı olur mu diye.. Kızın biri daha 7bölgemizi sayamıo.. :S

NOT: Özleme dikkat edin arkadaşlar aralarında en usturuplusu,en mantıklısı,en akıllısı o.. Pişmanlıkta var biraz suratında :S Zaten kız arkadaşımın arkadaşı.. :) umarım o birinci olur..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi

simelcim emin ol var benim yengem nesrin işçi idi '' eyvah babam , eyvah kızım buyudu '' dekı aptal sarısın

bızımkıler karsı cıktı oncelerı ama dayım asık olmus bıkere ama harbı guzeldı heee ama daha fazla dayanamadı boşandı

şımdı bu tıp kızlar yanında tasımak ıcın lazımdır bazı erkeklere

özel bı gun yanında partnerın olması gerek e nolcak hemen bunlardan bı tanesını kapıver

bıde ozellıkle salaklarını secıyolarkı modacılar yapımcılara akıllı model yaramaz abicim :D

ayrıca akıllı ınsanın o durumda ne işi var ?

yarı cıplak vazıyetde 75 mılyon ınsanın onunde IQ testı bundan daha düşürücü baska ne olabılır

sekıl 1 / a

soyle bakım yawrum salatalık ne renktır

ay sey bılmem kı sanırım morcıverttııı mor la cıvert arası bısey anladın dımeeeeeeeee

mimi " yim ben ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanaldarbe
    sanaldarbe's avatar
    Erkek
    bu kadar aptallarıda varmış demek ki Ahmet Necdet Sezer i bilemeyecek kadar yani nede olsa kız Holyone tipik Türk kızları adlı makalesinin 100 de 1000 uyumu bu :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Sokakta gördüğüm kızların çoğu bu tiplerden oluşuyor ; bildikleri tek şey , Sınırlı Sex,önemli olan tek şey markas'sı olan elbiseler ayakkabılar , Rayban güneş gözlüğü ve arabalı manita... Tabi hepsi böyle değil...

dont think twice its all right
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kyu
    Kyu's avatar
    Erkek
    aspirin bunu yazdı:
    -----------------------------

ayrıca akıllı ınsanın o durumda ne işi var ?

yarı cıplak vazıyetde 75 mılyon ınsanın onunde IQ testı bundan daha düşürücü baska ne olabılır

sekıl 1 / a

soyle bakım yawrum salatalık ne renktır

ay sey bılmem kı sanırım morcıverttııı mor la cıvert arası bısey anladın dımeeeeeeeee

-----------------------------
    süper. ^^

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    fox life da yayınlanan 1ay kadar once biten "beauty and the geek" yarısmasını herzaman oldugu gibi yine c/p yapmısız insanlara kakalamaya calısıyoruz. ben amerikadakini izlemiştim. erkeklerden birisi iqsunun 500 oldugunu falan iddia ediyodu. iqsu 350 olanlar falan vardı yani adamlar harbi dahiydi türkiyedeki gibi malakları toplayıp dahi diye kakalamamıslardı. kızlar desen hepsi tas gibi bakmaa doyamıcagın kızlardı. simdi bizdeki kopyasına bakıyorum 1tane kız guzel degil. sokakta gorsem yuzune bakmam. bunların guzellik kavramını merak ediyorum. guzellik yarısması olur kızların hepsi kazulet gibidir. icinde guzel gecen yarısma olur goril gibi kızları doldururlar hayır memlekette guzel kalmadı sanki. erkekler desen salak. okudugu okula bakıyon canakkale falan. neyse kızların salaklık konusuna gelelim; ben bu kızların beyni olmadıgı kanısına vardım. kafatası ici komple su galiba herhangi bir organ yada etimsi bir olusum yok. insan sinirleniyor bu idiotlarla aynı havayı soluduguna. sonuc olarak ne beyinleri var ne guzellikleri. bence bunların katli vaciptir, kımıl zararlıları.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

bu mallık ötesi programı malesef bende izledim :D

kız arkadasım zorla izlettirdi :D

gülmedim fazla sadece üzüldüm

ama o kıza sorsan kac çeşit sex pozisyonu biliosun die

102 tanesinide adı gibi saymazsa bende qambler deilim :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Dün gece izledim harbiden ordaki kızların %100 lük kısmı salaktı :D Güzeller salak diyordularda inanmıyordum (:

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hepsi sahte hatun bunların aq.O kadar estetik yaptırdıktan sonra.. Göze lens,buruna,göte estetik,dudağa göğüse silikon,2 cm makyaj saçıda biraz yaptırdınmı tamamdır.

λ
Toplam Hit: 6486 Toplam Mesaj: 45