Çakma İphone Hakkında Yardım
-
arkadaslar gecen gun kuzenımde gördum çakma iphone cok gzl hıc bır farkı yok 1 ay olmus alalı gzl bır sekılde calısıyormus bugun arastırdım dogubanka gıttım garantısız 170 ytlye satılıyor wirelesslı olanlarıda 230ytlye satılıyor dedım bı bızımkılere danızayımm su anda telefon ıhtıyacım var ve bu çakma iphone cıft sım kartlı sizce alsam sorun yasarmıyım ne gıbı sorunlarla karsılasırım yardımcı olurmusunuz?
-
yüksek radyayon
pil patlama riski bizim müridler radyayondan ne olacak diyolarda yarın horoz ötmezse kulaklarımı çınlatırlar artık :)
sonra... Garanti yok
kapanabilme ihtimali söz konusu
kalitee düşüklük
onun dışında iyidir :)
-
çin malı elektronik eşyadan uzak durcaksın hocam işte.
o kadar cok seviyorsan orjinalini al.
-
bence hic alma derim ben 140 liraya 6300 aldım orjinal 2.el mutluyum :D çin malı olcaksa hiç olmasın.
-
iphonun aynısı olması imkansız.
multi touch özelliği ve harekete duyarlılık olmayacak. itunes ten indirdiğin uygulamaları da desteklemeyecektir.
-
o kadar kötumu yaaa :S
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------kuş ötemeyecek varmı ötesi :)
-
ben çin malı tel kullanıyodum valla kuş hala canavar gibi :D hırlıyo her gelene :D tavsiye ederim... ama oyun moyun yükleyemezsin
-
T01G4 bunu yazdı:
ben çin malı tel kullanıyodum valla kuş hala canavar gibi :D hırlıyo her gelene :D tavsiye ederim... ama oyun moyun yükleyemezsin
-----------------------------60 da devrilecekse 50 de devrilecek :)
şidmidi daha bilimsel konuşmak isterdim ama olmayacak
kalitesizleşecek yada sayılarında azalma söz konusu olacak buda ilerdeki oluşum sürecini etkilecek
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------kuş ötemeyecek varmı ötesi :)
hocam sen nerden bılıon yanlıs anlama ama sende ötmeme gıbı bır durum mu oldu yada neye dayanarak söyluyorsun bak sakın yanlıs anlama lutfen sadece ne bılıyorsun onu ögrenmeye calısıyorum ok?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------T01G4 bunu yazdı:
-----------------------------60 da devrilecekse 50 de devrilecek :)
şidmidi daha bilimsel konuşmak isterdim ama olmayacak
kalitesizleşecek yada sayılarında azalma söz konusu olacak buda ilerdeki oluşum sürecini etkilecek
Şimdiki modellerin sar değerleri normal değerlerde. yani güvenle kullanabilirsin ;) + 2 yıl garantili ;)www.ada-cell.com gir burdan alabilirsin ben hep burdan alıyorum. beni söyle dahada yardımcı olur ;)