Cahil Ve Güzel Kızlarımız (İnanılmaz A.Q)
-
aptallık böyle bişey işte..
-
Dün bi arada baktım sinirlendim böle rezillik mi olur diye.. sonra kız arkadaşm zorladı izle diye gülersin diye..
İzledm sinirden güldüm resmen bi insan olu böle gerizekalı olur mu diye.. Kızın biri daha 7bölgemizi sayamıo.. :S
NOT: Özleme dikkat edin arkadaşlar aralarında en usturuplusu,en mantıklısı,en akıllısı o.. Pişmanlıkta var biraz suratında :S Zaten kız arkadaşımın arkadaşı.. :) umarım o birinci olur..
-
simelcim emin ol var benim yengem nesrin işçi idi '' eyvah babam , eyvah kızım buyudu '' dekı aptal sarısın
bızımkıler karsı cıktı oncelerı ama dayım asık olmus bıkere ama harbı guzeldı heee ama daha fazla dayanamadı boşandı
şımdı bu tıp kızlar yanında tasımak ıcın lazımdır bazı erkeklere
özel bı gun yanında partnerın olması gerek e nolcak hemen bunlardan bı tanesını kapıver
bıde ozellıkle salaklarını secıyolarkı modacılar yapımcılara akıllı model yaramaz abicim :D
ayrıca akıllı ınsanın o durumda ne işi var ?
yarı cıplak vazıyetde 75 mılyon ınsanın onunde IQ testı bundan daha düşürücü baska ne olabılır
sekıl 1 / a
soyle bakım yawrum salatalık ne renktır
ay sey bılmem kı sanırım morcıverttııı mor la cıvert arası bısey anladın dımeeeeeeeee
-
bu kadar aptallarıda varmış demek ki Ahmet Necdet Sezer i bilemeyecek kadar yani nede olsa kız Holyone tipik Türk kızları adlı makalesinin 100 de 1000 uyumu bu :)
-
Sokakta gördüğüm kızların çoğu bu tiplerden oluşuyor ; bildikleri tek şey , Sınırlı Sex,önemli olan tek şey markas'sı olan elbiseler ayakkabılar , Rayban güneş gözlüğü ve arabalı manita... Tabi hepsi böyle değil...
-
aspirin bunu yazdı:
-----------------------------yarı cıplak vazıyetde 75 mılyon ınsanın onunde IQ testı bundan daha düşürücü baska ne olabılır
sekıl 1 / a
soyle bakım yawrum salatalık ne renktır
ay sey bılmem kı sanırım morcıverttııı mor la cıvert arası bısey anladın dımeeeeeeeee
-----------------------------
süper. ^^ -
fox life da yayınlanan 1ay kadar once biten "beauty and the geek" yarısmasını herzaman oldugu gibi yine c/p yapmısız insanlara kakalamaya calısıyoruz. ben amerikadakini izlemiştim. erkeklerden birisi iqsunun 500 oldugunu falan iddia ediyodu. iqsu 350 olanlar falan vardı yani adamlar harbi dahiydi türkiyedeki gibi malakları toplayıp dahi diye kakalamamıslardı. kızlar desen hepsi tas gibi bakmaa doyamıcagın kızlardı. simdi bizdeki kopyasına bakıyorum 1tane kız guzel degil. sokakta gorsem yuzune bakmam. bunların guzellik kavramını merak ediyorum. guzellik yarısması olur kızların hepsi kazulet gibidir. icinde guzel gecen yarısma olur goril gibi kızları doldururlar hayır memlekette guzel kalmadı sanki. erkekler desen salak. okudugu okula bakıyon canakkale falan. neyse kızların salaklık konusuna gelelim; ben bu kızların beyni olmadıgı kanısına vardım. kafatası ici komple su galiba herhangi bir organ yada etimsi bir olusum yok. insan sinirleniyor bu idiotlarla aynı havayı soluduguna. sonuc olarak ne beyinleri var ne guzellikleri. bence bunların katli vaciptir, kımıl zararlıları.
-
bu mallık ötesi programı malesef bende izledim :D
kız arkadasım zorla izlettirdi :D
gülmedim fazla sadece üzüldüm
ama o kıza sorsan kac çeşit sex pozisyonu biliosun die
102 tanesinide adı gibi saymazsa bende qambler deilim :D
-
Dün gece izledim harbiden ordaki kızların %100 lük kısmı salaktı :D Güzeller salak diyordularda inanmıyordum (:
-
Hepsi sahte hatun bunların aq.O kadar estetik yaptırdıktan sonra.. Göze lens,buruna,göte estetik,dudağa göğüse silikon,2 cm makyaj saçıda biraz yaptırdınmı tamamdır.