Çaktırmadan Torrentin Hızını Düşürme (Yardım)
-
MaTRiXe bunu yazdı
hacı vakti zamanında ben bir konu açmıştım bir bakıver istiyorsan uzaktan müdahale de güzel olay onu da yap istersen
ama kısaca bant genişliği kısmını kurcala maksimum ip yi 20 ye falan çek torrent başına olanı da 10 a çek tamamdır
http://www.tahribat.com/Forum-Torrent-Indireyim-Ama-Surf-De-Yapayim-Istiyorsaniz-130872/
sanırım bu konun hocam. şimdi pc başına eleman. yarın falan evde yokken deniyim bi :D
-
çizik
-
resimdeki menüden ypabilir miyim ? hedef ip kaynak ip ne yazıcam ? hangisi elemanın ki? 1024 yapsaam hızı da 1024dn fazlasını kullanamaz mı?
-
jeo söyle gece download yapsın ortak ödemiyomusunuz amk konuşmayamı korkuyon ne saçma şey
-
olm ezilme download'u kısarak yapması gerektiğini söyle. Bir iki istisnalar olsa neyse senin eleman her zaman yapıyormuş. Öyle ortak internet kullanımı olmaz hocam. Ki torrent dediğimiz şey upload da yapan birşey. Muhtemelen ADSL kullanıyorsunuz. ADSL asimetrik bir ağ teknolojisi olduğu için yapılan upload download hızını düşürür. Yani torrent internet kullanımını siker atar.
-
ya hocam adama diyorum kardeş net çok yavaş bişey mi indiriyosun yok diyo bişey indirmiyorum. wcye falan çıktığın bakıyorum abanmış 4 5 dosya 3er 5er gb. hemen hızını azaltıyorum. sonra bi bakıyom gene fullemiş. yüzüme karşı bişey indirmiyorum diyo adam ne diyim daha amk şaştım.
ben de bu gece inat 6 7 tane film açtım torrentten. bi de download accelator kurdum sabaha kadar faceye bile giremedi. geldi bişey mi indiriyon site açılmıyo dedi yok dedim ne indircem ;)
dişe diş göze göz amk bundan sonra. ollmadı modemden torrent indirdiği siteyi engellicem :P google u engelledim başarılıydı :P
-
Virüs at harddiskini sil kamçıla onu hocam :D
-
gececilerin hatrına bi kere uplayalım...
-
Kullandığın modem ile limitleme yapamazsın. Yapsan da çok fazla işe yaramayacaktır modem şişip patlamasına sebebiyet verir.
Sadece bilgisayar uzerınden bu işlemi yapabilirsin çeşitli 3party yazılımlar var.
-
elemana çaktırmadan nasıl yapabilirim ? win7 var onda. bende ubuntu var diğer arkadaşta da win7 var. ikimiz de aynı dertten müzdaribiz.