Çakra Açma Deneyi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    narkozMRT bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben bi kere açtım hocam çakralarımı. çok ceyran yaptı kapattım sonra. =)
    bende diyom bu çocuk neden böyle takıntılı :D demekki çakralar.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek

alternetif link

http://www.upload.gen.tr/d.php/s5/e9no9982/ta_____akra_egzersizi__spacheata_.doc.html

not:nefesi derin alıp ereceksiniz.arkadaşım. sigara çeker gibi nefes çekeceksiniz..
    ama siz siz olun sigara içmeyin zararlı vede aynı zamanda çok zararlı bişşey.. 

Ayrıca çok şekersin :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

Spacheata bunu yazdı:

alternetif link

http://www.upload.gen.tr/d.php/s5/e9no9982/ta_____akra_egzersizi__spacheata_.doc.html

not:nefesi derin alıp ereceksiniz.arkadaşım. sigara çeker gibi nefes çekeceksiniz..
    ama siz siz olun sigara içmeyin zararlı vede aynı zamanda çok zararlı bişşey.. 

link sorunlu sanırım

All is well
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek
    UCANTENEKE bunu yazdı:
    avatar kitap (sezon)2 bolum 19 guru
    evet onuda biliyorum.. marifetnamedeki nefs tezkiyesiyle en az %50 %60 benzerlikler var

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek
    god bunu yazdı:
    Spacheata bunu yazdı:

link sorunlu sanırım

altta obamanın kafasının üstünde lütfen bakleyiniz diye 10 dan geriye sarıyo..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

Spacheata bunu yazdı:
    god bunu yazdı:
    Spacheata bunu yazdı:

link sorunlu sanırım

altta obamanın kafasının üstünde lütfen bakleyiniz diye 10 dan geriye sarıyo..

indirdim de tek yapmamız gereken nefes verirken maaaayyy demek mi yani

All is well
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hacım bu pozitif düşünmek için yapılan bir eylem gibi birşey.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Tüm linkler ölü

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

indiremeyenler için:

Monoton bir sesle kelimeleri söyleme egzersizinin kısa açıklaması şöyle devam eder: Kullanılacak olan ses, (İngilizcede bir ay ismi olan -May-Mayıs ayının söylenişi gibi) ‘’MAY’’dir. Başlamadan önce, derin bir nefes alın ve onu beş saniye kadar tutun. Daha sonra yavaşça ağzınız veya burnunuz aracılığıyla (bu sizin seçiminiz) aynı oranda nefes alıp verin. Bu nefes alma tekniğini iki defa daha yapın. Derin nefes alıp vermenin toplam olarak 3 defa yapılmış olması önemlidir. Bu, Chi (Yaşam Enerjisi) veya Evrensel Enerji’nin bir kısmının ciğerlerin içerisine ve en sonunda da kan dolaşımı aracılığıyla bütün bedene emilimine izin verir. Bu; beyin dalgalarının yavaşlamasını, etranızdaki altınlı alanın genişlemesini ve aydınlanmasını ve sizin kendinizi daha rahatlamış hissetmenizi sağlar.Monoton bir sesle söylenen ‘‘MAY’’ kelimesinin yapılmasındaki tüm faydaları alabilmek için önemlidir.

Bu monoton sesle kelime söyleme orta C müziksel notasında yapılmıştır. Müziksel eğilimli olmayanlar, bu genel kuralı uygulayın. Monoton bir sesle kelime söylediğinizde, sesinizin ne çok yüksek, ne çok düşük, orta seviyede olduğunu unutmayın. Seviyeyi de deneyebilir ve sizin için en iyi çalışan, en doğru seviyeyi bulabilirsiniz.

Şimdi, başka bir derin nefes alın ve birkaç saniye için nefesinizi tutun. Daha sonra, nefes alıp verdikçe, ‘’M-A-A-A-Y-Y-Y’’ sesinin tüm nefesiniz dışarı atılana kadar sesini verin. Bunu yaparken, sesinizin aralığının yükselmesine ve alçalmasına izin verin. İkinci bir derin nefes alın, bir kez daha nefesinizi biraz tutun ve daha sonra monoton sesle kelimeyi tekrar edin. Nağmenin üçüncü ve son defa sesini verin. Bir defa tamamlandı mı, birkaç saniye için sadece dinlenin.

All is well
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spacheata
    Spacheata's avatar
    Erkek
    daha öncede söyledim normal nefes değil. derin nefes.. içinize sigara dumanı çekiyomuş.. gibi.. burnunuzda, alnınızda fln karıncalanma olacak.. hipofiz bezini çalıştıracaksınız..

Toplam Hit: 5839 Toplam Mesaj: 27