Çalışma Koltuğu(Nam-I Diğer Bürosit) Tavsiyesi
-
Ever her genç programcı gibi ben de mutfak sandalyesine oturuyorum ve işkenceye son vermek adına sizden bürosit tavsiyesi istiyorum. Yönetici koltuğu tarzında rahat birşey iyi olur ama ben bunu denedim mükemmeldi derseniz her şartı siktir edebilirsiniz.
Bütçem: maks 250 TL.
Carrefour, Darty, Media Markt gibi İstanbulun avrupa yakasında merkezi yerlerden alabileceğim modeller söylerseniz o ayrı süper olur. Onun dışında Masko götümün dibi zaten orasıda olur. -
her genç programcı gibi ben de mutfak sandalyesine oturuyorum xD süper tespit :) evmanya.com la cadde ye bakmanı tavsiye ederim internet tabiki ama bence git bir yapı markete koltuğa bi otur. bak bakam götütn orda rahat edermi etmezmi sonra içerden isyanları oynamasın :|
-
Mutfak sandalyesinin altına minder al hocam birazda olsa güzel rahat oluyor :)
-
ArmadA bunu yazdı
her genç programcı gibi ben de mutfak sandalyesine oturuyorum xD süper tespit :) evmanya.com la cadde ye bakmanı tavsiye ederim internet tabiki ama bence git bir yapı markete koltuğa bi otur. bak bakam götütn orda rahat edermi etmezmi sonra içerden isyanları oynamasın :|
Öyle oturunca hepsi güzel uzur süre oturunca nasıl oluyor onu bilmek lazım, bu noktada tavsiye giriyor işte işin içine.
@JuMaN neler denedim de işte artık anatomi, sağlık sıçıyor ağzımıza. -
imkanın varsa kamyon koltuğu al hocam, ofis koltukları ne olursa olsun uzun süre oturunca götünde ağrı yapıyo. kamyon koltuklarıyla çok uzunyol gittim bi sik olmadı .
sanırım süngerleri falan farkı, yada araç koltuklarının süngerler kalıpla yapılıyo.belki onun yüzündendir
-
En iyisi güzel bi patron sandalyesi hocam pc başında onca saat duruyoruz bizim için önemli tabi sandalye güzel birşeyler rahat olsun şöyle masaj yapan , ısıtmalı vs. olanlardan alacan ama para yetmez onada.
-
aldın mı hacı koltuk?
-
Şu eski ahşap koltuklar var ya onlardan al üstünde uyursun bile yayıla yayıla çok rahat oluyor :D
kolunu koyma yerleri düz olanından :
Olmadı bu da çok güzelmiş
-
bence kiyin paraniza masaj koltugu alin eviniz icin yani. :) hep istemisimdir ama ne zaman benim de bir masaj koltugum olur onu bilemem :)
-
Geçen bunun aynısını 20 tlye satıyorlardı.Kampanya yapmışlar.Almayı düşünüyorum.
u235 tarafından 28/Nis/13 14:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Yaşlandıkça terfi edersin hacım :) bürosit de alsan rahat edemeyeceksin, dar müdür koltuğu alıp bel destek minderi ile devam et, 18 saati görürsün bu şekilde.