Çakma Nokia N99i Ve Gprs Ayarları İle Verdiğim Mücadele
-
gprs ayarlarımı yaptırayım dedim aradım
dedim nokia n99i ayarları yollayın lütfen
dedilerki
nokia nın öle bir modeli yoktur sizin aldığınız çinliler tarafından yapılmıştır size bu konuda yardım edemicez
şimdi nasıl gprs ayarlarımı yaptırcamtelde öle ayar yeri fln yok :|
unutmadan söliyim
telefon çok çok çok güzel beyenerek kullanıorum ve çok hoşuam gidior 220 ytl ye aldığım içinde çok gururluyum
sakın almamazlık etmeyin belki ave turkcell ayarlarınızı yapar
şimdi pda da nasıl ayar yapıcaz (elle)
-
nokia n 90 da elle nasıl yapılıyorsa bunda da aynı yerlere (ip adresidir, kullanıcı adıdır fln) elle gireceksin değerleri
-
Hoca Telefoncuya Falan Gotur.. yaparlar
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
nokia n 90 da elle nasıl yapılıyorsa bunda da aynı yerlere (ip adresidir, kullanıcı adıdır fln) elle gireceksin değerleri
-----------------------------bu nokia değil
öle nokia gibi ayar yok
dio tel gir
kullanıcı adı şifre
o akdar
çevirmeli bağlantı gibi :D
-
hesap adı:vodafone
apn:prepaidgprs
kul adı:vodafone
şifre:vodafone
bu akdar
kaydet ve çık
sonra profil etkinleştir diorum
ediyor
siteye girmek istediğimde geçersiz ip yolu dior :D
-
üstad sen boş ver gprs sini neyide telefon nasıl kullanılırmı bi fotograf makinası ve ıpod alacagım bu telefonda her ikiside muhteşem bir şekilde var işimi görürmü çektigi fotolar nasıl birde hızlı mı telefon?
-
vukuat bunu yazdı:
üstad sen boş ver gprs sini neyide telefon nasıl kullanılırmı bi fotograf makinası ve ıpod alacagım bu telefonda her ikiside muhteşem bir şekilde var işimi görürmü çektigi fotolar nasıl birde hızlı mı telefon?
konu gidişiyle alaklı değilde sliyi mama :Dşimdi
1)çift speakerı war o yüzden çok dehşet bi ses gücü war
2)analog tv si war (kontür gitmior hatlada alakası yok)
3)full dokunmatik ekran
4)hızı ço kdeğil ama çok yavaşda değil verdiğin komuta göre değişior
yani hız konusunda hiç bir problemi yok
5)çinliler nasıl yapmışsa walal nette çin malı olduğunu görmesem nokia die alırdım
6)%100 fiyata değiyor hatta fazlasınıda verior :)
7)garantisi yok bişi olrusa artık garantiey değil cep tel tamircilerine götürcen
sağlcıakla :D
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------Pda hoca bu?
-
vodafone bildiğim kadarı ile kontörlü hatlarda gprs hizmetini 750 kontör yükleyip açtırdıktan sonra kullanıma sunuyor.en azından hop ta bana öyle söylediler.
bunun dışında isen sittin sene kullanamazsın gprs i.
ayrıca o dediğin olay çevirmeli bağlantı gibisinden bişey..sharp kullandım bir süre onda da vardı.
huhakkak farklı bir ayarı daha vardır. ki sanırım yazdığın şeyleri (hesap adı fln) oraya yazacağını bulmuşsun)
-
hoca bende sana pm atacaktım dün de sormuştum sana bu tel nasıl diye konuyu görünce girdim hemen bu aletin şarjı ne kadar gidiyor konuşmada bekleme süresi filan sonra kapanma olayı yok dimi faturalı alırız sonra kapnmasın kamerası ile çektiğin bir foto koysana birde sen eminönünden mi aldın yer söle pendikde henüz yok
edit: 3g demi var resimlerine baktım önde kamera var gibi
edit : kutusundan kulaklığı filan çıkıyor mu
-
dayı ben diğer telde aynı hattan kullandım interneti
dediğim gibi ayar yeri warda bu pda larda nerede
servislerden yazdım fln
geçersiz ip yolu dior
bunlar beni engellemiş olamsın?