folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Çalışma Koltuğu(Nam-I Diğer Bürosit) Tavsiyesi

Çalışma Koltuğu(Nam-I Diğer Bürosit) Tavsiyesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Ever her genç programcı gibi ben de mutfak sandalyesine oturuyorum ve işkenceye son vermek adına sizden bürosit tavsiyesi istiyorum. Yönetici koltuğu tarzında rahat birşey iyi olur ama ben bunu denedim mükemmeldi derseniz her şartı siktir edebilirsiniz.

Bütçem: maks 250 TL.

Carrefour, Darty, Media Markt gibi İstanbulun avrupa yakasında merkezi yerlerden alabileceğim modeller söylerseniz o ayrı süper olur. Onun dışında Masko götümün dibi zaten orasıda olur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

her genç programcı gibi ben de mutfak sandalyesine oturuyorum xD süper tespit :) evmanya.com la cadde ye bakmanı tavsiye ederim internet tabiki ama bence git bir yapı markete koltuğa bi otur. bak bakam götütn orda rahat edermi etmezmi sonra içerden isyanları oynamasın :|

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Mutfak sandalyesinin altına minder al hocam birazda olsa güzel rahat oluyor :)

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı

her genç programcı gibi ben de mutfak sandalyesine oturuyorum xD süper tespit :) evmanya.com la cadde ye bakmanı tavsiye ederim internet tabiki ama bence git bir yapı markete koltuğa bi otur. bak bakam götütn orda rahat edermi etmezmi sonra içerden isyanları oynamasın :|

Öyle oturunca hepsi güzel uzur süre oturunca nasıl oluyor onu bilmek lazım, bu noktada tavsiye giriyor işte işin içine.

@JuMaN neler denedim de işte artık anatomi, sağlık sıçıyor ağzımıza.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

imkanın varsa kamyon koltuğu al hocam, ofis koltukları ne olursa olsun uzun süre oturunca götünde ağrı yapıyo. kamyon koltuklarıyla çok uzunyol gittim bi sik olmadı .

sanırım süngerleri falan farkı, yada araç koltuklarının süngerler kalıpla yapılıyo.belki onun yüzündendir

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

En iyisi güzel bi patron sandalyesi hocam pc başında onca saat duruyoruz bizim için önemli tabi sandalye güzel birşeyler rahat olsun şöyle masaj yapan , ısıtmalı vs. olanlardan alacan ama para yetmez onada.

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

aldın mı hacı koltuk?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Şu eski ahşap koltuklar var ya onlardan al üstünde uyursun bile yayıla yayıla çok rahat oluyor :D 

kolunu koyma yerleri düz olanından :

Olmadı bu da çok güzelmiş

0x656e tarafından 28/Nis/13 14:14 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

bence kiyin paraniza masaj koltugu alin eviniz icin yani. :) hep istemisimdir ama ne zaman benim de bir masaj koltugum olur onu bilemem :)

copy
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

s

Geçen bunun aynısını 20 tlye satıyorlardı.Kampanya yapmışlar.Almayı düşünüyorum.

u235 tarafından 28/Nis/13 14:20 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Yaşlandıkça terfi edersin hacım :) bürosit de alsan rahat edemeyeceksin, dar müdür koltuğu alıp bel destek minderi ile devam et, 18 saati görürsün bu şekilde.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 3345 Toplam Mesaj: 19