folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Çaktırmadan Torrentin Hızını Düşürme (Yardım)

Çaktırmadan Torrentin Hızını Düşürme (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    MaTRiXe bunu yazdı

hacı vakti zamanında ben bir konu açmıştım bir bakıver istiyorsan uzaktan müdahale de güzel olay onu da yap istersen

ama kısaca bant genişliği kısmını kurcala maksimum ip yi 20 ye falan çek torrent başına olanı da 10 a çek tamamdır

http://www.tahribat.com/Forum-Torrent-Indireyim-Ama-Surf-De-Yapayim-Istiyorsaniz-130872/

sanırım bu konun hocam. şimdi pc başına eleman. yarın falan evde yokken deniyim bi :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

çizik

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

resimdeki menüden ypabilir miyim ? hedef ip kaynak ip ne yazıcam ? hangisi elemanın ki? 1024 yapsaam hızı da 1024dn fazlasını kullanamaz mı?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

jeo söyle gece download yapsın ortak ödemiyomusunuz amk konuşmayamı korkuyon ne saçma şey

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

olm ezilme download'u kısarak yapması gerektiğini söyle. Bir iki istisnalar olsa neyse senin eleman her zaman yapıyormuş. Öyle ortak internet kullanımı olmaz hocam. Ki torrent dediğimiz şey upload da yapan birşey. Muhtemelen ADSL kullanıyorsunuz. ADSL asimetrik bir ağ teknolojisi olduğu için yapılan upload download hızını düşürür. Yani torrent internet kullanımını siker atar.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

ya hocam adama diyorum kardeş net çok yavaş bişey mi indiriyosun yok diyo bişey indirmiyorum. wcye falan çıktığın bakıyorum abanmış 4 5 dosya 3er 5er gb. hemen hızını azaltıyorum. sonra bi bakıyom gene fullemiş. yüzüme karşı bişey indirmiyorum diyo adam ne diyim daha amk şaştım.

ben de bu gece inat 6 7 tane film açtım torrentten. bi de download accelator kurdum sabaha kadar faceye bile giremedi. geldi bişey mi indiriyon site açılmıyo dedi yok dedim ne indircem ;)

dişe diş göze göz amk bundan sonra. ollmadı modemden torrent indirdiği siteyi engellicem :P google u engelledim başarılıydı :P

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Virüs at harddiskini sil kamçıla onu hocam :D 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

gececilerin hatrına bi kere uplayalım...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

Kullandığın modem ile limitleme yapamazsın. Yapsan da çok fazla işe yaramayacaktır modem şişip patlamasına sebebiyet verir.

Sadece bilgisayar uzerınden bu işlemi yapabilirsin çeşitli 3party yazılımlar var.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

elemana çaktırmadan nasıl yapabilirim ? win7 var onda. bende ubuntu var diğer arkadaşta da win7 var. ikimiz de aynı dertten müzdaribiz.

Toplam Hit: 5031 Toplam Mesaj: 29